Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• εχει δεν εχει....ναι χυμα ειναι...

• αυτο ειναι το θεμα τι βλακεια εχω κανει.....τα βηματα τα εχω κανει ακριβως οπως τα λεει ρε γαμωτο....

• και μετα την εντολη adb deviace στο cmd βγαζει αυτο το κατεβατο.....τι παιζει ρε παιδια????????σκαφτομαι τοσα που εχω κανει παιζει να εχω πειραξει και τον υπολογιστη!!!!!!! αν το κανω σε 32bt windows λετε να το brickαρω?????

• παλι εγω ο ασχετος...σορυ παιδια που σας εχω ζαλισει αλλα τετοιο κινητο ειναι κριμα να το αφησω ετσι....λοιπον....ερωτηση...το miphone αν το ξεζιπαρω δεν εχει πουθενα να κανω εγκατασταση στους φακελους μεσα....αρα? κανω εγκατασταση χωρις να το ξεζιπαρω?δεν με αφηνει.....

• το αφησα λιγο λογω κορης.....ναι αυτο λεω...δεν μπορω να εγκαταστησω drivers με κανενα τροπο.....θα σας πω τι εψω κανει μεχρι τωρα....φλασαρα οπως λεει το τοπικ την κινεζικη dev rom....κατοπιν ξεκλειδωσα το bootloader....και αναρωτιεμαι...οι drivers του φλασαρισματος ειναι ιδιοι για να βαλω την ελληνικη rom????ουτε το Miphone μου εγκαθιστα....τι παιζει ρε γαμωτο.....οι universal drivers που κατεβασα στο πρωτο φλασαρισμα κανουν????? και στο cmd βγαζει αυτο....και τελος στο misuit μου λεει συνεχως…

• δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.....δεν εγκαθισταται το προγραμμα γιατι λεει δεν βρισκει προγραμμα οδηγησης.....

• σε ευχαριστω φιλε....ο θεος βοηθος τωρα...το νου σου στη μηχανη ε!!!!!!!

• μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ γιαυτο???

• δεν ξερω με ποιον θα συμφωνησω το πρωτο προβλημα που βγηκε ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω τους drivers....ολο page not found μου βγαζει οταν παταω το λινκ....

• οταν λες να πειραματιζομαι?????επειδη δεν το κατεχω γενικα το αθλημα και κανω ακριβως τα βηματα του ποστ ποια ειναι η διαφορα τους?

• καλησπερα παιδια....μολις ξεκλειδωσα το bootloader οπως γραφει σε αλλο ποστ....τι να φλασαρω την dev ή την stable ελληνικη rom?

• καλησπερα....λοιπον αφου οπως προειπα φλασαρα την rom περιμενω να λαβω κωδικο ξεκλειδωματος....στοπεριμενε ομως με ετρωγε ο κ... μου και διεγραψα καποιες εφαρμογες γιατι πολυ κινεζικο και δεν το αντεχα....τωρα τι ακριβως ηταν δεν εχω ιδεα....το θεμα λοιπον που προεκυψε ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω πλεον στο pc μεσω του mipcsuite....μου λεει συνεχεια οτι θελω αναβαθμιση....κατοπιν δεν ανοιγει στο κινητο το mi cloud....παταω και με γυριζει πισω συνεχως....και μεταξυ μας δεν με νοιαζει αυτο που θ…

• οκ...αρα αναμενουμε τον κωδικο....σε ευχαριστω πολυ γιωργο....να σαι καλα.....ευτυχως που υπαρχετε και σεις εδω μεσα γιατι ενας θεος ξερει πως θα το καναμε εμεις οι ασχετοι!!!!!!!

• ok....μολις αντιληφθηκα οτι πρεπει να περιμενω τον κωδικο για να ξεκλειδωσω....χμ....κακο αυτο....εχω παντως την miui 8 6.9.29/beta rom...ειναι πολυ μουφα αλλα αυτη ελεγε για να μπορεσω να ξεκλειδωσω και να κατεβασω την ελληνικη.....τωρα ενα αλλο σοβαρο θεμα που εχω ειναι οτι ενω κανω συχρονισμο με τον λογαριασμο μου δεν μου εμφανιζει καμμια επαφη....ξερουμε γιατι????

• κατσε να το παλεψω και θα σου ξαναπω....

• για αυτο λεω...''Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας,Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου.'' το αρχειο zip που λεει δεν το βλεπω οταν παω απο τον updater.....ενω υπαρχει μεσα κανονικα! τι πατατα κανω?? ειμαι ασχετως παιδια σας το πα....

• αυτο εχω κανει αλλα κατεβασα πρωτα στον υπολογιστη το αρχειο και μετα το περασα στο κινητο...μηπως πρεπει να το κατεβασω απο το κινητο?????ετσι οπως το κανω παντως απο το udate δεν το βλεπει το αρχειο ....ενω αν απω απο storage το βλεπει!!!!!!

• χτες το βραδυ φλασαρα την ρομ κινεζικη ρομ devel και σημερα θελω να φλασαρω την ελληνικη....δεν ειμαι καθολου γνωστης αυτων οποτε ακολουθω πιστα τις οδηγιες που εχω βρει εδω μεσα....ειδα λοιπον οτι πρωτα πρεπει να ξεκλειδωσω το bootloader με αιτηση που εκανα στην miui....δεν ξερω μηπως εχει αλλαξει η ολη διαδικασια απο το αρχικο ποστ????

• καλησπερα στην παρεα....αφου φλασαρα την κινεζορομ το κινητο δουλευει ρολοι...ομως προσπαθω να το ξεκλειδωσω και μου ειναι αδυνατο να βρω το αρχειο zip απο το update της miui ενω αν μπω στο storage κανονικα το βλεπει...τι παιζει ρε παιδια????