Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Βαζεις ενα tempered glass και ξενοιαζεις

• Παράθεση από tasefr: “Έχω μια απορία. Τι γίνεται αν θες να ξεκολλήσεις θήκες τύπου tempered glass όπως Nillkin H9. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ή είναι όπως οι ζελατίνες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την ανασηκωνεις απο μια γωνια και μετα σιγα σιγα πας προς πανω , απλα με λιγη προσοχη να μην την λυγισεις και γινει θρυψαλα Επισης η εφαρμογη ειναι και πολυ ευκολη , επειδη ειναι σκληρο γυαλι δεν σε απασχολει μηπως παγιδευτει αερας-μονο σκνοη- . (Ουσιαστηκα κεντραρεις και …

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

KPetros - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ερωτηση ΤΟ note3 εχει 4Αh μπαταρια , ενω το note2 3Ah .Γνωριζει κανεις αμα ειναι συμβατη η μεγαλη στο note2?

• Αληθεια , μιας και το ανεφερες ....αυτη η λειτυοργεια που προτινει δικες του λεξεις υπαρχει τροπος να κλεισει ?

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από KPetros: “Σε ευχαριστω πολυ !!! Για τις εφαρμογες θα κανω αυτο που προτινεις , ισως καμια μερα να αξιωθω και να παρω κανα mi band ” Μη ξεχάσεις να ψηφίσεις. Τελευταία μέρα σήμερα ” Ευτυχος που μου το πες !!!! Μαλλον η ψηφος μου ειναι η 1100 ( καλα ε , δεν περιμενα η ελλαδα να εχει τοσο δυναμικο κοινο) Στο forum εβαλα το ιδιο ονομα με εδω -KPetros- γενικα παντου αυτο βαζω αμα δεν ειναι ποιασμενο

• Σε ευχαριστω πολυ !!! Για τις εφαρμογες θα κανω αυτο που προτινεις , ισως καμια μερα να αξιωθω και να παρω κανα mi band CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει [το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ] Οσο για τις ε…

• Ειχα την εκδοση 66.77.33.00 , απειραχτη ετσι οπως μου ηρθε απο το gearbest Σημερα εκανα αποπειρα να βαλω την δικη σας , ο οδηγος ειναι κατατοπιστικοτατος και δεν με δυσκολεψε πουθενα . Χοντρικα μεσα σε μιση ωριτσα ,με τον περισσοτερο χρονο να περιμενω να κατεβουν τα αρχεια , ειχα νεα rom . Πριν κατι μερες που χαζευα το φορουμ σας , ειχα πεσει πανω σε ενα τοπικ που λεει τι κανει η καθε εφαρμογη του κινητου (mi remote , αυτο για την γυμναστικη κτλ κτλ ) Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το λι…