Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από chat1978: “Όπως και να έχει, όλα τα άλλα μηχανάκια είναι windows 10 και το ένα είναι της δουλειάς που δεν παίζει να κάνω αυτά τα κόλπα. ” Αν ήταν δικός σου ο η/υ θα μπορούσαμε να παιξουμε και το χαρτί με το VMWare και -> host os Win10 -> Virtual Linux x64 και να κάνουμε την διαδικασία με την παράκαμψη του MIFlash.. Οπως και να έχει κυνήγησε την εγγύηση και σου ευχομαι ότι καλυτερο .. ” Με Hyper-V? Virtual Machine μπορω. Το ίδιο το host λειτουργικό δεν θέλω να πε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chat1978: “Από περιέργεια, σας έχουν τύχει περιπτώσεις σαν και αυτή που τίποτα δεν δουλεύει, το βάζεις σε άλλο μηχάνημα και ξαφνικά όλα φτιάχνονται; ” ΄΄Εχει τύχει και αυτό... Έχει τύχει βέβαια και να μην στρώνει με τίποτα μέχρι που ξεκλειδώθηκε και το φλασαρα σε fastboot mode.Σε σένα δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή... Μέχρι τώρα από μένα έχει γυρίσει πίσω μόνο ένα..... και φλερτάρει και το δικό σου... ” Οι ατυχίες μου έχουν ιστορικό μοναδικότητας. Σαν …
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν και θα ήθελα να κάνεις μία δοκιμή και σε άλλο pc.... η απόφαση είναι δική σου.. Επίσης ..σόρρυ για το πρωι... Ξέρω ότι έχεις και συ το ζόρι σου... Οτι χρειαστείς θα είμαστε εδώ... ” Καλέ τι λές; Με βοήθαγες. Απλά υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι. Και εγώ μηχανικός λογισμικού είμαι, και συχνά είμαι σε αντίστοιχη θέση. Όπως και να έχει, όλα τα άλλα μηχανάκια είναι windows 10 και το ένα είναι της δουλειάς που δεν παίζει να κάνω αυτά τα κόλπα. Από περιέργεια, σας έχουν τύχει…
-
Βάζω το κινητό και ούτε καν το βλέπει πια το λειτουργικό. Κάπου εδώ εγώ θα σταματήσω καθώς από την εμπειρία μου με υπολογιστές το πράγμα φαινόταν πεθαμένο. Ο κύρια αιτία που το πιστεύω αυτό είναι ο τρόπος που έγινε, έτσι ξαφνικά. Non-rooted λειτουργικό πήγε και τα ξέκανε όλα; Κατεμέ αυτό φωνάζει hardware. Απλά η ανάγκη λόγω συγκηρίας, η περιέργεια να μάθω περισσότερα και η απίστευτη διάθεση όλων να βοηθήσουν με έκανε να το κυνηγήσω. Όμως από την Παρασκευή έχει φύγει σχεδόν ένα ολόκληρο ΣΚ και κά…
-
Καλημέρα Παράθεση από psolord: “Φιλε chat, στο ειπα και στο αλλο forum και θα σου το ξαναπω. Αφου εχεις κανει τοση μεγαλη προσπαθεια (και πραγματικα σε χαιρομαι που το παλευεις και τα παιδια που σε βοηθανε-for science), κανε ενα κοπο και φτιαξε ενα bootable στικακι/usb δισκο, με το WintoUSB με Windows 7X64. Επανελαβε τη διαδικασια απο αυτο. Τα Windows 10 δεν τα εμπιστευομαι για αυτες τις δουλειες. ” Κοίτα μπορώ να κάνω και αυτό. Ακολουθώ τις οδηγίες και ενώ τρέχει κάνω εγκατάσταση αυτά που χρειά…
-
[/quote]Παράθεση: “@chat1978confused.png confused.png Έχεις το kenzo ή το Kate? ” Kenzo. Έμαθα και την διαφορά σήμερα. Kenzo η αρχική έκδοση. Kate η international Λοιπόν, ευχαριστώ τον Bodai που μπήκε σε τσατ να με βοηθήσει. Ουσιαστικά μου είπε να τρέξω το flash_all.bat απευθείας. Η πρώτη εντολή που κάνει ουσιαστικά query την συσκευή δεν κάνει τίποτα. Κοίταξα τον task manager και το process του fastboot καθόταν ακίνητο σε όλα (cpu+io) και λίγο η μνήμη έπαιζε. Μετά κάναμε rem τις εντολές που κάνο…
-
έκανα κάτι διαφορετικό τώρα. Όταν αρχικά το συνδέω το βλέπει σαν unknown device. Συνήθως κρατάω το power και εμφανίζεται σε 9008. Τώρα έκανα ένα restart και ενώ το έδειχνε unknown, έκανα το βραχυκυκλωμα. Την στιγμή που το έκανα ακούστηκε ο ήχος των windows που σχετίζεται με νέα devices και εξαφανίστηκε από την λίστα. Τώρα το δείχνει unknown και το λεντ αναβοσβήνει κόκκινο Το ξαναπάτησα τον διακόπτη (δηλαδή ένωσα τα καλώδια) και έγινε το ίδιο. ήχο και εξαφανίστηκε από την λίστα. Το λεντ αναβόσβην…
-
ότι και να κάνω το κινητό το βλέπει τώρα ή unknown ή 9008. δοκίμασα να το γυρίσω σε 900Ε όπως νωρίτερα κρατώντας το power αλλά τίποτα. Ένωσα λοιπόν τα καλώδια για πάνω από 10 δευτερόλεπτα ενώ κοιταζα την οθόνη και δεν συνέβει τίποτα. Συνήθως όταν αλλάζει κατάσταση το καταλαβαίνεις από τον κέρσορα. Τώρα ή δεν δουλεύει το καλώδιο ή απλά έχει πεθάνει σαν συσκευή.
