Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.

• Άλλες εποχές.. τότε τα κινητά είχαν πραγματικές διάφορες μεταξύ τους..και λογικό είναι απο τη μια μιας και πλέον δε μπορεί να σου δώσει κάποια εταιρεία κατι το ξεχωριστό πιστεύω..δε είναι παράλογο..

• Ποιος τα θυμάται; Η ακόμη καλύτερα τα έχει στη συλλογή του? Πρόσφατα τα ξέθαψα και πήρα απο το ίντερνετ καινούργια housing γνησια καινούργιες μπαταρίες καινούργια "slide" και τα κινητά γίναν σα καινούργια, πραγματικά μου θύμισαν εποχές που τότε τα κινητά είχαν διαφορές μεταξυ τους.. παρακάτω κάποιες φωτογραφίες,να σημειώσω επίσης οτι πέρασα custom firmware για να θυμηθούμε ακόμη περισσότερο τα παλιά! (Bonus το nokia 3250 που ακολούθησε η ίδια διαδικασία με τα n95!) IMG-20230404-052759.jpg IMG-20…

• Καλησπέρα, έχω το mi 11 σα βασική συσκευή,ενας φίλος έχει το mi mixx 4 και λέμε να κάνουμε τράμπα.. αξίζει πιστεύεται? Με ξενερώνει που έχει ενα τσακ μικρότερη οθόνη αλλά από την άλλη διάβασα για ένα γνωστό πρόβλημα που εχει το mi 11 σχετικά με την πλακέτα..οτι αν υπερθερμανθεί τα φτύνει το wifi και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή για να γλυτώσω κιόλας μελλοντικά αν ποτέ τύχει να βγάλει τέτοιο πρόβλημα Θα ήθελα και μια γνώμη απο κάποιον εδώ..

• Ζητείται MI MAX 3

racingculturegr - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είναι κενή, βάλε εσύ μια αγγελία... ” Δεν έχει να βάλω εκτός και αν δε το βλέπω εγώ,τι στο καλο?

• Ζητείται MI MAX 3

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από racingculturegr: “Καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω το mi max 3,το είχα αρκετές φορές θα ήθελα να το αγοράσω πάλι, όποιος έχει και ενδιαφέρεται να το πουλήσει το θέλω άμεσα! ” Μπορείς να βάλεις την αγγελία σου ΕΔΩ >> xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Category/ ” δεν μπορω να το κανω,κοιτα τι μου εμφανιζει Screenshot-2023-03-13-23-21-06-175-com-opera-browser-beta.jpg

• Ζητείται MI MAX 3

Μήνυμα

Καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω το mi max 3,το είχα αρκετές φορές θα ήθελα να το αγοράσω πάλι, όποιος έχει και ενδιαφέρεται να το πουλήσει το θέλω άμεσα! Ευχαριστώ

• Unlock bootloader

racingculturegr - - Mi 11 (Venus)

Μήνυμα

Unlocked! Κλειδωστε το! Screenshot-5.png

• Unlock bootloader

Μήνυμα

****Update Εφτιαξα καινουργιο MI λογαριασμο με us region και φαινεται να επιασε,οποιος εχει αντιστοιχο προβλημα ας το δοκιμασει! Screenshot-3.png

• Unlock bootloader

Μήνυμα

Αν δεν απατομαι το galaxy note 3 πρέπει να είχε..και μετά για κάποιο λόγο το αφαίρεσαν στο 4

• Unlock bootloader

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολυ,ας δοκιμάσουμε σε κανα 2 μέρες και βλέπουμε πάλι..Ναι για τέτοιες δουλειές φλασαρισματα και λοιπά μονο usb 2 χρησιμοποιώ και απορώ ακόμη γιατί η 3 δε ειναι συμβατή με αρκετά πράματα

• Unlock bootloader

Μήνυμα

Καλησπέρα, κάτοχος αυτής της συσκευής πλέον! Έχω ένα πρόβλημα με το unlock ,να σας πω πρώτα οτι γνωρίζω τη διαδικασία, καθώς σε οτι συσκευή είχα πάντα το πρώτο πράγμα ήταν να κάνω το unlock.. οπότε πάμε.. Κάνω τα γνωστά βήματα,developer options,oem unlocking,usb debugging ,MI UNLOCK STATUS με δεδομένα και ενεργοποιημένο λογαριασμό,λοιπον ενώ κάνει add κανονικά, όταν το συνδέω για να προχωρήσω τη διαδικασία στο mi unlock μου λέει να βάλω λογαριασμό στη συσκευή και να κάνω αυτο με το mi unlock sta…

• Ευχαριστώ πολυ για το ξε-brikarisma του mi pad 5,εφαγε ποση ωρα εξαιτίας των δικων μου ασυμβατιτων σχετικα με τα windows και παρολαυτα εμεινε και το φτιαξε.. ευχαριστώ πολυ

