Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.
-
xiaomi mi3
coyotte - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ρυθμίσεις => Μπαταρία => Λειτουργεία ενέργειας και βάλτο στο Υψηλή απόδοση.” ευχαριστώ. 35300 τώρα.
-
xiaomi mi3
Μήνυματο antutu μου βγάζει γύρω στις 27000... το έχω λιγότερο από μήνα, δεν το έχω φορτώσει εφαρμογές. τί να τρέχει; Screenshot_2014-06-12-14-32-55_zps9d66413b.pngScreenshot_2014-06-12-21-52-35_zps6c13ffde.pngScreenshot_2014-06-12-14-34-21_zps769d6ab5.pngScreenshot_2014-06-12-14-33-10_zps366429a6.pngScreenshot_2014-06-12-21-53-01_zps3d3e6230.png
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από coyotte: “Παράθεση από coyotte: “από το service του καταστήματος μου είπαν να περάσω rom από εδώ xiaomi.eu/community/threads/4-2-14. κατέβασα jb-4.3 και προσπάθησα με τον updater αλλά μου βγάζει μήνυμα update failed (script aborted: assert failed: getprop("no.product.device")== κλπ. κάνω κάτι λάθος;” μήπως αυτό που επιχειρώ να κάνω εδώ είναι downgrade και θέλει άλλη διαδικασία; να θυμήσω ότι πέρασα 4.4.2-Greek_cancro_4.5.9 με updater και έπειτα οδηγός αναβάθμισης...με τον τρίτο τρόπ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από coyotte: “από το service του καταστήματος μου είπαν να περάσω rom από εδώ xiaomi.eu/community/threads/4-2-14. κατέβασα jb-4.3 και προσπάθησα με τον updater αλλά μου βγάζει μήνυμα update failed (script aborted: assert failed: getprop("no.product.device")== κλπ. κάνω κάτι λάθος;” μήπως αυτό που επιχειρώ να κάνω εδώ είναι downgrade και θέλει άλλη διαδικασία; να θυμήσω ότι πέρασα 4.4.2-Greek_cancro_4.5.9 με updater και έπειτα οδηγός αναβάθμισης...με τον τρίτο τρόπο.
-
xiaomi mi3
Μήνυμααπό το service του καταστήματος μου είπαν να περάσω rom από εδώ xiaomi.eu/community/threads/4-2-14. κατέβασα jb-4.3 και προσπάθησα με τον updater αλλά μου βγάζει μήνυμα update failed (script aborted: assert failed: getprop("no.product.device")== κλπ. κάνω κάτι λάθος;
-
xiaomi mi3
Μήνυμααπό ποιό link να το κατεβάσω αυτό; η μέθοδος να το περάσω είναι αυτή που λέει "οδηγός αναβάθμισης υλικολογισμικού (miui rom) στο xiaomi mi3 με τον τρίτο τρόπο";
-
xiaomi mi3
Μήνυμαευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και το χρόνο σας. θα επικοινωνήσω με το κατάστημα αγοράς (spemall), για τα περεταίρω, ελπίζω να μη με ταλαιπωρήσουν.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Σαν τελευταία λύση κάνει FULL Wipe Factory Defaults και τα DATA + SD Card μαζί και δες αν έφτιαξε κάτι. Αν όχι τότε σύγουρα έχει πρόβλημα η συσκευή..” έγινε και αυτό, το πρόβλημα δεν διορθώθηκε τελικά. άρα έχει πρόβλημα η συσκευή; αν χρειαστεί να την επιστρέψω, θα πρέπει να ξαναπεράσω κάτι που είχε αρχικά, μήπως δεν με καλύπτει η εγγύηση για τις επεμβάσεις που έγιναν, ή όλα είναι εντάξει από αυτή την άποψη;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Σαν τελευταία λύση κάνει FULL Wipe Factory Defaults και τα DATA + SD Card μαζί και δες αν έφτιαξε κάτι. Αν όχι τότε σύγουρα έχει πρόβλημα η συσκευή..” αυτό γίνεται έτσι;: settings/backup & reset/factory data reset/επιλέγω erase apps και erase stored content και πατάω κάτω reset phone ?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Σαν τελευταία λύση κάνει FULL Wipe Factory Defaults και τα DATA + SD Card μαζί και δες αν έφτιαξε κάτι. Αν όχι τότε σύγουρα έχει πρόβλημα η συσκευή..” μπορείς να με κατευθύνεις βήμα - βήμα για να γίνουν και αυτά;
-
xiaomi mi3
Μήνυμακατ' αρχήν φίλε μου να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου και το χρόνο σου, μένω υπόχρεος. το flash τελικά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. δυστυχώς το πρόβλημα που είχε εξ' αρχής το κινητό εξακολουθεί...
