Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Redmi Note 4χ Global Edition - Δεν μπορώ να λάβω και να κάνω κλήσεις [SOLVED]
LLLEFTERIS - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΠαράθεση από Gaoutso: “Παράθεση από takisfrag: “imei έχεις κανονικά ; Το έχεις δει ; ” ok το έχω κανονικά ήταν κολλημένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και το έχω κρατήσει στη θήκη. ” Κατσε εγω μπερδευτηκα εχεις κανονικα μεσα στο κινητο το ειδες με *#06# η απλα ειδες οτι στο αυτοκολητο γραφει το imei?
-
Δοκιμασες να βαλεις OTG με ποντικι μπας και ετσι σου δουλεψει; Αν δεν βγαλεις ακρη κατεβασε fastboot rom και περνα την με το mi flash Εγω μια μερα καταλαθος ενεργοποιησα το talkback και δεν μπορουσα να κανω τιποτα πατουσα καπου και μιλουσε στο τσακ την γλυτωσε θα ηταν αλλο ενα κινητο που το εκανα αστερακι νιντζα και καρφωθηκε στον τοιχο.
-
Περασα και εγω την Αρωμα στα συν ειναι οτι στις επαφες διπλα εχει την Ελληνικη αλφαβητο οποτε αν ψαχνεις Πετρος πατας στο Π και τελος στην μαμα εχει Αγγλικη οποτε Π δεν υπαρχει. Ακομα στα συν η εφαρμογη της καμερας που πλεον εχει 4K και εχει αργη και γρηγορη κινηση για κανεναν χαβαλε με τα πιτσιρικια μου.
-
Πρεπει οταν θελεις να κανεις κατι πχ να δωσεις εντολες adb οταν θελεις απλα να συνδεσεις το κινητο για να δεις τι εχει μεσα σαν σκληρος δηλαδη δεν πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο τουλαχιστον πριν το κανω root δεν το ειχα ενεργοποιημενο και μου εβγαζε κανονικα την ειδοποιηση αν θα το φορτισω η αλλη επιλογη mtp κλπ
-
Μου βαζεις δυσκολα αλλα ακου το κουφο αν ενεργοποιησω το usb debugger τοτε μου βγαζει την επιλογη κανονικα και ετσι βλεπω το κινητο στον υπολογιστη για να μεταφερω πραγματα. Σαν να εχει αλλαξει η εντολη που δινει ο διακοπτης του usb debugger και αυτο μου το εκανε με το φλασαρισμα του supersu Ειμαι περιεργος αν θα μου το κανει με την Αρωμα την κατεβαζω τωρα
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις την πιο πρόσφατη Official Global Stable. Για να κάνεις Root σε Official ROM, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις TWRP και στη συνέχεια το SuperSu και το lazyflasher. Αν έχεις θέματα με το MTP, φλάσαρε αυτό => MTP-FIXER-mido_helmiau ” Εκανα root αλλα εχω προβλημα με το usb δηλαδη δεν μου βγαζει οταν το συνδεσω στον υπολογιστη αν θελω να το φορτισω απλα η να το δει σαν σκληρο κλπ. Εβαλα και το MTP FIXER μεσω TWRP αλλα παλι δεν κανει τιποτα. …
-
Καλησπερα εχω περασει TWRP αλλα στο wipe τα τσεκαρα ολα οποτε πλεον το κινητο δεν εχει rom μεσα. Μπορω να περασω αυτη MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum με το TWRP ? η πρεπει μονο με το mi flash και μονο αυτη την rom Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum Ελεγα αν γινεται με τον πρωτο τροπο με TWRP για να μην χασω και το TWRP