Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Παράθεση από Christian27: “Σε αυτους που παλευουν να ξεκλειδωσουν και τους λεει οτι ειναι λαθος το ονομα, αυτο που θελει ειναι το ονομα να μην εχει αριθμους, συμβολα κενά. Να ειναι απλα μια λεξη συνεχομενη. Το διαβασα στο miui.com και δουλεψε για μενα. Για δοκιμαστε και πειτε μου. ” Να 'σαι καλά. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Είχα δοκιμάσει τα πάντα από Τόνις Σφήνος μέχρι Πάνος Καμμένος αλλά τίποτα...

• Παράθεση από Apostolis Volos: “καλημερα! Τελικα τα καταφερα και εστειλα την αιτηση. Μου στειλανε μηνυμα με ενα κωδικο, τον εγραψα στο πλαισιο, και τωρα περιμενω απαντηση. Ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Το τσεκαρισα σημερα. Κανω καποια κινηση? Ή περιμενω μήνυμά τους? ” Φίλε Αποστόλη, έκανες κάτι συγκεκριμένο για να πάρεις κωδικό, και να μη σου γράφει "Please input correct name"; Έχω κάνει καμία πενηνταριά προσπάθειες...

• Προσπάθησα και εγώ με τη σειρά μου να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν συμπληρώνω τη φόρμα στη σελίδα miui.com/unlock/apply.php μου γράφει μήνυμα "Please input correct name" και δε με αφήνει να συνεχίσω. Έχω δοκιμάσει με το κανονικό μου όνομα αλλά και με αυτό του miui λογαριασμού. Παρότι προσπάθησα, δε βρήκα κάποια συγκεκριμένη οδηγία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.