-
Παράθεση από Thracia: “Έχεις βάλει διακοπή ή απλά το συνδεσες με τονωτική? ” Ο φίλος γύμνωσε τις άκρες, κόλησε δύο καλώδια που καταλήγουν σε pin. Εϊναι εκείνα τα καλώδια που καρφώνονται στα breadboards. Αυτά που βλέπεις σε όλα τα iot video. Παράθεση από Bodai: “Μια χαρά!! Βάλε κινέζικη dev να έχουμε το ξεκλείδωμα σίγουρο .. ” Παράθεση από Thracia: “Το 2 ακούγεται καλύτερο ” Οκ ξεκινάω
-
ΟΚ. Σχέδιο 1: Χρησιμοποιώ το καλώδιο αυστηρά και μόνο για να γυρίσει σε 9008. Θα δω τι σημαίνει αυτό γιατί είμαι θεωρητικά σε 9008. Μετά αλλάζω καλώδιο και κάνω κλασσικό miflash. Πρέπει να βάλω την κινέζικη dev ή μπορώ οποιαδήποτε όπως πχ την global stable? Σχέδιο 2: Χρχρησιμοποιώ το καλώδιο για να το γυρίσω σε 9008. Σταματώ το βραχυκύκλωμα και χωρίς αλλαγή καλωδίου κάνω το παραπάνω flashing. Καλά τα λέω;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από chat1978: “Σε κάποια ποστ παραπάνω το είχα γυρίσει σε 900E. ” Ακριβως αυτό. Εϊχες πατήσει Power επαναλαμβανομενα και πηγαινε σε loop -> Nothing -> 9008 -> 900E -> nothing bla bla Αλλα επειδή 1η φορά ακούμε κάτι τέτοιο πιστεύω οτι πρέπει ασχετα τι βλέπεις να δοκιμάσεις το καλώδιο. Ακόμα και αν βλέπεις com port 9008!! ” Ωραία. Μια ερώτηση πριν προχωρήσω. Αυτό το καλώδιο το χρησιμοποιείς μόνο για να γυρίσεις από 900Ε σε 9008; Δηλαδή κάνεις το βραχυκύκλωμα και το όλ…
-
Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από chat1978: “Παράθεση από mixaliscy: “Μπαινω να δω τι γίνεται στο τοπικ και διαβάζω 7 σελίδας αγωνίας. @chat1978 μακάρι να σου παν όλα καλά αδελφέ !! ” Και εγώ και ευχαριστώ αλλά και τα παιδιά είναι σούπερΛοιπόν γύρισα από τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς Υπάρχουν δύο οδηγοί για το καλώδιο σε βίντεο Ο ένας που προτάθηκε εδώ δείχνει πράσινο+μαύρο αλλά ο άλλος που βρήκα άσπρο+μάυρο Το σχεδιάγραμμά λέει πράσινο+μαύρο συνεπώς ακολουθήσαμε αυτό. Το καλώδιο δεν έχει δι…
-
Παράθεση από nflo: “Παράθεση από chat1978: “Είμαι έτοιμος. Δεν έχω συνδέσει τίποτα και περιμένω οδηγίες. ” Σύνδεσε το κινητό με pc με το deep flash cable και δες το com port το οποίο λογικά πρέπει να δείχνει 900Ε. Μετά ενώνεις/βραχυκυκλώνεις τα δύο μικρά καλώδια μεταξύ τους και τα κρατάς ενωμένα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά τα αποσυνδέεις και λογικά η com port γυρνάει από 900Ε σε 9008. Αν λοιπόν γυρίσει σε 9008, λογικά το κινητό έχει μπει σε edl mode και αρχίζεις να φλασάρεις την ρομ με το mifl…
-
Παράθεση από osalonikios: “4-5 sec. Παράθεση από chat1978: “Εντάξει εγώ παντρεμένος και στο εξωτερικό. Εσείς; Σαββάτο βράδυ; ” Αφραγkοι και στην Ελλάδα. ” Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να ακουστώ συγκαταβατικός έτσι. Απλά σκεφτόμουν ότι μάλλον σαν νέοι ή και όχι, Σαββάτο βράδυ τουλάχιστον θα βρεθείτε με άλλους.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μπαινω να δω τι γίνεται στο τοπικ και διαβάζω 7 σελίδας αγωνίας. @chat1978 μακάρι να σου παν όλα καλά αδελφέ !! ” Και εγώ και ευχαριστώ αλλά και τα παιδιά είναι σούπερ Λοιπόν γύρισα από τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς Υπάρχουν δύο οδηγοί για το καλώδιο σε βίντεο Ο ένας που προτάθηκε εδώ δείχνει πράσινο+μαύρο αλλά ο άλλος που βρήκα άσπρο+μάυρο Το σχεδιάγραμμά λέει πράσινο+μαύρο συνεπώς ακολουθήσαμε αυτό. Το καλώδιο δεν έχει διακόπτη αλλά ουσιαστικά βάλαμε τα καλώδια που κου…