Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.

• Λήξις συναγερμού! THANX TO NasDriver! Η έλειψη ενός αρχείου απο την fastboot rom (config.bin) ήταν καταλυτική. Ίσως και να ήταν corrupted το αρχείο που κατέβασα ίσως και όχι, δεν έχει εξακριβωθεί ακομα. Αν κάποιος άλλος κατέβασε το αρχείο kate_global_images_V8.0.4.0.MHRMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_b7d5656d50.tgz και το έχει μέσα αυτό το αρχείο, τότε ήταν corrupted το δικό μου αρχείο. Με κάποια -ακατανόητα εν πολλοίς για εμένα- fastboot tools & commands, τελικά έγινε unbrick και ζήτησε κωδικό…

• ΑΓΙΟΥΤΟ ! HELP! Τελικά έσβησα το driver απο το device manager και μόλις έκανα εγκατάσταση Drivers μέσα απο το MiFlash, τότε το είδε σαν Qualcomm .... 9008 (COM30). Πήγα στο miflash, τα έκανα βήμα βήμα όπως γράφει ο efkolo και κάπου εκεί στα 214sec ΜΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ERROR!!! Τώρα το κινητό το έχω συνδεδεμένο ακόμα και το λαμπάκι κόκκινο αναβοσβήνει και το miflash (μαζί και ο device manager) φαίνεται να το βλέπει ακόμα. ΤΟ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ή το παίρνω στη μασχάλη? EDIT: Δείχνει ότι λείπει το αρ…

• Παράθεση από derveni: “Δόθηκε ο χρόνος να ανακάμψει η μπαταρία του κινητού και με το καλώδιο ξεκίνησε η εργασία βασικά το είδε ο υπολογιστής και την πρώτη φορά σύνδεθηκε με πατημένο το volume - και το κουμπι του καλωδίου το έβλεπε σαν 900Ε. Έγινε επανεκκίνηση του υπολογιστή και στην δεύτερη προσπάθεια με πατημένο το volume + και το κουμπι του καλωδίου το σύνδεσα στο pc και το είδε σαν 9008(COM3).(Hidden Content) (Hidden Content) ” Βρε παιδιά, εμένα γιατί μου το εμφανίζει συνέχεια σαν 900Ε? Τους …

• @MichalisK Η έγκριση για ξεκλείδωμα μέσω του Mi account μου έχει δωθεί εδώ και 4-5 μήνες όταν είχα ξεκλειδώσει το KENZO μου. Απ'ότι καταλαβαίνω, όταν δωθεί έγκριση στο Mi account να ξεκλειδώσει συσκευή, με αυτό το account μπορεί και ξεκλειδώνει και άλλη -καινούρια- συσκευή μετά. Δεν έκανα αίτηση ξανά για να ξεκλειδώσω ΚΑΙ την καινούρια συσκευή.

• Βρε παιδιά, για να μην διαβάζω 78σελίδες: Έχει περάσει κάποιος εδώ στο KATE του ελληνική ROM (xtrv κτλ) και TWRP? Αν ναι, ΠΩΣ (οδηγίες ή κάποιος πλήρης οδηγός με τα απαραίτητα αρχεία)? Έχω κατεβάσει την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRVbeta1-6.11.17 και κάθομαι και την βλέπω άπραγος... Ένας οδηγός βρε παιδιά...

• Παράθεση από takisfrag: “Ωραία μπράβο μία χαρά, ναι το έχουμε πει ότι με developer πάντα είναι πιο εύκολο την xtrv πρέπει να την βάλεις με twrp Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για το ΚΑΤΕ, σε ποιόν οδηγό πρέπει να πάω για εγκατάσταση της xtrv? Την xtrv ROM για το KATE την έχω έτοιμη, κατεβασμένη στο pc. Αυτός εδώ είναι για το KENZO, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστός οδηγός για το KATE... (?)

• @Thracia dfc? Τι είναι ετούτο πάλι; ΛΟΙΠΟΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ. Ο bootloader ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ! (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.006s] @takisfrag Όχι όμως απο την Stable που κατέβασε το ίδιο το κινητό αλλά απο την Developer που κατέβασα απο το pc και του την έδωσα με το δικό του update να την περάσει. Με την Stable αρνούταν πεισματικά να ξεκλειδώσ…

• Παράθεση από Thracia: “Μην την περάσεις αυτή που κατέβασες! Κανε κράτη =============== Νοε 22nd 2016, 1:00pm =============== Κατέβασε αυτή miui_HMNote3ProtwGlobal_6.10.13_acdf8b47bb_6.0.zip Πέρνα την απο τον updater ” Too late! Την έβαλε κανονικά. Δοκίμασα να κάνω unlock τον bootloader αλλά Τζίφος και πάλι. Τώρα σχεδόν τελειώνει το κατέβασμα της miui_HMNote3ProtwGlobal_6.10.13_acdf8b47bb_6.0.zip και θα προχωρήσω όπως έγραψες. Thanx και ενημερώνω όταν έχω νεώτερα...

