Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.
-
xiaomi mi3
coyotte - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “χμμ δεν ξέρω γιατι εξακολουθεί να στο κάνει. Εκτος απο την επανεκκίνηση το έκλεισες εντελώς. Εμένα μετα την τελευταία φορα που δεν μπορούσα να κλείσω το τηλέφωνο έπειτα απο κλήση το έκλεισα εντελώς και μετά ξαφνικά δούλεψε.Ήμουν τυχερός μάλλον” και επανεκκινήσεις, και τελείως κλείσιμο, δεν συγκινείται. απογοήτευση...
-
xiaomi mi3
Μήνυμαευχαριστώ κατ' αρχήν για τη βοήθεια. έκανα κάμποσες επανεκκινήσεις, τίποτα. πέρασα την καινούρια ROM, υποθέτω με επιτυχία, έχει και ελληνικά και google play. το πρόβλημα όμως εξακολουθεί...
-
xiaomi mi3
Μήνυμακαλημέρα, νέος κάτοχος από χθες το απόγευμα. πριν αρχίσω δειλά το ψάξιμο, ως ψιλοάσχετος που είμαι, είπα να πάω στα σίγουρα: να περάσω την κάρτα sim και να στείλω κανένα μύνημα ή να κάνω κάποια κλήση. πληκτρολογώ τον αριθμό, πατάω στην οθόνη το πράσινο ακουστικό, νεκρώνει η οθόνη! τα τρία πλήκτρα οδήγησης εκτός λειτουργίας και αυτά. με το power button στιγμιαίο πάτημα τίποτα. μόνο παρατεταμένο για να κλείσει και να ανοίξει η συσκευή. αν με καλέσει κάποιος, τα ίδια: πάτημα του πράσινου ακουστικού…