Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• τι ρομ εχω?

WhiteBlack - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

ok θενκ γιου βερι ματσ Μια τελευταια ερωτηση.... πειρα σε μενα το Μαυρο μπροστα πισω ασημι, στην κοπελα μου το gold... το ερωτημα ειναι οτι σε μενα πανω στην μπροστινη camera δεν εχει ματακι και απο τις 2 πλευρες ενω στο gold εχει!!

• τι ρομ εχω?

Μήνυμα

Αυτο με τα 3 δακτυλα το εχω κανει σε αλλο redmi note4 και οντως γινετε στο δικο μου δεν το κανει.... στο additional settings στα redminote 4 ειναι κατω απο το quick ball η επιλογη screenshot.(σε μενα οχι)

• τι ρομ εχω?

Μήνυμα

Ειναι ολα στα αγγλικα ,ειδα κινητο που ειχε την επιλογη για screenshot αλλα σε εμενα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. Η ROM δεν περνει αλλο update παντως.

• τι ρομ εχω?

Μήνυμα

Imgur: The most awesome images on the Internet to link δεν βοηθάει ? γιατι το κινητό μου δεν έχει option για screenshot forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33690/

• τι ρομ εχω?

Μήνυμα

Καλημέρα σας επισυνάπτω δύο φωτογραφίες για δύο xiaomi redmi note 4 και κάτι ακόμα δεν μπορώ να κάνω άλλο update.esep6 Imgur: The most awesome images on the Internet

• Καλησπέρα σας Αρχικά δεν έχω Xiaomi και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω για εμένα και την κοπέλα μου είμαι ανάμεσα στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM και στο Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM μιας και απ' ότι βλέπω είναι στα ίδια χρήματα Πρώτον θα ήθελα την άποψη σας για το ποιο από τα δυο να αγόραζα. Δεύτερον βλέπω ότι το GeekBuying έχει καλύτερες τιμές από το GearBest Τρίτον βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με το αν θα ανοιχτή στο τελώνιο η όχι κάποιοι λένε ότι υπάρχουν και κόλπα όπως να το δηλώσουμε δώ…