Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Με την βοήθεια του geoanto555, κατέβασα την china dev όπως περιγράφεται στο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Όταν είδαμε μαζί τον device manager, η συσκευή φαινόταν κανονικά στα ports του device manager. Συνεπώς προχώρησα και εγκατέστησα ξανά τα MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip και MiPhone20151028.exe Επειδή εγώ δεν έχω κάποιο σύστημα που να δουλεύει και το adb capture είναι Source Code (12 lines)προχώρησα στο flashing. Στην πρώτη απόπειρα Source Code (12…
-
Παράθεση από Bodai: “Αφου δεν ... πήγαινε με τον οδηγό που σου έχουν προτείνει. Πρόσεξε αυτό που σου γράφει ο @geoanto555 σχετικά με 900Ε -> 9008. ” Εννοείς να το ανοίξω κτλ κτλ. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι προσδοκώ από αυτή την διαδικασία; Γιατί κατά προτίμηση θα ήθελα να παραμείνει στην εγγύηση αν υπάρχει. Αυτό με τα νούμερα δεν μπορώ να το διασταυρώσω καθώς δεν μου το βλέπει σωστά ο υπολογιστής. Ενώ παλαιότερα το έβλεπε. Δεν θα έπρεπε πρώτα να το βλέπει σωστά ο υπολογιστής μου;
-
Α κατάλαβα. Ήταν μέρος του τίτλου όταν το βλέπει κανονικά Εμένα είναι σε Unknown USB device (Unknown Descriptor Request failed). Για να βοηθήσω, έχω κάνει boot win10 με skip driver signing verification και ο υπολογιστής αυτός παλαιότερα την είχε δει κανονικά την συσκευή γιατί είχα flashάρει την global international. Ξαναπέρασα τους adb drivers αλλά μέχρι εκεί.
-
Έπεσα πάνω στο νήμα γιατί μου το πρότειναν από XIAMO Redmi Note 3 Pro (ξαφνικός θάνατος); Πριν προχωρήσω έχω κάποιες παρατηρήσεις/ερωτήσεις. Εμένα το κινητό ήταν πλήρως λειτουργικό πριν γίνει αυτό. Απλά η μόνη ομοιότητα είναι το flash του led σε κόκκινου όταν το βάζω στην μπαταρία (αρχικά γιατί μετά σταματάει). Το κινητό δεν έχει μια απόκριση σε οτιδήποτε. Το 9008 τι είναι; Από αυτά που διάβασα δεν κατάλαβα τι πέτυχε το hardware πείραγμα; Αποσύνδεση από την μπαταρία ή κάποιο reset/wipe που δεν γ…
-
Συγνώμη ξεχάστηκα να απαντήσω εδώ. Το κινητό δεν έχει θέμα αποφόρτισης. Όπως είπα ήταν φορτισμένο. Για να το αποκλείσω όμως έκανα το εξής. Το έβαλα σε σοβαρό φορτιστή κάποια φάση και προς έκπληξη μου άρχισε να αναβοσβήνει το κόκκινο λεντ. Δεν έκανα τίποτα, δεν το άγγιξα μέχρι σήμερα το πρωί. Το τσέκαρα κανά δύο φορές και το λεντ αναβόσβηνε. Κάποια φάση πριν κοιμηθώ, το κοίταξα και το λεντ είχε σβήσει. Αυτό επαληθεύει αυτό που περιέγραψα ότι κάποιες φορές αναβοσβήνει και κάποιες όχι, και δεν νομί…
-
Το RN3P μου φαίνεται να έχει πεθάνει. θα ήμουν σίγουρος εκτός από ένα χαρακτηριστικό. Η ιστορία έχει ως εξής. Μετά από βραδυνή φόρτιση, χρησιμοποιώ το κινητό κανονικά πριν από ραντεβού με γιατρό. Μετά το ραντεβού πάω σπίτι με το ποδήλατο και δεν θυμάμαι αν κοίταξα το κινητό πριν ξεκινήσω. Στο σπίτι, όταν κοίταξα το κινητό ήταν νεκρό Καμιά ανταπόκριση από το power button, καμιά δόνηση ούτε φαίνεται να έχει backlight φως η οθόνη. Το έβαλα στην φόρτιση και δεν άναψε το led. Στην δουλειά, έβαλα το κ…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
chat1978 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλά το πας....Δοκίμασε ξανα με την 7,2,5 και μην επιλέγεις flash all .. άστο όπως είναι προεπιλεγμένο. Αν βγάλει σφάλμα ανέβασε το σφάλμα που γράφει το miflash., ” Δούλεψε με την 7 ρομ αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έκανα κάτι "σημαντικά" διαφορετικό. Θα τα αναφέρω σε περίπτωση που βοηθάει τον οδηγό. Χθες είχα δοκιμάσει και με την 7 ρομ αλλά έβγαζε το ίδιο λάθος. Τι άλλαξε σήμερα; Τι πιστεύω δηλαδή ότι άλλαξε. Το βράδυ έκανα hybernate Στον υπολογιστή έχω ένα admin κ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από chat1978: “Παρέλαβα το κινητό και κοίταξα αν ο bootloader είναι κλειδωμένος που δεν είναι. Έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα συνεπώς ξέρω ότι πρέπει να αναιρέσω τις κουταμάρες του καταστήματος (banggood) Να αναφέρω για να μην σαν τρώω το χρόνο ότι είμαι σε Win 10 x64, disable digital sign driver test και τρέχω πάντα σε admin. έχω καταφέρει να βλέπω την συσκευή στον device manager όπως αναφέρουν. Είχα αρκετά προβλήματα με το θέμα, καθώς δεν έβλεπε την συσκευή με το γνωστό "usb device n…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αφού φοβάσαι πως μπορεί να κάνει brick, δεν έπρεπε να πάρεις xiaomi, γιατί xiaomi=πείραγμα, αλλά από την άλλη ότι μπρικ και να κάνει, ξε-μπρικάρεται... Αφού θέλεις να περάσεις global, βρες οδηγό για να περάσεις official....πρέπει να υπάρχουν 5-6.... ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chat1978: “ότι ήρθε ξεκλείδωτο είναι το προβληματικό όπως περιγράφεται ” Ναι αλλά έχεις τον εύκολο τρόπο να το κάνεις official. ” Παράθεση από lallasgr: “@chat1978 σίγουρα δεν είναι ότι …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αφού έχεις Ξεκλειδωτο bootloader βάλε το κινητό σε fastboot mode (Volume- και power) και φλασαρε με miflash χώρις ταλαιπωρία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι αλλά το γεγονός ότι ήρθε ξεκλείδωτο είναι το προβληματικό όπως περιγράφεται σε πόσα νήματα και σε υπογραφές. Μπορεί να κάνει brick. Παράθεση από thanos485: “Ακουλούθησε τον παρακάτω οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) ” Αν το προτείνεις σε μένα, δεν θέλω …
-
ΜήνυμαΠαρέλαβα το κινητό και κοίταξα αν ο bootloader είναι κλειδωμένος που δεν είναι. Έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα συνεπώς ξέρω ότι πρέπει να αναιρέσω τις κουταμάρες του καταστήματος (banggood) Να αναφέρω για να μην σαν τρώω το χρόνο ότι είμαι σε Win 10 x64, disable digital sign driver test και τρέχω πάντα σε admin. έχω καταφέρει να βλέπω την συσκευή στον device manager όπως αναφέρουν. Είχα αρκετά προβλήματα με το θέμα, καθώς δεν έβλεπε την συσκευή με το γνωστό "usb device not recognized". Τελικά έ…