Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Αυτή η ROM δεν είναι Stable; Στο Updater App λεει weekly και στις πληροφορίες συσκευής λέει beta. Τι παίζει με αυτή τη ROM;
-
Ξέρουμε ποιες συσκευές θα πάρουν την ενημέρωση;
-
Παράθεση από dreamlord1970: “Παράθεση από Budda: “Πως το κανω αυτο ; ” μεσω twrp το κάνεις installκατέβασε αυτό που λέει p37 από εδώ Modems - Google Drive και από twrp κάνεις απλά εγκατάσταση. ” Τι είναι αυτό το p37 και τι κάνει;
-
[MIUI Device Team] A Detailed Review on What's New in MIUI 8.2 Update! - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Γιατί το Redmi Note 2 δεν το αναφέρει πουθενά. Δεν λέει ούτε expected ούτε not expected
-
Κανένα νέο για το Redmi Note 2;
-
Δεν ανοίγουν τα δεδομένα
ΜήνυμαΓια καρτοκινητά Cosmote πρέπει πριν ανοίξεις τα δεδομένα να στείλεις START στο 1333.
-
Παράθεση από leas1968: “Επίσης, υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε και αν δούμε το Android 7 στην Xiaomi; ” Όταν βγει το 6 σε όλες τις συσκευές που υποσχέθηκαν θα βγει και το 7.
-
Αόρατες Εφαρμογές στο Miui 8
ΜήνυμαΣτην stable 8.1.3 δεν το έχει. Είναι μόνο σε developer μάλλον αφού βλέπω ότι είναι στην κατηγορία beta features.
-
Εγώ δεν έχω facebook
-
Παράθεση από galiatsosgio: “Τελικά στις καθημερινές ταπετσαρίες εμφανίστηκαν μεν οι κατηγορίες αλλά οι ταπετσαρίες δεν αλλάζουν ” Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει. Έχει δυο ταπετσαρίες αλλά δεν αλλάζουν. Ξέρει κανείς αν φταίει η ρομ ή κάποια ρύθμιση;
-
Πότε θα βγει για redmi note 2;
-
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην v8.1;