Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Επειδη ειμαι ασχετος , υπαρχει καποιος οδηγος γι αυτο που να λεει τι κανω και τι κατεβαζω ; Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές.. Αυτον τον οδηγο πρεπει να ακολουθησω ; Αλλα απο κατω δεν εχει ρομ για το 3Χ που μπορω να βρω και ποια συγκεκριμενα ;

• @Bodai και πως θα το κανω αυτο ;

• Μου βγαζει αυτο Untitled1.png Ειδα στον οδηγο για τη διαδικασια αιτησης και ξεκλειδωματος bootloader οτι πρεπει να πατησω find my device σε καποιο site που δινει και το εκανα αλλα παλι τα ιδια..

• Παράθεση από karasarinis: “Παράθεση από tical: “Μολις ελαβα το παρακατω μηνυμα .. You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account "αριθμος").Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices Αρα τωρα κανω login στο tool και μπαινω σε fastboot και παταω Unlock ενω ειναι συνδεμενο με το usb οπως λεει και ο οδηγος ; ” Αδερφέ ποτέ έκανες την αίτηση γιατί περιμένω κι εγώ για μία φίλη... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν απο μιση ωρα την εκαν…

• Μολις ελαβα το παρακατω μηνυμα .. You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account "αριθμος").Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices Αρα τωρα κανω login στο tool και μπαινω σε fastboot και παταω Unlock ενω ειναι συνδεμενο με το usb οπως λεει και ο οδηγος ;

• Αυτο δεν το ξερω , την εκανα , μολις λαβω απαντηση τα λεμε , ευχαριστω.

• Μα ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος , το ειχα ανεβασει και σε μια φωτο πιο πανω

• Καποιος να με βοηθησει στο να βρουμε μια σωστη ρομ και εναν οδηγο για να μην κανω καμια πατατα ?

• Μαλιστα , το ενδεχομενο να το στειλω πισω στη κινα το αποκλειω , αρα θα παμε σε αλλαγη ρομ , ειναι ευκολο να μου στειλεις εναν ευκολο οδηγο και απο που να κατεβασω rom για το συγκεκριμενο κινητο αν υπαρχει η κατι που να ταιριαζει ;

• Παράθεση από NasDriver: “Κακό αυτό γιατί έχουν βάλει αρκετό "χέρι" Καλό αυτό γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις το fastboot mode για να περάσεις τουλάχιστον μία official rom να έρθει στα ίσια του. Σκέψου το και μας λες ” Τι εννοεις ακριβως ; Αυτο που εχω δει εγω ειναι οτι μου πεταει που και που διαφημισεις και το προβλημα με τη καμερα που δεν ξερω αν ειναι απο τη ρομ.. Θελω να κανω update αλλα φοβαμαι λιγο τη διαδικασια με το pc , ειδα οτι υπαρχει τροπος να βαλεις το update στο κινητο και να το κα…

• Απο οτι καταλαβα ειναι ξεκλειδωτος .Untitled.png

• Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα και σε εσένα και καλώς ήρθες στην παρέα μας Νομίζω ότι έχεις το πρώτο Redmi 3X στο φόρουμ...αλλά σύμφωνα με το about phone που ανέβασες έχεις unofficial rom καθώς η global stable δεν έχει ακόμα την Ελληνική γλώσσα Κάνε αυτόν τον έλεγχο Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi Επίσης κάνε αυτήν την αίτηση να "τρέχει" Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” Καλως σας βρηκα ! Εγραψα stable διοτη αυτο γραφει στο Updater και δεν γνωριζω…

• Καλησπερα σε ολους , προσφατα αγορασα το redmi 3x κ εχω προβλημα με τη camera , πολλες φορες οταν αλλαζω απο τι πισω καμερα στη μπροστα ή ενεργοποιω το flash κολαει η καμερα κ μετα απο λιγο μου βγαζει σφαλμα καμερας και με πεταει στην αρχικη κ αν ξανα ανοιξω τη καμερα μου λεει να κανω reboot για να διορθωθει κ οντως τις περισσοτερεσ φορες μετα το reboot δουλευει κανονικα αλλα μετα απο λιγο μπορει να κανει παλι το ιδιο.. Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξουμε; Επισης θα ηθελα τα φωτα σας για upda…