Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 128.
-
Καλημερα & καλό Πάσχα. Είχα να κάνω καμιά 15 ημέρες παραγγελία από gearbest γιατι είχα πάρει ειδικά την περίοδο των γενεθλίων για τα 3 χρόνια παρα πολλά πράγματα σε καλές τιμές. Ήθελα 1 action camera & είδα ότι πλέον δεν στέλνουν με nl που θεωρώ ότι για Αθήνα είναι ασφαλές. Στέλνουν free μάλλον με sg post. Eχει κάποιος εμπειρία ? Γιατί διάβασα ότι με sg σκαλωνουν αρκετά . Να την πάρω από banggood ?
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Μαγκες για το Μαλαισιανο ταχυδρομείο τι ξέρουμε; Χρόνοι κτλ; Σε σχέση με το Ολλανδικό; Τελευταία φορά με Ολλανδικό πάτησε Ελλάδα μεσα σε 6 μέρες από την αποστολή απλά μετά καθυστέρησε άλλες 13 εντός Ελλάδας...Λέτε να το δοκιμάσω το Μαλαισιανο; ” εχω την πρώτη παραγγελία με προϊόντα στα 30 ευρώ με Μαλαισία έτσι για δοκιμή . Είναι στις 25 ημέρες & είναι κέντρο διαλογής. Αραιό tracking & σίγουρα πιο αργό σε σχέση με nl που τώρα τελευταία το αργότερο στις 20 ημέρες τα έχω …
-
καλημερα έχω το ίδιο πρόβλημα σβήνει μόνο του στο 50% το έχω παρατηρήσει πολλές φορές & το ανοίγω πατώντας παρατεταμένο το κουμπί για να ανοίξει. Όταν ανοίξει δεν σβήνει & ας πέσει στο 10%. Έχει αγοραστεί από gearbest Intetnational version Miui 8.1σταθερη 8.1.2.0 Δεν έχει έρθει αναβάθμιση Βοήθεια ρε παίδες γιατί είναι σπαστικό
-
Δεν γραφω για πριν αλλα εγω από τον Δεκέμβριο & μετά που υποστηρίζουν ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα έχω φέρει τα πάντα . Κινητά-tablet ,κάμερα -drone ,powerbank , ηλεκτρονικό τσιγάρο κ.α . Τα περισσότερα ήταν δικά μου αλλά & εξυπηρέτησεις φίλων κ.α . Κανένα δεν μπήκε τελωνείο ούτε για τα 3 ευρώ . Δεν με αγχωνει γενικά γιατί παρόλα αυτά ξέρω ότι μπορεί να κάτσει η στραβή ειδικά σε κάποιο κινητό πλέον άρα πριν παραγγείλω κοιτάζω εάν με συμφέρει το ρίσκο . Η άποψη μου γενικά για τις αγορές ότι για …
-
Παράθεση από maddoctor: “1. Απεγκατέστησε όλες τις Mi Fit που μπορεί να έχεις. Πήγαινε στις εφαρμογές και βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει και δεύτερη. 2. Σβύσε ότι αποθηκευμένη έχεις mi fit στο κινητό σου 3. Βεβαιώσου ότι η γλώσσα συστήματος είναι τα ελληνικά 4. Κάνε επανεκκίνηση 5. Κατέβασε την τελευταία 2.3.0 GR από το αντίστοιχο θέμα 6. Κάνε εγκατάσταση Εάν τα κάνεις όπως λες, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην είναι στα ελληνικά. ” Δυστυχώς είχα μπερδευτεί με το θέμα & είχα κατεβάσει την προηγούμενη έκδοση & έ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Η εφαρμογή δείχνει τα μενού στα ελληνικά, μόνο εάν η γλώσσα του κινητού είναι τα ελληνικά. Δες εάν στο Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Ασφάλεια & Απόρρητο -> Πρόσβαση στις ειδοποιήσεις, εάν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις του Mi Fit. ” καλημερα , έκανα ακριβώς την διαδικασία αλλά δυστυχώς δεν μπήκε στα ελληνικά ή εφαρμογή. Άλλες φορές έρχονται ειδοποιήσεις για μνμ & κλήσεις άλλες οχι
-
βοηθεια εάν μπορεί κάποιος , είχα το 1s & το miband 2 . Δεν άλλαξα εφαρμογή απλά αποσύνδεση το 1 & έβαλα το 2 . Όλα δουλεύουν καλά εκτός από 2 θέματα 1) δεν αναγνωρίζει κλήσεις ,ούτε έχω ειδοποιήσεις για μνμ ,email κλπ 2) στο ξυπνητήρι χτυπάει αν & το κλείνω μετά από 10 λεπτά ξανά πως το ρυθμίζω Κατέβασα την εφαρμογή στα ελληνικά αλλά δεν έγινε εγκατάσταση προφανώς επειδή έχω την ίδια αλλά αγγλικά ?
-
Θεώρησα ότι είναι δεδομένο ότι έπειδη είναι international ver ότι είναι δεδομένο ότι έχει official rom sorry nas . Θα ανεβάσω φωτο αργότερα αν & ξέρω να τις ξεχωρίζω τι είναι πλέον . Είναι της συζύγου το κινητό & με έχει τρελάνει στην γκρίνια . Zisistil λες τελικά χαχα ? Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει official μαγαζί στο ali γι'αυτό προτιμώ gearbest - banggood για κινητά . Φαντάσου ότι πέρασε αέρα ούτε τελωνείο ούτε καθυστέρηση . Αν έμπαινε τελωνείο θα με χώριζε χαχα Άντε να εξηγούσα την καθυστέρηση !
-
1 Παράθεση από MANVLIS: “Παράθεση από giwrgosalim: “ενα δέμα μου έχει φτάσει Ελλάδα από 23/3 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει..Συνήθως προχωράνε μέσα σε 1-2 μέρες. ” Το δικό μου από 28-2 στο αεροδρόμιο, οπότε έχει μέλλον ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Manvli εσένα προφανώς είναι τελωνείο για να είναι μέσα από 28/2 . Όταν φτάνει Ελλάδα 1 δέμα πρέπει να σκαναριστει για να προχωρήσει η για τελωνείο η για κέντρο διαλογής. Εκεί κάνει συνήθως 1-2 ημέρες ,τώρα τελευταία…