Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
Παράθεση από gplat: “Απλώς αστειευόμουν, γιατί όταν λαμβάνω κάποιο email είναι από το γραφείο και ποτέ για καλό. Στα σοβαρά τώρα όμως, η ROM που έχει το κινητό δεν είναι official, οπότε τα προβλήματα οφείλονται πιθανότατα στη ROM και όχι σε κάποιο πρόβλημα με το hardware του κινητού. Μόλις σου πει κάποιος ποια έκδοση έχεις (kenzo ή kate), εγώ δυστυχώς δε μπορώ να καταλάβω, όπως θα δεις και κάτω από τη φωτό μου είμαι νουμπάς, καλό θα ήταν να περάσεις την αντίστοιχη official stable ROM ή αν υπάρχε…
-
γιατί ; μπορεί να έχει και άλλα προβλημματακια και να μην τα έχω ανακαλύψει ακόμα. Δυο μέρες το έχω, και να σου πω την αλήθεια υπάρχουν κάποια που μα χαλάνε αλλά δεν ξέρω αν είναι προβλημματα 'η όχι και τόσο καλοφτιαγμενου λειτουργικού. Για παράδειγμα το προηγούμενο μου τηλέφωνο LG L BELO δίπλα από κάθε επαφή υπήρχε το σχετικό συμβολακι με το πράσινο τηλέφωνο και έκανες κλίση κατευθείαν για να μη μιλήσω για την εναλλαγη από SIM1 σε SIM2.
-
Καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχω ψάξει εξ ολοκλήρου το τηλέφωνο μου για να ρυθμίσω τις ειδοποιήσεις όταν λαμβάνω e-mail από το gmail δε μου χτυπάει μήνυμα και ούτε εμφανίζετε στις ειδοποιήσεις κάτι .Να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις απαραίτητες ρύθμισεςι και από το google. Ευχαριστώ προκαταβολικα.