Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από klainmaingr: “Αυτό που σκέφτηκα τώρα. Είναι fastboot ή cancro_images_V7.2.8.0_twrp_GR ή θυμάμαι οτι νάναι; ” Ναι είναι... Κάνε μία δοκιμή, και άσε την συσκευή σου σβηστή για τουλάχιστον 24 ώρες σε ρύζι, γιατί αυτά που περιγράφεις είναι σα να έχει πάρει υγρασία η συσκευή σου. ” Οκ μόλις την έβαλα. Δυστυχώς δεν κλείνει. Με το power πατημένο απλά κάνει κάτι σαν mini power cycle (αν κάνει κιόλας γιατί μιλάμε για 3-4 δευτερόλεπτα) και ξανανοίγει. Το κοντινότερο σε…
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όταν Βάζεις την συσκευή σε FastBoot Mode η οθόνη δείχνει το γνωστό λαγουδάκι ? FastBoot Mode με συνδυασμό πλήκτρων Volume Down & Power.... ” Όχι η οθόνη δεν έχει δείξει το παραμικρό απο τη στιγμή που τα "ήπιε". Πρίν απο αυτό δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Να πέθανε ξαφνικά; Μόνο το backlight φαίνεται να λειτουργεί σε διάφορες φάσεις. Τώρα πήγα να μπώ σε fastboot και ακούστηκε ο ήχος του screenshot.. :\ Αυτό που σκέφτηκα τώρα. Είναι fastboot ή cancro_images_V7.2.8.0_twrp_…
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΛοιπόν ανοίγω νέο θέμα γιατί κάτι πήγε πολύ στραβά. Σήμερα όντας στην παραλιά είχα αφημένο αρκετές ώρες το κινητό στην τσάντα (μακριά απο υγρασία και ήλιο). Όταν αποφάσισα να το δώ συνειδητοποίησα οτι είναι νεκρό. Ούτε φόρτιση απο power bank ούτε ledάκια ούτε άνοιγμα ούτε τίποτα. Γυρνώντας σπίτι με το μανίσιο φορτιστή δεν έδειχνε σημεία ζωής. Στο pc κατάφερα πατώντας up/down/lock να το δεί σαν σκληρό οπότε πήρα backup φωτογραφίες κτλ (ευτυχώς). Κατόπιν είδα οτι μπόρεσα να το κάνω να φανεί στο mi…
-
mi4 καινουριο δεν ανοιγει
ΜήνυμαΓια να μην ανοίγω νέο θέμα. Έχω μια απο τα ίδια. Η οθόνη δεν ψήνεται να ανοίξει. Μετά απο διάφορους συνδυασμούς και με όλα τα κουμπιά πατημένα μου άνοιξε το κινητό σαν σκληρός μέσα στο pc. Σε αυτή τη φάση πρέπει να έχει ένα πάρα πολύ αχνό backlight και ένιωσα οτι κάτι δονείται όταν πατούσα σε σημεία στην οθόνη. Παίρνω backup τώρα. Πρόσεξα οτι σαν επόμενο στεπ απο αυτό όταν προσπαθώ να μπώ σε fastboot το βλέπει σαν device στο miflash. Υπάρχει κάποια standard διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω γι…
-
Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα ένα Redmi Note 3 Pro με MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 Τα βήματα που πρέπει να κάνω είναι ακριβώς αυτά της πρώτης σελίδας έτσι; Έχω ήδη unlock στο account Που είναι να συνδεθεί στο κινητό και τώρα κατεβάζω την τελευταία Κινέζικη Dev. Βάζω αυτήν, ξεκλειδώνω και μετά βάζω απο πάνω την τελευταία ελληνική stable;
-
Παράθεση από NasDriver: “Για ποια συσκευή μιλάμε @klainmaingr ? ” Μόλις συνειδητοποίησα οτι έγραψα το reply σε λάθος thread. Καταραμένα tabs. Για ξεκλείδωμα του bootloader για να βάλω την τελευταία greek stable σε Redmi Note 3 Pro ψάχνω.
