Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.
-
@8@nos Μα συνδέομαι κανονικά στο unlock tool και τσεκάρει οτι εχω permissions για ξεκλειδωμα
-
Ετσι ειχα παρει αδεια για ξεκλειδωμα οταν αγορασα το κινητο. Να φτιάξω καινουριο mi account λες?
-
Δεν bootαρει καθόλου η συσκευή αυτό είναι το θέμα
-
2/16. 'Οχι κανένα και τις έχω περάσει όλες με τη σειρά με το που έβγαιναν
-
@8@nos Παίρνω το μήνυμα: Current account is not bound to this device Add your account and device in MIUI's settings
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilnas7: “Ευχαριστώ πολύ φίλε θα το προσπαθήσω μόλις πάω σπίτι. Το θέμα είναι οτι δεν έμπαινε σε recovery. Επίσης πως κάνουμε fr απ'το twrp ? ” Θα έχει μάλλον κλειδώσει ο Bootloader και θα πρέπει να τον ξεκλειδώσεις πάλι. ” Πράγματι έχει κλειδώσει. Άρα ξεκλειδώνω και κάνω απ'την αρχή τη διαδικασία?
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε θα το προσπαθήσω μόλις πάω σπίτι. Το θέμα είναι οτι δεν έμπαινε σε recovery. Επίσης πως κάνουμε fr απ'το twrp ?
-
Παράθεση από 8@nos: “@bilnas7 Ωραία τώρα έτσι όπως είσαι που σου δείχνει το λαγουδάκι, πάτα και κράτα πατημένο το power για να δεις τι θα γίνει μόλις φύγει το λαγουδάκι ” Τίποτα φίλε, ανάβει στιγμιαία εμφανίζεται το logo της xiaomi και ξανασβήνει
-
@8@nos εμφανίζεται το λαγουδάκι αλλα να ανοίξει κανονικά όχι...
-
@8@nos power + volume down εννοείς? Ναι μπαίνει..
-
@8anos 'Ηταν τελείως φορτισμένο
-
Παίδες help!! Πέρασα την 19.10 σε santoni όπως και τις προηγούμενες με σβήσιμο caches κλπ, ολοκληρώθηκε κανονικά το script και κατά την επανεκκίνηση της συσκευής το κινητό έκλεισε τελείως και τώρα δεν ανοίγει καν Τι κάνω τώρα?
-
Μετά από 3 μέρες χρήσης σε Santoni, νομίζω είναι μακράν η χειρότερη έκδοση σε θέμα μπαταρίας. Κατά τ' άλλα όλα καλά ως συνήθως!
-
Σε Santoni περαστηκε χωρίς πρόβλημα, όλα μια χαρά !!