Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Ειμαι πολύ ευχαριστημένος , το κινητό πάει σφερα ... Ακόμα και στα παιχνιδάκια , δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να παίξω hack n slash χωρίς κολλήματα . Στο τομέα της κάμερας εξίσου ωραίο το βλέπω , χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης . Από μπαταρία , είμαι στο 75 με χρήση 1μιση ώρας έντονης χρήσης . Η θήκη που είχε μέσα βολεύει στο να μη γλιστραει το κινητό , οσπου να βρω καλυτερη (καμία πρόταση?) . Από το ίδιο μαγαζί πήρα και tempered glass αλλά για κάποιο λόγο δεν εφαρμόζει σε ολόκληρη την οθόνη.....
-
Παράθεση από pavlidisc: “Σε σχέση με το RN5 το Α2: - παίρνει αναβαθμίσεις για 2 χρόνια και security patch για 3. Θα πάρει Android 9 και 10. Στο 10 θα σταματήσει αλλά θα παίρνει τα security patch μέχρι να βγει το 11. - Έχει gorilla glass 5. - Έχει usb type C. - Έχει πολύ καλύτερη οθόνη. - Έχει πολύ ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Φαίνεται παντού. - Έχει το δυνατότερο και ποιοτικότερο μονό ηχείο που έχω ακούσει σε συσκευή. - Έχει SD660 - Έχει stock android one και αναβαθμίζεται "κατευθείαν" από την G…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από KPetros: “Αναλωσιμο κινητο ψαχνω ” Αν δεν κάνεις μεγάλη χρήση αποθηκευτικού χώρου, ένα Redmi Note 6 pro στα 3/32 θα σε καλύψει σε όλα, κάμερα όταν την χρειαστείς απλά θα την χαρείς, ράδιο, φτηνό, στα 145-150 από Κίνα, τεράστια μπαταρία...με την χρήση που λες θα σε φτάνει 3-4 μέρες για πλάκα... Αν και θα έλεγα ότι το 4/64 για βάθος χρόνου θα ήταν τέλειο. Όσο για το μέγεθος, είναι σαν το hermes απλά πιο μεγάλο μήκος...σε 10 μέρες το πολύ θα το συνηθίσεις ” Το …
-
Παράθεση από amavroudis: “Πουλάει και κάποιος εδώ ένα mi mix 2, αν δε σε ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία. Βγάζει καλές, όχι τέλειες. xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…%99-%CE%9C%CE%99%CE%A7-2/ ” Μαλλον προσπερασες το σεντονι Γενικα δεν με καει να ειναι καλο στα παντα , ειδικα φωτογραφια μια φορα στο τοσο τραβαω . Αναλωσιμο κινητο ψαχνω για α<υτο και κοιταω προς τα οικονομικα , εκτος αν υπηρχε κατι πολυυυυ αξιο . Θα μπορουσες να μου πεις αμα στις ιντσες που αναφερουν τις οθονες , μετρανε μεσα και την υ…
-
Καλησπερα , οπως λεει ο τιτλος , βρισκομαι σε δηλλημα αγορας νεου κινητου . Το πρωτο μου ποστ στο φορουμ , ηταν το 2015 οπου ειχα παρει το redmi note 2 Και ψαχνομουν με roms etc , εκτοτε αλλαξαν πολλα πραματα και δεν ξανασχοληθηκα με το αθλημα....το κινητο παρολαυτα εμεινε το ιδιο . Πολλα προβληματα με την μπαταρια , το καλοκαιρι εβαλα μια καινουργια ...μπας και στρωσει , οπου και ψιλιοεφτιαξε ...εως τωρα . Η χρηση που του κανω δεν ειναι φοβερη , τηλεφωνα , mail και gps , αλλα ρε γαμωτο το βραδυ…
-
Παράθεση από roditis: “Απο τότε που έχω το κινητό μου κάνουν παράπονα ότι όταν χρησιμοποιώ τα handsfree δεν με ακούν καλά, είτε με διακοπές είτε πολύ βαθιά, έχει τύχει σε κανέναν άλλον; υπάρχει λύση;;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Μου το χουν πει και εμενα , λυθηκε βαζοντας το mic πιο κοντα στο στομα XD Παράθεση από billucky: “Screenshot_2016_01_05_22_33_00_com_miui_security.png”
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από KPetros: “Η συσκευη παιζει ορισμενους μονο τυπους αρχειων (βιντεο) ? Διοτι οταν μεταφερω καποιο mkv/avi μου λεει οτι δεν θα μπορεσει να το αναπαραγαγει σωστα . Παρολαυτα μια χαρα τα παιζει ..... ορισμενα ομως κανουν πως κολλανε..... (και στο μαμα player και το bsplayer ) ” Πολύ καλός player είναι ο mx player, για δοκίμασε τον ... ” @@@@@ Ακομα πιο αθλιος ο MX Player (δεν παιζει ACC ηχους , αρα και σχεδον τιποτα) Παραδειγματικα (για το bsplayer παντα ) Εβαλα…
-
Η συσκευη παιζει ορισμενους μονο τυπους αρχειων (βιντεο) ? Διοτι οταν μεταφερω καποιο mkv/avi μου λεει οτι δεν θα μπορεσει να το αναπαραγαγει σωστα . Παρολαυτα μια χαρα τα παιζει ..... ορισμενα ομως κανουν πως κολλανε..... (και στο μαμα player και το bsplayer ) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Επισης υπαρχει καμια θηκη μεταφορας για μηχανη ? Να μπει στο τιμονι και να το εχω σαν gps ?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μην αγχώνεστε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας. H ΧΙΑΟΜΙ από πλευράς Marketing είναι σε νηπιακό στάδιο. Εδώ καλά-καλά δεν την ξέρουν ούτε οι Κινέζοι, ειδικά η μετανάστες και για να το διαπιστώσετε ρωτήστε έναν δικό μας Κινέζο. Ούτε που θα τη ξέρει. Και μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί αν αρχίσει να γίνεται πολύ γνωστή, αυτές τις τιμές που αγοράζετε τώρα, ξεχάστε τες. Γι αυτό μη προσπαθείτε να την κάνετε τζάμπα μάγκα. Η διαφήμιση στις μέρες μας πληρώνεται πολύ ακριβά και κάποι…
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
KPetros - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από KPetros: “CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει [το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ] Οσο για τις επαφες , δεν με καει το +30 . ” Πέτρο Καλή Χρονιά. Το Clean Master παλαι…
-
Επιβεβαιωνω το απο πανω , οταν αφηνω να φορτησει ολοκληρο το βραδυ η μπαταρια του κραταει ΠΟΛΥ περισσοτερο , αντιθετα οταν το φορτιζω βιαστηκα δεν εχει καμια σχεση ......ακομα και αν και στις 2 περιπτωσεις λεει 100% Μου εχει τυχει να κοιμηθω (6ωρες) και οταν ξυπνησω να το δω απο 100% στο 90% , και αλλες φορες (παλι 6 ωρες υπνος) να εχει παει απο 100% στο 98%-99% και αυτο μαλλον επειδη βαραγε 1 ωρα το ξυπνητηρι Θεμα hardware? Θεμα software?
-
Παράθεση από zaf_4: “Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες. Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” "Με ενεργη οθο…