Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
Αχ ελπίζω να είναι το πρώτο μου Xiaomi smartphone.
-
Καλημέρα! Σχετικά με το ραδιόφωνο: Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσουμε την εφαρμογή "ραδιόφωνο" και ενώ είναι συδεδεμενα xiaomi ακουστικά ( για να βελτιωθεί το σήμα) να βγαίνει ο ήχος από το ηχείο του τηλεφωνου? GTV Miui 8 dev beta Redminote3pro Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά έκανα αναζήτηση για ραδιόφωνο και δεν βρήκα κατι.
-
Μια ερώτηση: To recent panel είναι διαφανές σε αυτή τη rom 6.7.21? Γιατί στην 6.7.14 δεν είναι διαφανες όπως από κάτω, απλα ένα μουντό γκρι. 095953gzauyjuawxaouzue.jpg.thumb.jpg
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dendenden: “- Ορισμένες φορές δείχνει να χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν εμφανίζονται τα πλήκτρα κόκκινα - πράσινα για να απαντήσεις.. Αυτές οι κλήσεις χάνονται λόγου χαμηλού σήματος του δικτύου της Cosmote? ” Δεν μου ακούγεται λογικό αυτό που λες.. Εκτός αν κόβεται η "γραμμή" εκείνη τη στιγμή. ” Και εμένα δεν μου ακούγεται λογικό. Δεν το δουλεύω εγώ το κινητό για να είμαι 100% σίγουρος τι συμβαίνει έτσι όπως μου το περιγράφουν. Απλά μήπως χάνονται κάποιες κλή…
-
Παράθεση από amalag: “ Φίλε μου θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 1. Σώσε τις επαφές σου ως εξής: (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - επαφές - Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών - Εξαγωγή στον αποθηλευτικό χώρο. Θα γίνει εξαγωγή ένα αρχείο της μορφής χχχχχ.vcf 2. Τις φωτογραφίες σου καλό θα είναι να τις έχεις αποθηκευμένες στην εξωτερική sdcard. Τοποθέτησε την rom στην sd card. 3. κλείσε το κινητό 4. Πάτησε volume up + power (συγχρόνως) μέχρι να εμφανιστεί το mi. Έτσι μπαίνεις σε recovery mode 5. Πατάς w…
-
Παράθεση από amalag: “ Φίλε μου θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 1. Σώσε τις επαφές σου ως εξής: (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - επαφές - Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών - Εξαγωγή στον αποθηλευτικό χώρο. Θα γίνει εξαγωγή ένα αρχείο της μορφής χχχχχ.vcf 2. Τις φωτογραφίες σου καλό θα είναι να τις έχεις αποθηκευμένες στην εξωτερική sdcard. Τοποθέτησε την rom στην sd card. 3. κλείσε το κινητό 4. Πάτησε volume up + power (συγχρόνως) μέχρι να εμφανιστεί το mi. Έτσι μπαίνεις σε recovery mode 5. Πατάς w…
-
Παράθεση από amalag: “Καταρχήν ποιά έκδοση της rom έχεις; Έχεις κάνει unlock bootloader; ” 6.7.14 gtv. Και ναι έχω unlocked bootloader. Απλα ροοτ/SU δεν έχει επειδή το είχα εγκαταστήσει μέσω GooglePlay Πως κάνω back up? Πως πρέπει να ξαναπεράσω τη Ρομ με factory defaults? και μετά πως επανέρχεται το back up? Πολλά πως Aν το αφήσω έτσι το κινητό μέχρι 16 Αυγούστου που θα βγει η τελική MIUI λέτε να έχω πρόβλημα?
-
@amalag Δεν είναι απαραίτητο να το απεγκαταστήσεις, αν δε το βλέπεις μέσα στο play store. Πάρε backup,κάνε εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults και μετά πέρασε ξανά τη rom. Λογικά θα εμφανιστεί ξανά το su και η συσκευή θα είναι root. Backup πως κάνουμε? Εννοείς μέσω Mi cloud? Δεν έχω ξανακάνει σε android. Kαι μετά λες εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults? Πως με τι πλήκτρα ? Υπάρχει κανένας οδηγός? Συγνώμη αν σας έχω κουράσει, Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Στο εικονίδιο ασφάλεια -> δικαιώματα.. ” Τίποτα, ούτε εκεί εμφανίζεται. Εμείς που είμαστε στην 6.7.14 υπάρχει κάποιος ανώδυνος τρόπος να φταίξουμε το root? ( εγκατάσταση μέσω twrp η κάτι άλλο? ) Παράθεση από amalag: “ 1. Απεγκατάσταση του SU 2. Reset to factory defaults, Wipe dalvik + Cache 3. Πέρασμα της 6.7.7 rom από την αρχή ” 1. Δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω, δεν εμφανίζεται καν. Μονο η επιλογή εγκατάσταση εμφανίζεται από GooglePlay. 2. Τα σβήνει όλα στο κινητό? …
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@Giannisagal πάνε στον Miui manager να δεις εάν έχεις εκεί root ” Που είναι ο MIUI manager να το δω και εγώ? ( μη γελάς νέος στα xiaomi :P)
-
@MIUI_ART' Δυστυχώς ούτε με το reboot, ούτε το flash έφτιαξε το SU. Το rootchecker λέει ότι root access is not properly installed on this device (παρόλο που είδα ότι το εγκατέστησε κανονικά στην αρχή μέσα από το terminal που εμφανίζεται στην αρχή). Είναι απαραίτητο το root για να είναι λειτουργική η συσκευή?
-
Έκανα και εγώ την μετάβαση από την πρώτη Miui 6.6.17 στο RDNP3 μέσα από updater: Είχα κάνει update στην τελευταία SU μέσα από GoogleStore και : 1. δεν εμφανίζεται καν στην οθόνη το SU τώρα στην 6.7.14 2. τρέχοντας το rootchecker μου λέει ότι δεν είναι root η συσκευή Να τρέξω το su.zip μέσα από την συσκευή? Και κάτι τελευταίο: έχουν αλλάξει το background φόντο εκεί που έτρεχαν όλες οι multitasking εφαρμογές? Ήταν διαφανές πριν για αυτό ρωτάω. Πολύ καλή δουλειά
-
Παράθεση από dnomikos: “ Περίμενε λίγο όσο το ψάχνουμε Διαφορετικά, αν δεν σε πειράζει να περάσεις την ROM με factory reset, προχώρα στην εγκατάσταση και δεν θα έχεις πρόβλημα. ” Ναι, δεν βιάζομαι. Απλά να ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα σχετικά με το SU. Σχετικά με την αναβάθμιση, έλεγα να την κάνω μέσω updater από το κινητό ( πρωτάρης και στα Android και τα Xiaomi)
-
Καλησπέρα και από εμενα. Redmi 3 note pro και έλεγα να κάνω την αναβάθμιση στην τελευταία beta ( ειμαι ξεκλεδωτος και ήδη στην πρωτη ελληνική beta xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.17.zip ) αλλα διάβασα αυτό : ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Μην αναβαθμίζετε το SUPER USER μέσα από το Google Play, γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μετά την αναβάθμιση της ROM. Πριν μερικές μέρες μου έβγαλε τις αναβαθμίσεις το GooglePlayStore και την έκανα σαν βλάκας μη γνωρίζοντας. Τώρα τι κάνουμε? Μπορώ να κάνω rollback στην SU…