• @takisfrag OK θα το δοκιμάσω αλλά δεν θα επιμείνω αν δεν μπορέσει. Απ'ότι κατάλαβα, αυτό τώρα κάνει update την STABLE ROM V8.0.4.0.MHRMIDG (MIUI8) και στο μεταξύ στο pc κατεβάζω την Developer Version: 6.10.13 (MIUI8) για να του την δώσω μετά. Ε, μετά απο αυτό (αν στην stable δεν ξεκλειδώσει ήδη) πιστεύω ότι θα ξεκλειδώσει στα σίγουρα.... Καλά δεν τα σκέφτομαι?

• Παράθεση από demakhs: “Κάντην.... ” Την έβαλα να κατεβάζει μαζί με την developer απο εδώ Ξεκλείδωμα του Bootloader. που μου είπε ο takisfrag...

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24134/Κατεβάζω την κάτω, την developer?

• Να 'μαι και γώ! Νομίζω ότι είμαι σχετικός με το θέμα... Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Να περάσω στο KATE κάποια ROM πρώτα ρε παιδιά και μετά να του δοκιμάσω πάλι bootloader unlock (έτσι θυμάμαι είχα κάνει και στο kenzo μου...)? [[[ Και αν ναι, ποιά ROM να του σπρώξω (λινκ)? α! και πως να την βάλω; με το update του android ή με miflash? ]]]

• Άσχετο ή σχετικό; Μου εμφανίζει και αυτό το update... Τι γίνεται που να πάρει; Στο kenzo μου είχαν πάει όλα "μπάλα"... περονόσπορος έπεσε;

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Panos980: “Παράθεση από takisfrag: “Είναι kate δοκίμασε να ξεκλειδώσεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΟΚ. Να το κάνω και ο Θεός βοηθός. Υ.Γ.: Πρέπει να κατεβάσω/να έχω έτοιμη κάποια official ROM απο εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum ??? Αν ναι, ποιά να κατεβάσω? ” Όχι εάν ξεκλειδώσει θα πας για twrp και θα κατεβάσεις την Ελληνική Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΟΚ. Προχωράω σε ξεκλείδωμα και ενημερώνω... ==…

• Παράθεση από takisfrag: “Είναι kate δοκίμασε να ξεκλειδώσεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΟΚ. Να το κάνω και ο Θεός βοηθός. Υ.Γ.: Πρέπει να κατεβάσω/να έχω έτοιμη κάποια official ROM απο εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum ??? Αν ναι, ποιά να κατεβάσω?

• Παράθεση από takisfrag: “Εάν είναι κλειδωμένος και εχεις πάρει έγκριση ή το δικό σου το είχες ξεκλειδώσει περισσότερο από μήνα πήγαινε να δοκιμάσεις για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λοιπόν, είναι κλειδωμένος o bootloader. (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.006s] Λογικά, ναι, το KATE είναι. Έτσι θεω…

• ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ! Καλημέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα το 2ο REDMI NOTE 3 PRO (Special Edition αυτή τη φορά) "για την γυναίκα μου". Γράφω με εισαγωγικά το "για την γυναίκα μου" γιατί αυτό θα το πάρω εγώ και θα της δώσω το 16άρι RN3Pro... Λοιπόν, παραθέτω τις φωτό απο το καινούριο λοιπόν, και επειδή είμαι λίγο βιαστικοκάγκουρας αλλά δεν θέλω να τα κάνω θάλασσα [θέλω να της κάνω και έκπληξη το καινούριο της κινητό... ], μάλλον έχει κάποιες διαφορές απ'ότι καταλαβαίνω με το 16άρι Pro "απλό" που είχα μέχ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Panos980: “Ρε παιδιά, βλέπω στο geekbying ότι στην "φθηνή" έκδοσή του υποστηρίζει 4G: FDD-LTE B1/3/5/7 . Άρα, κάνει για Ελλάδα και αυτή, έτσι δεν είναι; ” Σωστά! Ακριβώς ότι υποστηρίζει και το Mi Note Pro, που το χρησιμοποιεί και ο γιατρός και εγώ (και πολλοί άλλοι) περισσότερο από ενάμιση χρόνο τώρα και δεν είχαμε ΠΟΤΕ πρόβλημα με το 4G... ” Όσον αφορά τουλάχιστον cosmote. Αν και νομίζω και τα υπόλοιπα δίκτυα... (?)

• Ρε παιδιά, βλέπω στο geekbying ότι στην "φθηνή" έκδοσή του υποστηρίζει 4G: FDD-LTE B1/3/5/7 . Άρα, κάνει για Ελλάδα και αυτή, έτσι δεν είναι;