Με edl δοκιμασα εγω, δειχνει να φλασαρει αλλα κολλαει στο φλασαρισμα πανω απο μιση ωρα και βγαζει ενα σφαλμα στο log που διεχνει οτι μαλλον δεν διαβαζει καποιο image.. findstr /r /c:"^product: *jasmine" echo Missmatching image and device Ψαχνοντας εκανα και μια προτεινομενη λυση με notepad++ παλι χωρις αποτελεσμα.. Δυο οι υποψιες μου, ή η αναβαθμιση τους ειναι προβληματικη και προχειρη, ή δεν φλασαρει σωστα για καποιον λογο.. Σαν λυσεις εχω δυο στο μυαλο μου ή καποιος που εχει authorization στο …
Κι εγώ τα ίδια αποτελέσματα έχω για να μην ανεβάζω άδικα το μόνο που αλλάζει είναι το serial no.. Επίσης κι εγώ το ίδιο αποτέλεσμα έχω αν πατήσω fastboot oem unlock...
Καταρχας για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια .. Λοιπόν αναγνωρίζει την συσκευή με τον αριθμό της κανονικά 413d172 fastboot με την πρώτη εντολή και με την δεύτερη αναφέρει το εξής: anti: 1 finished. total time: -0.000s
Εγω έχω την εξής απορια. Μου διαβάζει κανονικά το τηλέφωνο ο υπολογιστής και το λάπτοπ αλλά δεν θέλει να γίνει ούτε με το κινέζικο προγράμματακι... Πώς γίνεται αυτό;
Εμενα η αγορά ήταν από Κίνα.. Πριν έκανα λάθος εκ παραδρομής, fastboot mode μπαινει κανονικά, αλλά μόνο ως εκεί... Θα δοκιμάσω με mi pc suite και θα επανέλθω... Πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί άνοιγμα πάντως όπως το είπες..
Fastboot μπαίνει αλλά recovery δεν μπαίνει.. πραγματικά πρώτη φορά τέτοιο πράγμα.. Όχι τίποτα άλλο αλλά το παινευα κι όλας χαχα Έχω βέβαια το lite βράχο, αλλά κρίμα καινούριο κινητό ούτε καν developer options δεν είχα κάνει και εν τέλει κακώς γιατί θα το είχα σώσει τώρα...
Ευχαριστω πολυ.. Συγγνωμη κι ολας.. Θα αναμενω με την πρωτη ευκαιρια. Ειλικρινα δεν ηθελα να ειναι ο μονος λογος εγγραφης στο φορουμ, αλλα ειναι μεγαλη αναγκη.. Αν ειναι δυνατον κι ολας απο επισημο update να συμβαινουν τετοια πραγματα...
Το οποίο σημαίνει; Βασικά επειδή είναι android one βλέπω ότι είναι λίγο διαφορετικό από τις miui εκδόσεις ... Μπορώ να το κάνω κι εγώ ή θέλει κάποιον εξειδικευμένο ;
Μολις το δοκίμασα, δυστυχώς παραμένει το android one logo για περίπου τρία λεπτά ανοιχτό και μετά σβήνει το κινητό... Επίσης έκανα όλα τα βήματα για unlock, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να παίρνω έγκριση. Ευχαριστώ παρεπιπτόντως.. Ώσπου να ήξερα και να το ξεκλείδωνα από πριν αλλά έλεγα κρίμα είναι να μην το πειράξω..
Ευχαριστώ για την απάντηση-βοήθεια.. Δοκιμασα volume up + power αλλα το μονο που κανει ειναι να αναβοσβησει στιγμιαια και να μπει ξανα σε bootloop. Περιεργο γιατι δεν εμφανιζει recovery mode με επιλογες;
Καλημέρα στην παρέα και συγχαρητήρια που υπάρχουν τέτοια μυαλά που μοιράζονται τέτοιες εξειδικευμένες γνώσεις. Λοιπόν έψαξα πριν ξεκινήσω το συγκεκριμένο θέμα αλλά άκρη δεν βρήκα πουθενά. Συγκεκριμένα πριν 20 μέρες περίπου παρέλαβα το mi A2 από Κίνα, ίσως έκανα και λάθος που το πήρα από εκει και θα εξηγήσω παρακάτω. Από την πρώτη στιγμή ήθελε update σε Android 9 pie και από εκεί κάτι δεν μου άρεσε καθώς δυσκολέυτηκε να ανοίξει, αλλά υπέθεσα πως ήταν κάτι τυχαίο. Να μην τα πολυλογώ χθες έκανα το …