Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Βρήκα ένα γνωστό που μου είπε ότι μπορεί να φτιάξει το καλώδιο. Θα προσπαθήσω να το φτιάξουμε σήμερα. Μόλις το έχω και γυρίσω τι κάνω; Συνδέω το κινητό, το βλέπει ως 9008 edl, και μετά πατά το κουμπί (βραχυκυκλώνω) για χ δευτερόλεπτα (πόσα) και ... * Αλλάζει όνομα στον device manager? * Χρησιμοποιώ το ίδιο flash tool με την διαφορά ότι θα δω μια συσκευή σε διαφορετικό com port? Επειδή είναι Σαββάτο βράδυ, ότι μπορώ να γνωρίζω εξαρχής θα είναι πολύ βοηθητικό.
-
Παράθεση από Thracia: “Χωρίς το extension και σε usb2 Όχι usb3 Προσπάθησε άλλη μία είσαι κοντά ” Καμιά διαφορά. Γενικά γνωρίζω για τα usb, αλλά επίσης γνωρίζω ότι δεν γίνεται την μια να περνάει το pink και την άλλη όχι. Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από chat1978: “Στο μεταξύ το αστείο είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο κινητό κόλησε στο τελωνείο όπου πλήρωσα 45ευρώ φόρο και 30 έξοδα διεκπεραίωσης. ” τι τροπο αποστολης διαλεξες? ” Κανονικό. Απλά έκατσε με το τελωνείου του Βελγίου. Σύνολο 250άρακι…
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασες και με την δεύτερη ρομ και τίποτα έτσι; Να φανταστώ το έχεις συνδεμένο σε usb 2 θυρα και πάνω στην μητρική έτσι; ” Ναι στο πίσω μέρος. Έχω ένα καλώδιο extension γιατί δεν έχω καλή πρόσβαση αλλά έτσι ήταν και παλαιότερα. Θες να δοκιμάσω και απευθείας; Παράθεση από geoanto555: “Με το καλώδιο γυρίζει σε DOWNLOAD MODE... Το κινητό σου βέβαια δείχνει ότι είναι σε αυτή την ένδειξη... Γενικά έχουμε επαναφέρει σχεδόν όλα τα τηλέφωνα από αυτήν την κατάσταση,, Νομίζω μέ…
-
Παράθεση από nflo: “Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να φτιάξεις μόνο σου το deep flash cable. Δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο, ένα καλώσιο usb, δύο μικρά καλώδια, ένα κοπίδι και μονοτική ταινία. Το πολύ πολύ αν δεν τα καταφέρεις να χαραμίσεις ένα καλώδιο usb. ” Μπορώ να ρωτήσω ένα γνωστό αν μπορεί να μου το φτιάξει. Για να καταλάβω αν θα το προσπαθήσω καν γιατί εγώ πιστεύω ότι το κινητό έχει πεθάνει και απλά ένα τμήμα του δουλεύει. Έτσι δηλαδή όπως ξεκίνησε η ιστορία. Με το deep flash τι μπορώ ν…
-
Παράθεση από geoanto555: “Είναι περίεργη κατάσταση.... Δοκιμάζεις να κατεβάσεις ακόμη μία ρομ.... Αυτήν κατα προτίμηση..... bigota.d.miui.com/V7.2.5.0.LHOMIDA/kenzo_global_images_V7.2.5.0.LHOMIDA_20160129.0000.14_5.1_global_198b11f5b2.tgz Έχεις λογαριασμό mi Μέσα; ” Σε αυτή την φάση οτιδήποτε. Και να πω ήδη πολλά ευχαριστώ έτσι. Έχω αναστατωθεί πάρα πολύ και εσείς κάνετε το παν να βοηθήσετε. Κατεβαίνει και θα σου πω. με ποιο flash tool να δοκιμάσω;
-
Παράθεση από osalonikios: “6€ αλλα θα πρεπει να περιμενεις να έρθει. aliexpress.com/item/2016new-de…a0-40d0-8bb4-bb67ed6c0a0d ” Αυτό κάνει; Xiaomi Deep Flash Cable με την ελπίδα να έρθει νωρίτερα; Τι είναι το deep flash? Παράθεση από geoanto555: “΄Κάνε μία ακόμη δοκιμή.... ΌΠως είναι σε 9008 πάτα το power μαζί με το volume - (κάτω) και δεν αν μπορεί να γυρίσει σε fastboot.. ” Τα κράτησα για κανένα λεπτό. Αυτό που συνέβαινε σεκύκλο καθώς τα είχα πατημένα είναι ότι 1. εξαφανιζόταν από τον device m…
-
Έψαξα γενικά για το deep flash cable και δεν νομίζω ότι μπορώ να το φτιάξω. Δεν έχω τα εργαλεία ούτε το διακοπτάκι. Και στο Βέλγιο που είμαι δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Για να καταλάβω, τι διαφορά έχουν τα δύο mode e900 και 9008? Γενικά το κινητό σε τι φάση βρίσκεται; Γιατί φαίνεται να ανταποκρίνεται στο power κουμπί αλλά χωρίς καμιά ανταπόκριση προς τον χρήστη ή αλλαγή κατάστασης της οθόνης. Ρεύμα καίει πχ;
-
1. Έβγαλα το καλώδιο, σταματά να αναβοσβήνει. 2. Σύνδεσακαι το βλέπει σαν unknown usb device και αναβοσβήνει 3. Κράτησα το power εξαφανίζεται και το led δεν αναβοσβήνει 4. Κράτησα το power επανέρχεται ως 900E και αναβοσβήνει 5. Έβγαλα το καλώδιο και το led δεν αναβοσβήνει 6. Σύνδεσα το καλώδιο και δεν φαίνεται πουθενά και αναβοσβήνει 7. Κράτησα το power εξαφανίζεται και το led δεν αναβοσβήνει 8. Κράτησα το power επανέρχεται ως 900E και αναβοσβήνει Δεν μπορώ να επανέλθω σε 9008 edl
-
Παράθεση από geoanto555: “To 9008 είναι EDL MODE.... Αν πατήσεις το power αλλάζει αυτό; Ξαναδοκίμασε να φλασάρεις .. Κατέβασε παλιο miflash αν δεν έχεις. ” Ναι όπως τα λες Ενώ ήταν σε Unknown, πάτησα και κράτησα το power και έγινε 9008. Για να απαντήσω στο ερώτημα σου το κράτησα το power και έγινε Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E (COM7) Μετά το κράτησα πατημένο και εξαφανίστηκε εντελώς. Μετά το κράτησα πατημένο και εξαφανίστηκε εντελώς και έγινε Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E (COM7) Όλα αυτά χ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε ενω είσαι σε edl mode να κρατήσεις το power πατημένο... (Ενώ είναι συνδεμένο με τον υπολογιστή...) Δεν αν αλλάζει η ένδειξη 9008... ” Παράθεση από chat1978: “Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε ενω είσαι σε edl mode να κρατήσεις το power πατημένο... (Ενώ είναι συνδεμένο με τον υπολογιστή...) Δεν αν αλλάζει η ένδειξη 9008... ” δεν ξέρω αν είμαι σε edl mode και τα adb commands δεν βγάζουν κάτι. Απλά αναβοσβήνει το led κοκκινο ” Δίκιο έχεις. Τώρα το βλέπει. Δηλαδή …