Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
Tην έβαλα το πρωί. παρέμεινε το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία. Θα βάλω παλαιότερη έκδοση τελικά όπως φαίνεται.
-
Παράθεση από faklan: “Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια! Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ ! Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο αλλά τίποτα! Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε …
-
Αφού έβαλα την τελευταία ROm παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί η κάμερα και μου πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Μιλάμε πέφτει μετά από 2 ώρες στο 80% σε κατάσταση ηρεμίας...
-
Εχω ένα θέμα με το gallery στις τελευταίες εκδόσεις... Μου κρασάρει η εφαρμογή και κατακερματίζονται τα αρχεία των φωτογραφιών
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Άπαιχτο κινητό που θα βάλει τα γυαλιά σε Samsung και Apple
-
Καλή επιτυχία και καλή ακρόαση σε όποιον το κερδίσει
-
Χθες έβαλε τη νέα έκδοση στη Rom. Είναι σούπερ και παρατήρησα, ότι αφήνει περισσότερη ελεύθερη μνήμη!!!
-
Την έβαλα πριν από λίγο. Είναι σούπερ και διορθώθηκε και το πρόλημα που είχε η GTV_5.12.17 με την εφαρμογή της ηχογράφησης.
-
Κατέβασα και τρέχω τις διαδικασίες για να τη βάλω στην κινητάρα.
-
Ααα τέλεια! Αναμένω με ανυπομονησία!
-
Μάγκες χρόνια Πολλά σε όλους. Έβαλε κανείς άλλος σε Xiaomi Redmin Note 4G τη νέα ROM, για να δούμε αν έχει και εκείνος "θέμα" με την εφαρμογή ηχογράφησης;
-
Του έκανα Wipe Cache, αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Το θέμα με τον καιρό το σένιαρα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Αν υπάρχει εναλλακτική για να λύσουμε το πρόβλημα με την ηχογράφηση ενημέρωσέ με. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία!
-
Δεν έχω θέμα να περιμένω μέχρι την Παρασκευή. Wipe Cache πως κάνω; Δώσε μου τα φώτα σου, γιατί είμαι λίγο ασχετος και τώρα μπαίνω στα βασικά...
-
Ναι στην ηχογράφηση των κλήσεων. Με το που πατώ την εφαρμογή πάει να ανοίξει και σε κλάσματα δευτερολέπτου κλείνε. Επίσης παρατήρησα, ότι και ο καιρός αντιμετωπίζει πρόβλημα σύνδεσης
-
Έβαλα την καινούρια Rom είναι υπέροχη. Αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί η ηχογράφηση, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για μένα. Υπάρχει κάποιο fix;