Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Έκδοση kate σε kenzo
ΜήνυμαΤι περισσοτερη ασφαλεια δηλαδη?
-
Έκδοση kate σε kenzo
Μήνυμαοκ μπαινω να διαβασω παλι και να δοκιμασω.
-
Έκδοση kate σε kenzo
ΜήνυμαΑυτον τον οδηγω τον ειχα κανει οταν προτοπειρα το kenzo κινητο αλλα το κινητο μου εχει μονο κινεζικα και αγγλικα
-
Έκδοση kate σε kenzo
Μήνυμακαι η stable rom και η developer rom ειναι ελλημικες?Η πρεπει να περασω την developer που γραφει international rom pack_
-
Έκδοση kate σε kenzo
ΜήνυμαΜε αυτόν τον τροπο θα εχω και ελληνικη γλωσσα με αυθεντική ρομ?
-
Έκδοση kate σε kenzo
ΜήνυμαΣε έκδοση kenzo δεν υπάρχει κάποια official rom με ελληνικά όπως αυτές στο kate?
-
Έκδοση kate σε kenzo
ΜήνυμαΈχω στην διάθεση μου ένα xiaomi redmi note 3 pro (kenzo) και έχω και άλλο ένα ίδιο αλλα (kate - αγορασμένο απο ελληνική εταιρία) το (kate) νομίζω πως έχει official rom αλλά έχει και επιλογή ελληνικών. Μπορώ να περάσω αυτή την ρομ και στο kenzo???
-
υπάρχει περίπτωση brick?
-
μπορω να κατεβασω το mi suite kai na thn περασω αποκει κατευθειαν δηλαδη?
-
στο link που μου εστειλες είμαι.εχω κλειδωμένο bootloader απο την αγορά του κινητού ακολουθώ αυτόν τον κωδικό για official rom και για να κλείδωση η bootloader η πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα?
-
εγώ που την πάτησα και το κινητό είναι όπως λες και με ξεκλείδωτο bootloader μπορώ να κάνω install την global stable κατευθείαν ξεκινώντας αυτόν τον οδηγό η πρέπει να κάνω κάποιο άλλο βήμα πιο πριν?
-
Rom
Μήνυμασ ευχαριστώ πολύ...και άλλη μια ερώτηση official rom υποστηρίζει ελληνικά έστω στο πληκτρολόγιο για δημιουργία μηνυμάτων?
-
Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα αγόρασα το redmi note 3 pro και αποτι διάβασα νομίζω πως ειναι unofficial rom επειδή υπάρχει ελληνική γλώσσα αλλά δεν είμαι σίγουρος και για αποφύγει κάποιου μπλεξιματος ανεβάζω ένα, screen shot να μου πει κάποιος ώστε να προχωρήσω στα παρακάτω βήματα τον οδηγών ... Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.