Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-42 από 42.
-
Ευχαριστώ Γιώργο (και λοιποί αρθρογράφοι των οδηγών) και τεράστιο RESPECT για την άμεση απάντηση και βοήθεια! Τα 2 πρώτα θέματα τα είχα διαβάσει αλλά μια επανάληψη δεν ήταν κακή. Έκανα εγκατάσταση των drivers με επιτυχία και έλεγξα τον Bootloader μέσω του adb ο οποίος είναι κλειδωμένος (το ίδιο έδειχνε και στις επιλογές προγραμματιστή/MiUi lock status). Σύνδεσα το τηλέφωνο με το miui account για ξεκλείδωμα και πήγα στη σελίδα να ζητήσω κωδικό (κινέζικα στην αρχή ,τελικά βρήκα το αγγλικό forum κα…
-
Καλησπέρα στην Ελληνική κοινότητα MiUi και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!!! Νέος κάτοχος εδώ και 10 περίπου ημέρες 2 τηλεφώνων (1 δικό μου και 1 της συζύγου) Xiaomi RedMi 4 Prime και νέο μέλος του forum. Φυσικά εκατοντάδες ερωτήσεις για το miui τις οποίες δεν έχω ακόμη απαντήσει αν και έχω διαβάσει πάρα πολλά θέματα στο forum (κάποιες αφορούν λειτουργίες του launcher, γενικότερες ρυθμίσεις κλπ). Βασική ερώτηση είναι η αναβάθμιση. Τα τηλέφωνα είναι αγορασμένα από Geekbuying με global st…