Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Καλησπέρα σε όλους, Ένας φίλος μου πήρε από e-shop το kenzo και είχε ξεκλείδωτο το bootloader. Το δούλεψε περίπου ένα μήνα και ξαφνικά κλείδωσε η κάρτα sim (Your card isn't activated). Είχε την 7.3.2.0.0 και προσπάθησα να περάσω την global όπως διάβασα στον οδηγό αλλά το κινητό κόλλησε (και το επανέφερα με edl και fastboot την κινέζικη dev, έκανε και 2 updates και πήγε σε MIUI8 6.10.13 Beta). Από τότε δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader (error Your device isn't supported by MiUnlock) αλλά και…
-
Οκ φίλε μου, ευχαριστώ. Ξεκίνησα ήδη...
-
Το άφησα πάνω από 45 λεπτά, αλλά τίποτα. Ξαναέκανα update μέσω του twrp αλλά πάλι τα ίδια...
-
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Μην αναβαθμίζετε το SUPER USER μέσα από το Google Play, γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μετά την αναβάθμιση της ROM. Καλημέρα, Έχω το redmi note 4g και στην προηγούμενη version έκανα update το supersu μέσα από το Google Play κατόπιν έκανα κατάργηση αναβαθμίσεων. Στην προσπάθεια για αναβάθμιση στην τρέχουσα έκδοση κόλλησε στην οθόνη με το Logo mi.com και κάτω οι 3 τελείες να αναβοσβήνουν... Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?
-
@kostakislarisa ναι, έτσι ακριβώς. Να περιμένω την επόμενη rom?
-
@kostakislarisa ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, δυστυχώς δεν έπαιξε ούτε έτσι. Το αρχείο ήταν στην κάρτα sd, εκεί κατεβάζω τις αναβαθμίσεις.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από johnbas: “Καλησπέρα, Πως κάνουμε root την συσκευή? Έχω το redmi note 4G. Προσπάθησα να κάνω update το supersu χωρίς επιτυχία. ” Το supersu δε το κάνουμε update, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές.. Απλά φλασάρεις το supersu που βρίσκεται μέσα στη ρομ. ” Έκανα την αναβάθμιση μέσω updater, πως θα φλασάρω το supersu ? Θα πρέπει να ξανακατεβάσω την ρομ?
-
Καλησπέρα, Πως κάνουμε root την συσκευή? Έχω το redmi note 4G. Προσπάθησα να κάνω update το supersu χωρίς επιτυχία.
-
Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone