Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-110 από 110.

• Παράθεση από kotlid: “Όταν φεύγεις τον οπλιζεις τον συναγερμό; Γιατί αν είναι οπλισμένος και ανοιξεις την πόρτα θα χτυπήσει ο συναγερμός. Αυτό που έκανες δεν κατάλαβα σε τι σε χρησιμεύει. Απλά όταν μπαίνεις σπίτι μετά από 15 Δευτέρα χτυπάει το gateway. ” Φυσικά και είναι οπλισμένος ο συναγερμός, με άλλο σενάριο. Όταν ανοίξει η κεντρική πόρτα, έχω αφήσει ένα περιθώριο 15 sec, ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να πατήσω το wireless switch και να απενεργοποιήσω τον συναγερμό

• Παράθεση από akis111: “Παράθεση από RpMz: “Παράθεση από kotlid: “Παράθεση από akis111: “Καλησπερα σε όλους,λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω λύση.Με ενεργοποιημένο το alarm (από το Wireless switch),ερχόμενος στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα,πως μπορώ να έχω λίγα δεύτερα delay time μέχρι να πατήσω πάλι το switch? Sent from my iPhone using Tapatalk ” Δεν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα και δεν ξέρω αν το προσθέσουν αργότεραSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Έκανα σήμερα δοκιμή σενάριο…

• Παράθεση από kotlid: “Παράθεση από akis111: “Καλησπερα σε όλους,λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω λύση.Με ενεργοποιημένο το alarm (από το Wireless switch),ερχόμενος στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα,πως μπορώ να έχω λίγα δεύτερα delay time μέχρι να πατήσω πάλι το switch? Sent from my iPhone using Tapatalk ” Δεν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα και δεν ξέρω αν το προσθέσουν αργότερα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Έκανα σήμερα δοκιμή σενάριο, με 15 δευτερόλεπτα delay και λειτούργησε…

• Παιδιά έκανα μια δοκιμή στο temperature sensor, να δω αν έρχονται τα notifications, αλλά παπαλα. Το κάνει και σε εσάς? Αν βάλω μόνο ειδοποίηση ήχου στο gateway λειτουργεί κανονικά. Motion detection, magnetic sensor, λειτουργούν κανονικά τα notifications.

• Αυτοματισμός για τους ξεχασιάρηδες σαν εμένα!!!

• Παράθεση από RpMz: “Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, και θα ήθελα να δω αν το κάνει και σε εσάς. Έχω φτιάξει ένα σενάριο, όταν η μαγνητική πόρτα παραμείνει πάνω από ένα λεπτό ανοιχτή, να έρθει ειδοποίηση και να βαρέσει alarm στο gateway. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν όμως η πόρτα είναι ήδη ανοιχτή και πάω να κάνω enable το σενάριο, δεν δίνει εντολή για ειδοποίηση. Όταν κλείσω και ανοίξω πάλι την πόρτα, τότε έρχεται κανονικά η ειδοποίηση και βαράει και το gateway. Έχω δοκιμάσει και τα conditions,…

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Πολύ ωραίος ο φίλος παραπάνω, τα εξήγησε όλα κατατοπιστικότατα. By the way, έχει αντιμετωπίσει κανένας θέμα με τους αισθητήρες κίνησης (και συγκεκριμένα τους Aqara) ? Έμενα ο ένας τα'παιξε εντελώς και δείχνει συνεχώς όμως κίνηση σε κάθε δευτερόλεπτο. ” Σήμερα και εμένα ο ανιχνευτής κίνησης (όχι Aqara) μου έβγαζε συνεχώς κίνηση (στο android) αλλά στο iOS όπως και το alarm-gateway δεν ενεργοποιήθηκαν. Αν θες κάνε μία δοκιμή, μόλις ανιχνεύει κίνηση να βαρέσει το alarm, μήπ…

• Για αυτό το ήθελα, οταν πάω να ενεργοποιήσω τον συναγερμό και έχω κάποια πόρτα ανοιχτή, να βαρέσει ειδοποίηση. Αυτή τη στιγμή κάνει bypass χωρίς κάποια ειδοποίηση. Σε μερικούς συναγερμούς, όταν μια μαγνητική είναι ήδη ανοιχτή, σε ειδοποιεί και την κανείς bypass .

• Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, και θα ήθελα να δω αν το κάνει και σε εσάς. Έχω φτιάξει ένα σενάριο, όταν η μαγνητική πόρτα παραμείνει πάνω από ένα λεπτό ανοιχτή, να έρθει ειδοποίηση και να βαρέσει alarm στο gateway. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν όμως η πόρτα είναι ήδη ανοιχτή και πάω να κάνω enable το σενάριο, δεν δίνει εντολή για ειδοποίηση. Όταν κλείσω και ανοίξω πάλι την πόρτα, τότε έρχεται κανονικά η ειδοποίηση και βαράει και το gateway. Έχω δοκιμάσει και τα conditions, αλλά χωρίς αποτέλεσ…

• Γεια σας και από εμένα, πολύ χρήσιμο thread συνεχίστε την καλή δουλειά! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω τοποθετήσει το κλασικό Xiaomi Gateway, αν συνδέσω sensors της Aqara θα έχω κάποια ασυμβατότητα? Αυτή τη στιγμή έχω τους εξής sensors της Xiaomi Mijia: μαγνητικό sensor, body motion, temperature sensor, και ένα wireless switch που κάνω enable/disable το alarm (πέρα από το κινητό) και λειτουργούν όλα περίφημα μέχρι στιγμής. To Region server το έχω βάλει στο other. Και το ερώτημα που έχω, αν υπάρχει κάπο…