Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Καλησπέρα.. Δεν ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία σε official global room από κινεζομαγαζο και έκανα και το update που μου ήρθε σε MIUI 10.. καταπληκτικό, Θα σας κρατάω ενήμερους αν μπρικαρι..το ρισκάρω
-
Γειά σας παιδιά Παρέλαβα χθες το mi8 με official global rom. πιθανών κινέζικη. Δεν θέλω να το πειράξω ..είμαι από αυτούς πού δεν πολύ ανακατεύετε με ρομ φλας κτλ.. Το ερώτημα είναι αν σε κάποια φάση κλειδώσει και πως.. χωρίς να το πειράξω... Επίσης θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να προχωρήσω σε update που μου έχει βγάλει για miui 10 .. Παρακαλώ τα φώτα σας..
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Nikos Papadopoulos: “Δεν τα μπέρδεψα. .Έχω mi8 Official Global ROM από bangood όπως και κάποιος φίλος μου το έχει 2 μήνες και του έχει πάρει 2 μεγάλα Updates χωρίς πρόβλημα. . Δεν είναι Global δεν είναι China. . Δεν πείραξε κάτι γιατί δεν γνωρίζει από αυτά. . ” Το ότι έχεις global rom δεν σημαίνει ότι η συσκευή είναι global version αυτό σου λένε τα παιδιά. Και η china version συσκευή με περασμένη την global rom παίρνει κανονικά update. Global version συσκευή έχ…