• Mi pad 5 MIUI πρόβλημα

racingculturegr - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Μετα απο καθε flash εμπαινα recovery και εκανα αυτο με το wipe,δε χρησιμοποιησα flash tool, χρησιμοποίησα την επιλογη clean_all.bat μέσα απο τη ρομ,δε βγαζει πουθενα σφαλμα,μετα απο αυτο το βημα κατευθειαν απο το recovery wipe..παρολαυτα δεν..και με global και με china,μονο με αυτη τη rom που προανεφερα ανοιγει..δε μπορω ν καταλαβω τι γίνεται.. Το αλλο που δοκιμασα ειναι με custom recovery (δε υποστηρίζει κανονικα custom recovery) Arrowos For Xiaomi Pad 5 (nabu) | kubersharma001 Να περασω custom…

• Mi pad 5 MIUI πρόβλημα

Μήνυμα

Παντα μετα απο επιτυχες flash κανω wipe αλλα για καποιο λογο δε μπουταρει..μονο με στοκ android 13..πρωτη φορα τ συναντω αυτο

• Mi pad 5 MIUI πρόβλημα

Μήνυμα

Καλησπέρα σε ολα τα παιδια και χρονια πολλα! Λοιπον..εχω το συγκεκριμενο tablet ,το οποιο το εχω ρουταρει και ειχα περασμενη miui 13 dev china,εχω περασει στο magisk ενα plugin το οποιο με αφηνε να κανω ενημερωσεις χειροκινητα,δηλαδη κατεβαζα καινουργια buil dev οποτε έβγαινε και τη πέρναγα απο τις ρυθμίσεις της συσκευής,ξαναπερναγα μετα το magisk για το root και ολα καλα..κανενα προβλημα..λοιπον..περασα εχθες miui 14 dev ,ολα καλα και ολα ωραια με root κανονικα τα παντα,μεχρι που αφαιρεσα τον s…

• Miui 13 gestures

racingculturegr - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα και συγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, εντός των ημερών περιμένω να ξεκλειδώθει ο bootloader του κινητού μέσω mi unlock (poco x3) ,θα περάσω τα σχετικά όπως σε ότι κινητό είχα ,twrp,custom rom και λοιπά.. Έχω την εξής απορία, αρχικά θα περάσω τη ROM τη δική σας με root, επειδή χωρίς gestures δε μπορώ να το δουλέψω αν περάσω 3rd party launcher ,θα λειτουργούν τα gestures; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

• Ψάχνω mi max 3 μητρική

Μήνυμα

Δυστυχώς το κινητό δεν εχει φτιαχτεί ακόμη.. είμαι σε αναμονή μηπως βρω πλακέτα από κάποιο άλλο.. κρίμα..

• Ψάχνω mi max 3 μητρική

Μήνυμα

Ακόμη δεν έχει βρεθεί κάτι..μίλησα σε ένα μαγαζί στον Πειραιά και μου πε ότι κάνει επιδιόρθωση πλακέτας..99% φταίει ένα "τσιπακι" πάνω από στη πλακέτα που ελέγχει τη φωτεινότητα,με κόστος 35 ευρώ. Θα δείξει..:)

• Ψάχνω mi max 3 μητρική

Μήνυμα

@NasDriver Και οι 2 οθονες ειναι λειτουργικες κομπλε,δοκιμαστικαν σε ενος φιλου και δεν εχουν θεμα,αυτο που λες με την μπαταρια εχω 3, 2 καινουργιες και 1 αυτη που ειχε οταν αγοραστηκε,δεν ειναι οτι δεν αναβει,αναβει κανονικα απλως δεν εχει καθολου φωτισμο.. οσον αφορα το θεμα software περαστηκε ξανα η rom απο την αρχη,η τελευταια global και μια custom miui 13,ακομη και με εντολες απο adb για reboot και λοιπα αναβει κανονικα η συσκευη παλι ομως χωρις καθολου φως,μονο αμα βαλεις φακο απο πανω απο…

• Ψάχνω mi max 3 μητρική

Μήνυμα

Έχω την εντύπωση οτι δεν έχω την δυνατότητα να βάλω αγγελία,ευχαριστώ όμως για το μύνημα! Μακάρι να βρώ άκρη,δεν θέλω να το αφήσω αυτό το τηλέφωνο,έχω δώσει note 8 pro ,note 9 pro,mi 10 και πολλά άλλα..αυτό δεν θέλω να το δώσο.. Έστω σε περίπτωση που δεν βρεθεί,να πω το πρόβλημα και αν κάποιος γνωρίζει πόλυ ευχαρίστως να το φτιάξουμε ,φυσικά με το ανάλογο.. Πρόσφατα άλλαξα οθόνη ( η 2ρη είναι αυτή,όχι λόγο σπασίματος απλά για τη λόξα,από μάυρο να το κάνω άσπρο και λοιπά),στο άλλαγμα της δέυτερης…