-
Μόλις έφτασε με MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 Ποιά είναι η σωστή σειρά που πρέπει να ακολουθήσω για unlock? Έχω πάρει ήδη permission στο account Που είναι να μπεί στο κινητό.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα..Και σε περίπτωση που έρθει ξεκλειδωμένο πρέπει να το κλειδώσεις και να το ξεκλειδώσεις εκ νέου για να μην έχεις προβλήματα! ” Έγινε σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το σωστο θεμα, αλλα υπαρχει τροπος να παραγγειλουμε το κινητο ηδη ξεκλειδωμενο; Ειμαι τωρα στο "καλαθι" να παρω ενα redmi note 3 pro αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το παραγγειλω με συγκεκριμενη εκδοση κτλ. Η παραγγελια θα γινει απο eu (μαλλον ελληνικο) warehouse
-
Παράθεση από Bodai: “@klainmaingr θα έπρεπε να κάνεις Factory Reset. Σταδιακά θα παρουσιαστούν και άλλα προβλήματα ” Μέσα απο τη συσκευη ή μέσα απο το twrp; Αν είναι να το κάνω τώρα που γυρίζει πριν αρχίσω να το "στήνω". edit: Nvm το έκανα απο τη συσκευή. Ελπίζω οτι θα διορθωθούν τα προβλήματα του 7.5
-
Το πήρα απόφαση να γυρίσω σε 7.3.3 Την έβαλα και πέρα απο το android.acore σκάλωμα που το έλυσα μάλλον με το clear data φαίνεται κάπως να την παλεύει. Ποιος ήταν ο πιο σωστός τρόπος για downgrade; Την έβαλα πάνω απο την 7.5 μέσω updater και μετά έκανα ένα wipe dalvik/cache. Τα προβλήματα μεχρι τώρα είναι ένα σκάλωμα με το micloud και ένα με αυτό με το acore. Θα αντιμετωπίσω και άλλα άραγε στο άμεσο μέλλον; Υπάρχει πιο καθαρός τρόπος να το κάνω;
-
Και γω σε Mi4 έχω τα προβλήματα που αναφέρονται. Φωνή σα robot σε καποιες κλήσεις (έτσι μου λένε) Τυχαία restart χωρίς κανένα λόγο με φούλ μπαταρία, καθαρό rom χωρίς σκουπίδια apps και χωρίς υπερθέρμανση. Χθές έκανα ένα wipe (ακόμα) μήπως και δω άσπρη μέρα αλλα δεν ελπίζω σε πολλά πράγματα. Περά απο αυτά το κινητό πάει πολύ πιο γρήγορα και η ram έχει τρομερά καλύτερη διαχείριση. Είμαι σε φάσεις με 2.1 ελεύθερα. Αν βρίσκαμε και ένα τρόπο να διορθώσουμε τις ρομποτικές κλήσεις και τα restart θα ήτα…
-
Παράθεση από Bodai: “@klainmaingr επειδή η συσκευή σου έχει την παλιά διαμόρφωση στα partition ο καλυτερος τρόπος είναι να φλασάρεις μια εκ των δύο ελληνική fastboot για να σου φτιάξει τα partition όπως πρέπει και μετά να είσαι σε θέση να πάς και σε 8άρα MIUI. Επειδή όμως με την διαδικασία αυτή χάνονται τα πάντα απο την συσκευή σου, θα πρέπει να κρατήσεις τα όποια backup κρίνεις απαραίτητα .. EDIT Την υπαρξη της παλιας διαμόρφωσης όσον αφορά τα partition μπορείς να τσεκάρεις μέσα απο το υπάρχον …
-
Καλησπέρα. Είμαι απο 4.4.4. KTU84P | Miui.GR 7.0 Stable 7.0.5.0 - Mi4w Ποιός είναι ο πιό σίγουρος τρόπος για να πάω σε 6.0.1; Δοκίμασα μέσω του updater αλλα λέει Can't update και έτσι κατέληξα να συνειδητοποιήσω οτι αλλάζω και android version και τα χρειάστηκα. Bulletpoints για να μη σας κουράζω και θα βγάλω άκρη. Ευχαριστώ. Όσο για την Rom είναι ελληνική έτσι; Έχω κατεβασμένη την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.3.3.0 απο το αντίστοιχο thread και με αυτήν δοκίμασα και μου βγάζει το err…
-
Έχει την ελληνική miui 7/ 5.12.10 dev . Την είχε εγκαταστήσει ο προηγούμενος κάτοχος though οπότε δεν είμαι 100% σίγουρος αν τα έκανε όλα σωστά. Υπάρχει κάποιο αναίμακτο wipe/reset σε κάτι που μπορεί να το επηρεάζει; Έχω πολυ καιρό να ασχοληθώ με οτιδήποτε και δε θέλω να δημιουργήσω νέα προβλήματα προσπαθώντας να λύσω αυτό
-
Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα το Redmi Note 2 δώρο για τον αδερφό μου. Μαζί του πήρα και τα pistons 3 μιας και τα έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το θέμα είναι οτι όταν μιλάει με το headset ακούγεται λες και είναι μέσα σε πηγάδι. Δοκίμασα τα ίδια ακουστικά σε μένα και ακούγομαι πάρα πολύ καλά άρα δεν είναι θέμα τον pistons. Επίσης χωρίς headset ακούγεται μια χαρά. Το voice volume το ανέβασα στο τέρμα, το equalizer είναι default flat και έχω επιλέξει τη "standard edition" στα headset settings. Π…
-
Έβαλα την 7.0.5 πάνω απο την stable 5.0.3 (νομίζω) που είχα βάλει μέσα στο καλοκαίρι όταν πήρα το κινητό. Απο stable σε stable χρειαζόταν να κάνω κατι πέρα απο το update; Το έκανα μέσω updater με find file και απλό reboot όταν τελείωσε. Όλα φαίνεται να λειτουργούν Οκ αλλα δε ξέρω αν πρέπει να κάνω και κάτι παραπάνω. Επίσης τι παίζει με το root; Είδα κάπου οτι υπάρχει για το 1s. Παίζει να λειτουργεί και σε mi4 αυτό; Καθαρά για το adaway το θέλω.