Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμακαλησπερα , εχω unlocked bootloader, εχω εγκαταστησει με επιτυχια TWRP και την τελευταια XTRV developer σε Redmi note 5 (Whyred). Αυτο που θελω να ρωτησω είναι οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος, πρεπει να τον κλειδωσω? Εαν ναι κάποιο λινκ? Ευχαριστω
-
AmazFit bt Xiaomi
anka1976pa - - Amazfit
Μήνυμαλοιπον η ζωνη ειναι πολυ καλη...πιανει διαλλειματικες και γενικα διαβαζει πολυ σωστα, αλλα... μεσα σε 15 περιπου λεπτα η μπαταρια στο amazfit απο 59% πηγε 36%...ΤΕΡΑΣΤΙΑ καταναλωση. Τι λετε να φταιει????
-
AmazFit bt Xiaomi
anka1976pa - - Amazfit
Μήνυμαπροχωρησα σε αγορα της ζωνης στηθους που παραθετω στο βιντεο...λογικα τις διαλλειματικες θα τις πιανει? εχει αγορασει καποιος παρομοια για να μας πει εντυπωσεις? youtube.com/watch?v=BN_Qe6C4koI
-
AmazFit bt Xiaomi
anka1976pa - - Amazfit
Μήνυμααπλα παρεθεσα την δοκιμασμενη επιλογη και οχι την θεωρητικη. Αλλωστε ο φιλος παραπανω (εκτιμω) ξαχνει κατι δοκιμασμενο. Καινουργια τεχνολογια...? καποιο link ?
-
AmazFit bt Xiaomi
anka1976pa - - Amazfit
Μήνυμαοτι παρεις κοιτα να ειναι 2.5D αλλιως θα σπαει ευκολα στις ακρες (το εχω παθει αρκετες φορες).Τελικα πηρα 2.5D και απο τοτε (κοντα 8μηνες) εχω να το αλλαξω. Θα παρεθετα link αλλα δεν βρισκω τον σελλερ στο ebay. Βαλε στο search : 5Pcs 9H 2.5D Tempered Glass Screen Protector Guard Film For Huami Amazfit
-
Εξαιρετικη δουλειά παιδιά.Ολα καλά μέχρι τώρα σε Redmi 3pro (ido) με xtrv.Αυτο που παρατήρησα είναι ότι δεν σηκώνει καθόλου θερμοκρασία όσο και να το ζορισα.
-
AmazFit bt Xiaomi
anka1976pa - - Amazfit
Μήνυμαολα καλα με το amazfit ..εξαιρετικο αλλα αν θα μπορουσε να συνδυαστει και με καποια ζωνη παλμων θα ηταν το καλυτερο. Στις διαλειματικες δεν το χει με τιποτα...Ειμαι να κατασταση φουλ παλμων και αυτο δειχνει 100 με 110. Ειναι κατι πιστευετε που μπορει να λυθει με software update ή ειναι πιο πολυπλοκο?
-
AmazFit bt Xiaomi
anka1976pa - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από anka1976pa: “Στην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγραφω και με το strava στο κινητο τη διαδρομή? ” Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από anka1976pa: “Στην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγρα…
-
AmazFit bt Xiaomi
anka1976pa - - Amazfit
ΜήνυμαΣτην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγραφω και με το strava στο κινητο τη διαδρομή?
-
+1 user name: 1652676793
-
ακομα μια φορα user name: 1652676793 Γερα...
-
ακομα μια φορα user name: 1652676793 Γερα.....
-
ακομα μια φορα user name: 1652676793
-
ακομα μια φορα user name: 1652676793
-
ξαναματαξαναψηφησα με user name: 1652676793
-
επεσε κι απο εμενα με user name: 1652676793 Πρεπει να γραφουμε και τις φορες γιατι εχω χασει λιγο το μετρημα...
-
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες αλλα μολις εβλεπα να περνανε τα sec και δεν εκανε κατι το διεκοπτα. Δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο... Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση-συμβουλη.
-
Συγνωμη για την αργοπορια αλλα τελειωσαν τα mb και δεν ειχα ιντερνετ. Τελικα μπορεσα να φλασαρω την τελευταια dev global rom για το redmi 3 pro αλλα ολοκληρωθηκε στα 400sec!!!. Ειχε αναφερθει οτι η παραπανω διαδικασια ολοκληρωνεται στα 130 sec περιπου και αφου περναγε ο χρονος σταματαγα και ξαναεκανα τη διαδικασια. Ευτυχως ολα καλα. Να επισημανω οτι με το playstore (μεχρι στιγμης) ολα καλα με αυτη τη rom.
-
εχω το red mi 3pro εχω ξεκλειδωσει ειχα περασειθ και το twrp αλλα εκανα μια βλακεια και τελικα το κινητο δεν μπορει να φορτωσει το λειτουργικο. Μπαινει σε fastboot εχω κατεβασει την καταλληλη rom .Τρεχω το miflash φτανει σε ενα σημειο (περιπου στα 2/3 της μπαρας) και μετα τιποτα. Τι κανω?