Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-91 από 91.
-
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απο την εφαρμογή της google photo ενώ όλα δουλεύουν κανονικά στα βίντεο που έχω τραβήξει δεν μου παίζουν μου βγάζει ενα μήνυμα να στείλω αναφορά
-
Ευχαριστώ πολύ για όλες της απαντήσεις. Θέλω να κάνω ακόμα μια ερώτηση πως μπορώ να αλλάξω χρώμα στης sim1 και sim2 για να της ξεχωρίζω όταν περνω τηλέφωνο ειδα από το play store κάποιες εφαρμογές αλλά λέει για xpose από xda κτλ
-
Πως κανω Reboot στο TWRP με συνδιασμό πλήκτρων (Volume - & Power) για να περασω την καινουργια πρεπει να μπω στην TWRP
-
Υπάρχει καποια επιλογη απο την rom οταν παταω την οθονη δυο φορες με το δαχτυλο να ανοιγει
-
Μυπως πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση γιατι την περασα χωρις να χασω κατι απο το τηλεφωνο οπως το ειχα εμεινε και αν ναι τη επιλεγω απο το TWRP για να μην τα κανω χαλια
-
Το εκανα και συνεχιζει να το κανει
-
Σας ευχαριστω για την βοηθεια καταφερα και την περασα περασα και την εκδοση MIUI 8.3 by xiaomi-miui.gr XTRV-74.6/beta. Τωρα εχω ενα προβληματακη με το play Store μολις το ανοιξω ανοιγει και ενα παραθυρο μαζι γιανα στειλω μια αναφορα για διορθωση σφαλματων κτλ τη κανω σε αυτη την περιπτωση και ενα ακομα αυτη η εκδωση που εβαλα ειναι η σωστη για πρεπει να βαλω καποια αλλη σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
και πως το περναω τωρα το twrp 3.1 συγνωμη που ρωταω παντως σας ευχαριστω
-
καλημερα ξεκλειδωσα το κινητο μου περασα την TWRP ανοιξε κανονικα αλλα μου ζηταει κοδικο τη κανω τωρα
-
Για σας και απο μενα ειμαι καινουργιος τωρα μαθαινω και εγω, θελω να ρωτησω κατι για αρχη στην Αριθμομηχανη που εχει εφαρμογη το κινητο οταν εκανα πραξεις και βαζω επι της εκατο κανει λαθος υπολογισμο μονο στο % αν ξερετε κατι για αυτο ευχαριστο πολυ η συσκευη μου ειναι Xiaomi RedMi Note 3 SE (Kate)