Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-128 από 128.

• Παράθεση από demakhs: “@doctor13 ανέμενε, τον επόμενο μήνα θα ξεκολλήσει το πακέτο......εκτός και αν υπάρχει όντως ο Αι Βασίλης!!!!!!!! :santa Καλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα . Το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που δεν έρθει ? Refund δεν είδα να υπάρχει ”

• καλημερα Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από banggood & δεν είχα θέμα. Έχω 1 δέμα από Τέλος Νοεμβρίου & από αναζήτηση μέσω trackin φενεται από 2 Δεκεμβρίου κολλημένο Κίνα . Τι κάνω ? Έστειλα μνμ στην παραγγελία & απάντηση δεν πήρα ? Να το κλαίω ? Μέσω κάρτας χρεωστικής έγινε

• Xiaomi redmi pro 64g

doctor13 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Χρονια πολλά Τελικα ήταν απλή διαδικασία χαχα 20 ευρώ έδωσα σε μαγαζί που κάνει εμπορίο xiaomi & έχει & service & σε λίγες ώρες παρέλαβα .

• Xiaomi redmi pro 64g

Μήνυμα

αρχηγέ demakh το θέμα είναι να είναι εντάξει το κινητό ας το τρέξει δεν έχω θέμα. Λοιπόν είδα το βίντεο & το πήγα βήμα βήμα αλλά δεν . Πρώτη φορά xiaomi & σίγουρα δεν έχω συνηθίσει να κάνω τόση διαδικασία για το κινητό & δεν έχω πολύ χρόνο. Ευχαριστώ για τις οδηγίες

• Xiaomi redmi pro 64g

Μήνυμα

Ευχαριστώ αλλά δεν το έχω μαζί μου Κάνω όλα τα βήματα & ενώ περιμένω να μου πει εάν είναι κλειδωμένο Η όχι γράφει waiting for device . ΑΠΛΆ πράγματα συμβαίνει συχνά? Να το αφήσω ώρα για να συνεχίσει?

• Xiaomi redmi pro 64g

Μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά αλλά δυστυχώς είναι στο βήμα 5 που περιμένω να μου βγάλει εάν είναι κλειδωμένο Η όχι & δεν προχωράει Το έκανα 3-4 φορές,ξέρετε εσείς κάτι? =============== Δεκ 21st 2016, 3:38pm =============== γράφει συνέχεια waiting for device & μέχρι εκεί =============== Δεκ 21st 2016, 4:54pm =============== Υπάρχει κάποιος που ξέρει γιατί δεν προχωράει & γράφει waiting for device ? Υπερχει κάποιος να το πάω να το δει & να το προχωρήσει στην Αθήνα - Πειραιά?

• Xiaomi redmi pro 64g

Μήνυμα

Έιμαι στο πρώτο βήμα για το έλεγχο για το εάν είναι κλειδωμένο η ο Όχι ο bootloader αλλά στο τέλος του βίντεο που περιμένουμε να μας πει εάν είναι κλειδωμένο η όχι δεν γράφει τίποτα Γιατί γνωρίζει κάποιος? =============== Δεκ 20th 2016, 10:34pm =============== Είμαι στο βήμα 5 & δεν βγάζει κάτι Πρέπει να περιμένω ώρα?

• Xiaomi redmi pro 64g

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους! Έχει πάρει ο αδερφός μου εδώ & 1,5 xiaomi & τελικά μετά από το mband & κάτι ακουστικά αποφάσισα να αγοράσω το xiaomi redmi pro 64g. H αγορά έγινε από banggood. Έχω διαβάσει λίγο αλλά έχω χαθεί. Σήμερα μου ήρθε & απλά το άνοιξα & είδα ότι έχει ελληνική γλώσσα & με ρώτησε χώρα. Ποια είναι τα βήματα πριν περάσω την miui rom στα ελληνικά? Βρήκα αρκετά θέματά για το redmi pro omega το ίδιο είναι? =============== Δεκ 19th 2016, 4:23pm =============== ξέχασα να γράψω ότι έχω κάνει λ…