Βρισκομαι εδω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21067/ τι κανω? sorry για το πρήξιμο αλλα εκανα πολυ κόπο για να φτασω εδω και δε θελω κανω καμια βλακεια τωρα.
Τελεια μεχρι τωρα δηλαδη ηταν ευκολα? Παιδια δεν εχω ιδεα τι θελω προτείνετε κατι καλο εσεις γιατι δεν γνωριζω προτερήματα και μειονεκτηματα της καθε ROM και του καθε android
ευτυχως μας κανεις και χαμογελαμε λιγο. Τωρα την καταβαζει θελει περιπου 30 Min.Μετα τι πρεπει να κανω?χρειαζετε και καποια εφαρμογη στο κινητο για την ξεzipαρω?
Παράθεση από Thracia: “Κανε ενα restart σε pc και τρέξε σαν διαχειριστής το un lock tool Συνδέσουμε με τον αριθμό κινητού γύρνα το τηλέφωνο σε fastboot και ξανα προσπάθησε ” Το εκανα και αυτο. ξανα τα ιδια. ετσι δεν ανοίγει το πρόγραμμα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21056/
Παράθεση από Thracia: “Κάτι κάνεις λάθος με το log in ή στο πρόγραμμα ή στο τηλέφωνο Το τηλέφωνο το έχεις σε fastboot; ” Ναι με το volume down και το power buton πατημένα. lig in και στους δυο κωδικούς με τον αριθμό του κινητού!!! δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Τελικα μετα απο προσπαθεια καταφερα και εκανα και αυτο που μου υπεδειξε ο Thracia Παράθεση από Thracia: “Επειδή είναι δουλειά εν τάχει Update στην τελευταία stable ενεργοποίησε developer option μέσα εκεί το oem unlock και ξαναπρωσπαθησε ” ξαναπροσπαθησα αλλα παλι τα ιδια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21054/ αν ακούει κανείς ας βοηθήσει παιδιά γιατί είμαι σε απόγνωση.
Παράθεση από tolism30: “Αρχικα Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς στην Version miui μερικές φορές μέχρι να σου πει συγχαρητήρια είστε προγραμματιστής. Μετά Ρυθμίσεις>πρόσθετες Ρυθμίσεις > επιλογές για προγραμματιστές ” Ευχαριστω!!!
Παράθεση από Thracia: “Επειδή είναι δουλειά εν τάχει Update στην τελευταία stable ενεργοποίησε developer option μέσα εκεί το oem unlock και ξαναπρωσπαθησε ” Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω αν και δεν ξέρω πως γίνετε. καλή δουλειά.