Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Παράθεση από derveni: “@sakis_the_fraud Σάκη να σε βοηθήσουμε στο λέμε και υπάρχει λόγος, αλλά το κατέχεις καλύτερα από ότι βλέπω μιας και απάντησες με παραθέσεις και στους τρεις που είπαμε να σε βοηθήσουμε,ξεκινώντας να εντοπίσουμε το πρόβλημα πρώτα από την rom και βλέπουμε για την συνέχεια, και λόγω τον ημερών ας μην χαλάσουμε της καρδιές μας, επομένως χρόνια πολλά ” Χρονια πολλα και σε σενα, αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι αντιδράς ετσι, ρωτησα απλα τι σχεση μπορει να εχει η εκδοση της …
-
Καλησπέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση από derveni: “Πιθανόν η μπαταρία μουφα, βάλε να δούμε από το σχετικά με το τηλέφωνο την rom ” Τι σχέση μπορεί να έχει η έκδοση της ROM; Το κινητό φοράει μια αρχαία GTV 6.5.5 Beta. Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sakis_the_fraud: “Για την ακρίβεια, άνοιγε, εμφάνιζε το Mi logo και ξαναεκλεινε συνεχόμενα... ” Αυτό συμβαίνει όταν το έχεις συνδεμένο σε ρεύμα με την νέα μπαταρία; ” με την νεα μπαταρια, με και χωρις καλώδιο. Παράθεση από…
-
Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Έχω στην κατοχή μου και ενα mi4c εδω και περιπου 2 χρόνια και πλέον η μπαταρία τα έχει παιξει. Προμηθευτηκα μια μπαταρια που ισχυρίζεται πως ειναι αυθεντικη απο Ελλάδα, κυρίως για να μην περιμένω, αλλα όταν την κουμπωσα επάνω το κινητό δεν άνοιγε! Για την ακρίβεια, άνοιγε, εμφάνιζε το Mi logo και ξαναεκλεινε συνεχόμενα... Τα κουφά της υπόθεσης είναι τα εξής 2 που γίνονται μόνο αν συνδέσω καλώδιο: 1) μπαινω κανονικά σε recovery και fastboot 2) το κινητό δεν φο…
-
Παράθεση από maddoctor: “Πάντως το mi fit, αν δεν έχεις το mi band, μπορείς να την απεγκαταστήσεις χωρίς πρόβλημα. ” Σε ευχαριστω για την απαντηση σου @maddoctor Πιστεύω πως είναι ορθότερο να κάνω τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ, αλλά υπάρχουν στην ROM, freeze, γιατί έτσι κάθε φορά που κάνω update δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, ενώ αν τις απεγκαταστήσω θα πρέπει να το κάνω κάθε φορα που ενημερώνω την ΡΟΜ. Μήπως θα μπορούσες να απαντήσεις και στο άλλο ερωτημα μου σχετικά με την exceptions li…
-
Όσοι είμαστε με Mi4c ακολουθούμε κανονικά τον Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) για να περάσουμε το update μέσω του updater ή την περνάμε με το Flashify; δεν θα χαθουν δεδομένα, ετσι; Και άλλη μια ερώτηση, αν πχ δεν θέλουμε να περάσουμε αυτό το update, την επόμενη εβδομάδα μπορουμε να περάσουμε κανονικά το επόμενο, ή πρέπει να τα περάσουμε όλα με την σειρα;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sakis_the_fraud: “το θέμα είναι αν θα δημιουργηθούν προβλήματα γιατι δεν ξέρω σε τι βαθμό είναι ενοποιημένη η εφαρμογη με το σύστημα, Νέος στο MIUI, όχι στο android ” Αυτό είναι ένα απο τα κακα της Miui. Εχει πολύ shared code στις εφαρμογές.. Απενεργοποιείς τον ενσωματωμένο browser γιατι δεν τον χρησιμοποιείς (και καλα κάνεις) και παγώνει το μισο λειτουργικό. ” δοκίμασα να κάνω freeze το security γιατι ως γνωστόν είναι η πηγή των περισσότερων προβλημάτων, για να…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sakis_the_fraud: “Όσο για τα updates, θα δείξει αύριο που θα περάσω την καινούρια dev ROM. ” Ακολουθησες τον οδηγό που είναι για v6 miui και αυριο θα περάσεις v7 dev?? Κράτα backup ” Φοράω ήδη GTV 5.11.26 και αύριο θα πάω σε GTV 5.12.4. Η διαδικασία είναι ίδια, γιατι να μην παιζει σε 7 όπως στην 6; και η εφαρμογη δουλεύει σωστά πλέον. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7979/ Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sakis_the_fraud: “Να ρωτήσω και κάτι άλλο επι …
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sakis_the_fraud: “η βασική μου ερώτηση είναι για το αν θα έχω πρόβλημα αν περάσω το SuperSU (και κάνει update SU binaries στο system partition) με μελλοντικά updates. ” Δεν θα σου το πρότεινα καθώς υπήρξαν περιπτωσεις όπου έγινε σοβαρή ζημιά στο λειτουργικό. Σε καθε περίπτωση αν επιλέξεις να το χρησιμοποιήσεις βεβαιώσου ότι έχεις nandroid backup ” Βασικά πήρα θάρρος από αυτό Easily Grant Root Permissions in MIUI v6 Developer ROM with SuperSU και το πέρασα. εκανε…
-
Παράθεση από Bodai: “Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δουλεύει και πολύ κάτω απο miui γι'αυτό και δεν προτείνουμε την χρήση της. Το συγκεκριμένο μνμ μπορείς απλά να το προσπεράσεις, αλλά την χρήση του TB με προσοχή. Ειδικά αν έχεις κάποιο backup απο την προηγούμενη συσκευή, θα πρέπει να εισαι super προσεκτικός να μην κάνεις restore εφαρμογές ή system settings. ” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. ξέρω πως δουλεύει η εφαρμογή και τι πρέπει να αποφύγω. η βασική μου ερώτηση είναι για το αν θα έχω π…
-
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος χρήστης στο MIUI και ομολογώ πως τα έχω βρεί λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Θέλω να περάσω το Titanium backup που έχω και στην προηγούμενη συσκευή μου για να κάνω freeze μερικές εφαρμογές που δεν χρειάζομαι αλλά και να κάνω και restore κάποιες απο το παλιό κινητό, αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει. πχ δοκιμάζω να κάνω freeze την εφαρμογή mi fit αλλά δεν απενεργοποιείται. Φυσικά, έχω δώσει δικαιώματα root στην εφαρμογη (security->permissions->root access) Η εφαρμογή βγάζει …