-
xiaomi mi3
Μήνυμακατέβασα μία άλλη από εδώ: Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3 - MIUI General - MIUI Official Community αυτήν: Mi 3-WCDMA JXDCNBD13.0 fastboot(4.3) η οποία φαίνεται να έχει τα δύο αρχεία με μορφή αυτή που δείχνει να λείπουν στην άλλη, να τη δοκιμάσω; έχω τη συσκευή σε κατάσταση fastboot συνδεμένη με τον υπολογιστή με usb από το μεσημέρι, εξακολουθεί να φορτίζει ή κινδυνεύει να μείνει από μπαταρία;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Το πρόβλημα βρέθηκε. Πάνω στην διεύθυνση που βάζεις πρόσεχε να μην πας στο folder /images αλλά ένα folder πριν. Δηλαδή στην περίπτωσή μου.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/434/ Λάθος => C:\Users\Dimitris\Downloads\cancro_images_4.5.9_4.4_cn_56b0b2033d\cancro_images_4.5.9_4.4_cn\images Σωστό => C:\Users\Dimitris\Downloads\cancro_images_4.5.9_4.4_cn_56b0b2033d\cancro_images_4.5.9_4.4_cn Κάντο έτσι και θα φλασάρει μια χαρά.... :thumbup:” τη σωστή διεύθυνση επικολλ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράξενο... Δύο φορές το είχα κάνει και πέρασε μια χαρά. Θα δοκιμάσω σε λίγο στην νέα Version 4.5.9 και θα σου πώ, μήπως και η συγκεκριμένη ROM έχει κάποιο πρόβλημα.” ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να μη σε βάζω σε άδικο κόπο, ως άσχετος με το σπορ ακολουθώ τα βήματα μηχανικά και δεν αυτοσχεδιάζω πουθενά.
-
xiaomi mi3
Μήνυματο ξανακατέβασα αλλά μετά την αποσυμπίεση, ο φάκελος cancro_images_4.5.9_4.4_cn περιέχει τα αρχεία : images flash_all.bat flash_all.sh flash_all_except_data_storage.bat flash_all_except_data_storage.sh σύμφωνα με την εικόνα του οδηγού, δεν θα έπρεπε να φαίνονται και τα αρχεία : flash_all_except_storage.bat flash_all_except_storage.sh ???????????? μετά την επικόλληση, το refresh και το flash, στο status βγάζει το ίδιο μήνυμα που ανέφερα προηγουμένως, δεν βρίσκει το αρχείο flash_all_except_storage…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από coyotte: “Παράθεση από mrvaggos: “Πω πραγματικα ατυχία. Όμως από τη στιγμη που λύθηκε σε εμένα γιατί να μην δουλέψει και σε εσένα; κρίμα” προφανώς μπορεί το σύμπτωμα να είναι ίδιο αλλά η αιτία διαφορετική.” Μην τα παρατάς ... Το πρόβλημά σου είναι απλό αλλά χρειάζεται τον κατάλληλο χειρισμό... Ακολούθησε αυτό τον οδηγό και κάνε αυτό που πρέπει => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο” ξεκίνησα τη διαδικασία αλλά στο β…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “Εμένα πάντως λύθηκε μετα απο 3 μέρες” ας το περιμένω τότε λίγο, ίσως συνέλθει.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “Πω πραγματικα ατυχία. Όμως από τη στιγμη που λύθηκε σε εμένα γιατί να μην δουλέψει και σε εσένα; κρίμα” προφανώς μπορεί το σύμπτωμα να είναι ίδιο αλλά η αιτία διαφορετική.
-
xiaomi mi3
Μήνυμαχα, χα, το κινητό φαίνεται κόλλησε με προβλήματα και τον υπολογιστή και βγήκαν κινέζικα! έλεγα λοιπόν ότι δεν συγκινείται. ακολούθησα τα βήματα, έγιναν όλα όπως τα γράφεις αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. μόλις πατήσω το πράσινο ακουστικό, χάνειται η οθόνη. σ' ευχαριστώ πάντως.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “Πραγματικά είναι μπέρδεμα. Σε εμένα διορθώθηκε τουλάχιστον. Εύχομαι να διορθωθεί κι σε εσένα” σ' ευχαριστώ. το πολύ πολύ να επικοινωνήσω με τον πωλητή και να το επιστρέψω.