Καλησπέρα, εκανα τα εξης βήματα. κατεβασα τη rom σε ζιπαρισμενο αρχειο στη μνημη του κινητου ακολουθησα τα βήματα του οδηγού αλλά καποια στιγμή κόλλησε γιατι δεν μπορουσε να βρει το zip αρχειο (δεν το ειχα σε sd αλλα σε ενα folder στην μνημη της συσκευής) το εβγαλα απο το folder και το έριξα στην κεντρική μνήμη οπότε και συνέχισε το update. Μόλις το ολοκλήρωσε δεν ειχε σαν επιλογές reboot to system one latest και reboot to system two, αλλά μονο μια επιλογή - συγχωρεσε με δε θυμάμαι τι τίτλο είχε…
Παράθεση από JohnPsy: “Κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση και τώρα φοράει την 5.1.0 η οποία δεν είμαι σίγουρος αν έχει εγκατασταθεί σωστά γιατί μου κρασαρει το ημερολογιο. Επίσης σε κάποια μενού αλλά και στο browser εμφανίζονται επιλογές στα κινέζικα.... Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη και συγχωρέστε τις πολλές απορίες μου.” Επίσης ενω το menu & home φωτίζονται το back παραμένει σβηστό αλλά δουλεύει κανονικά. επίσης απο τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένος ο φωτισμός πλήκτρων home,menu και back. Έκανα re…
Κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση και τώρα φοράει την 5.1.0 η οποία δεν είμαι σίγουρος αν έχει εγκατασταθεί σωστά γιατί μου κρασαρει το ημερολογιο. Επίσης σε κάποια μενού αλλά και στο browser εμφανίζονται επιλογές στα κινέζικα.... Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη και συγχωρέστε τις πολλές απορίες μου.
καλημέρα και πάλι , μάλλον κομματάκι τα εκανα θάλασσα...η ελληνική rom πρέπει να είναι οπωσδηποτε στην sd κάρτα για να γίνει update? εγώ που την έχω στο αποθηκευμένη στη μνήμη της συσκευής δεν θα προχωρήσει?
καλημέρα σε όλους , για μια ακόμη φορά θα χρειαστώ τη βοήθεια σας... Κατέβασα στο κινητό την ελληνική rom και επειδή είναι του κουτιού - μόλις δυο ημέρών και άρα δεν έχει κάτι που να χρειάζεται back up - θα προσπαθήσω να κάνω την αναβάθμιση. Το αρχείο βρίσκεται σε ξεχωριστό φάκελλο με τίτλο DOWNLOADED_ROM. Μπορώ να κάνω το update ως εξής: Settings -> about device και να επιλέξω απο το drop up menu system updates την επιλογή select update package -> downloaded_rom και να το αφήσω να προχωρήσει? Α…
Ευχαριστω πολύ για το άμεσο της απάντησης. Η χρήση δεν ήταν υπερβολική - stand by mode,δεν δέχτηκε κλήσεις και data απενεργοποιημένα. Θα το παρακολουθήσω όμως και θα δω και αν συνεχίζει. Η έκδοση είναι η MIUI - KHICNBH95.0 Keep up the good work..
Καλημέρα σε ολους.Πρόσφατα αγόρασα το παραπανω κινητό και ήθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησημοποιησω πέραν του παρεχόμενου απο την εταιρεια φορτιστη και οποιοδήποτε άλλο συμβατο π.χ. απο Samsung , Sony ,Nokia. Επίσης η μπαταρία εξαντλείται σε μια μέρα περίπου. Είναι φυσιολογικό;