Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 128.
-
Οι αγορές από Κίνα θεωρώ ότι δεν είναι για όλους & γενικά πιστεύω ότι πρέπει να τις παρακολουθείς γιατί μεταβάλλονται συχνά. Λοιπόν εγώ ψωνίζω πλέον μόνο από gearbest -banggood & egloblal Το gearbest έχει επιλογή από αποθήκη κινας priority line Δηλαδή έχει πληρωμένο τελωνείο Για ακριβα προιοντα (κινητα κλπ Priority Line απο την αποθηκη της Κινας και Priority Direct mail του Banggood) Μη μπερδευεις το Priority Line που ειναι κομπλε για τωρα με το Europe Registered. Αποθήκη HK ΠΟΤΕ EXPEDITED απο Κ…
-
Την άποψη μου για τα περί τελωνείου ειδικά το προηγούμενο διάστημα την έχω γράψει ,ότι ήταν θέμα τύχης & τα περισσότερα δεν εμπαιναν ,ειδικά με nl . Έχουν γράψει πολλοί για την επιλογή flat rate shipping που έρχεται μεσω Αυστρίας από την αποθήκη ΗΚ . Ότι είναι σίγουρη η αποφυγή τελωνείου. Δυστυχώς έσκασε φίλου εχθές & μπήκε τελωνείο . Αλλά διαβασα & πολλών άλλων . Άρα & εκεί είναι θέμα τυχης . Για Αθήνα μπορώ να αναφέρω.
-
καλημερα Σήμερα το paypal έκλεισε το θέμα μου Υπόψιν είχα κάνει αμφισβήτηση & μέσω τράπεζας . Η απάντηση τους I períptosi antistrofís chréosis eínai kleistí epeidí den ypárchoun eparkí apodeiktiká stoicheía gia na amfisvititheí i antistrofí chréosis. Χωρίς κάτι άλλο όμως ,εγώ καταλαβαίνω ότι με δικαιώνει . Ισχύει κάτι άλλο ?
-
Ευχαριστώ Μπορεί να περάσει την xtrv η πρέπει κάποια άλλη rom ?
-
καλημερα , έχει ο αδελφός μου το mi note pro αλλά έχει καιρό να κάνει αναβάθμιση . Γράφει όμως Gtv Υπάρχει θέμα εάν κάνει την συγκεκριμένη εγκατάσταση ? Πρέπει κάποια άλλη ?
-
Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος δεν έχω tracking & έχω ενημερώσει & την τράπεζα μου. Λοιπόν άνοιξα dispute 22/05 & ενώ είχα ήμερομηνια έως 11/06 η υπόθεση έκλεισε φωτ. 1 . Ο πωλητής δεν απάντησε . Πηγαίνοντας όμως στα open cases δείχνει την φωτ 2 . Πατώντας στο view δείχνει την φωτ. 3 . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για το επόμενο βήμα ?
-
Παράθεση από soulg: “Εσύ @doctor13 το έμπλεξες το θέμα. Κακώς έμπλεξες την τράπεζα/εκδότη κάρτας. Την τράπεζα την εμπλέκουμε μόνο σε εις βάρος μας έκβαση της υπόθεσης μας στο paypal Διάβασε τι σου λέει το paypal στο e-mail που έλαβες. Φίλε soulg έγινε τώρα με όποιο τρόπο έγινε γιατί δεν είχα χρόνο & πηγαίνοντας στην τράπεζα για άλλα θέμα συζητήθηκε & αυτό & προχώρησα. Τα χρήματα τά δεν νομίζω να τα χάσω . Απλά ίσως καθυστερήσουμε . Δεν εχω πάρει τηλέφωνο το paypal θα το δω ! Thanks ! ” =========…
-
Καλησπερα , δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά επειδή εγώ εχω κάνει dispute στο paypal & έχω 1 ημερομηνία έως 11 Ιουνίου . Θα ξαναστείλω μνμ στο paypal & θα προχωρήσω σε claim . Δεν έχω tracking . Οσων αφορά την τράπεζα πήγα στην κοπέλα που με εξυπηρετεί & της ανέφερα το πρόβλημα & μου είπε να στείλουμε email στο τμήμα που ασχολείται . Δεν γνώριζα ότι θα δημιουργήσει προβλήματα. Πήγα όμως την Παρασκευή επειδή είχα & αλλά θέματα & της ανέφερα ότι μου έστειλε μνμ το paypal ότι έκανα αμφισβ…
-
* NI0dmSkfdzCAp9k5zbDGU4ZLNXbBmhV7EXqMYKPT4gND3c9XaaxuNla3XZhg23sU0jzrxgvaV0mPDJLJkG0Na8D2jBl-DFNqyxEzSFXcgVYJV9YNvSDO85xtWc_sUg=s0-d-e1-ft * -V38-OzMhKQsdEhgNwXED0HjBHCmKGXH_Xz5v6uR6l91EsGA5B-yq2sbrz-hy0Rhcnc2Shq3x9jCpfDmHi6nSZ6S49m573om=s0-d-e1-ft YmPgCdhs1ZVDJ1mB-Hmi7SXyWAroB_Yb42Ni0RK3A_PpC0SLQdIk8GA3RiGAKIcUlc_KDoHRgBf2f7GuCfZU-G4RgXh62LW2SYSUoQsQjDUpvQIHHOOu1XeUsyXXOkEB=s0-d-e1-ftBX_UYOdEXDuaIHV5NXtBjScTfR4xwoq3Gg9DEYItwE4JngiDPBLiotfH5iN9FPjAfTA4BBEhdFkb_ic_WCtV1XkxK8eUJrW5qw=s0-d-e1-ft …