Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.

• aliexpress

Gk0ur0u - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση: “ αφού έχεις την εναλλακτική του Paypal ” Δεν δέχεται paypal το αλι σωστά;;

• aliexpress

Μήνυμα

Απ' ότι είδα δεν γίνεται πληρωμή μέσω paypal στο συγκεκριμένο σάιτ. Πως προτείνεται πληρωμή; Να κάνω λογαριασμό στο alipay ή κατευθείαν από την κάρτα;

• aliexpress

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εγω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το aliexpress. Απλά θα παίρνεις τις ίδιες προφυλάξεις με το ebay και θα είσαι μια χαρά..” Εννοώντας την πληρωμή μέσω paypal έτσι; Δεν παίρνω κάποια άλλη προφύλαξη

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Γενικά το tracking number αρχίζει να δουλεύει από την στιγμή που το πακέτο "πατήσει" ευρώπη. Γι αυτό και στην αρχή δεν έβλεπε τίποτα ο φίλος” Γιατί το λές αυτό? Το tracking number δουλεύει απο την στιμή της παραλαβής απο την ταχυδρομική εταιρία (βλέπε ΕΛΤΑ,SG Post, NL Post κλπ). Και σε κάποιες περιπτώσεις το tracking number δουλεύει και στα site των freight forwarders..” Έτσι μου είπαν από vickmall. Εικάζω ότι τα στέλνουν κάπως "εσωτερικά" στην Ευρώπη(…

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Γενικά το tracking number αρχίζει να δουλεύει από την στιγμή που το πακέτο "πατήσει" ευρώπη. Γι αυτό και στην αρχή δεν έβλεπε τίποτα ο φίλος

• aliexpress

Μήνυμα

Για θήκες εμπιστευόμαστε τον αλι? Έχει παραπάνω σχέδια και απο ebay και από όλα τα μαγαζιά. Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε;

• Redmi Note 2 ROMs

Gk0ur0u - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παιδιά άμα περάσουμε την official stable που υπάρχει από το miui.com και όχι την ελληνική τι μειονεκτήματα έχουμε; playstore και τέτοια θα λειτουργούν κανονικά;” Το βασικό σου πρόβλημα είναι ότι θα έχεις πολλές κινέζικές εφαρμογές, απο τι; οποίες κάποιες "τραβάνε" πολύ κινέζικο online περιεχόμενο...” Νόμιζα ότι αυτό ισχύει μόνο για τις ΡΟΜ από τα κινεζομάγαζα. Ισχύει και για την official stable rom? Αν ναι, δεν γίνεται να σβηστούν οι εφαρμογές αυτές ε;

• Redmi Note 2 ROMs

Gk0ur0u - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παιδιά άμα περάσουμε την official stable που υπάρχει από το miui.com και όχι την ελληνική τι μειονεκτήματα έχουμε; playstore και τέτοια θα λειτουργούν κανονικά;

• Παράθεση από MetzeloS: “Παράθεση από Gk0ur0u: “ Εγώ που το έχω παραγγείλει από 10/9 και ακόμα μου λέει The item is on transport to the country of destination να αρχίσω να ανησυχώ;” Εγω επελεξα singapure post..αφου εχεις τρακινγκ μην αγχωνεσαι. Ημουν απλα τυχερος πιστευω. Απο που το αγορασες;” Απο vickmall αλλά επέλεξα NLpost. Ίσως γι αυτό

• Παράθεση από MetzeloS: “παιδες απιστευτα γρηγορο ντελιβερι.. Απογευμα 15/9 το αγορασα απο vickmall! 16/9 ειχα ηδη τρακινγκ. 17/9 το εβλεπα ΚΑΙ στο ΕΛΤΑ. 25/9 το εχω στα χερια μου. Ουτε 10 μερες ολοκληρες! Απιστευτο” Εγώ που το έχω παραγγείλει από 10/9 και ακόμα μου λέει The item is on transport to the country of destination να αρχίσω να ανησυχώ;

• Παράθεση από birel-motosport: “Όπως φαίνεται σήμερα το πρωί θα το έχω στα χέρια μου να μου πει κάποιος πώς ανεβάζω φωτογραφίες Μόνο 7 μέρες έκανε να έρθει ” Εγώ 13 μέρες και ακόμα μου λέει ότι είναι στην Ολλανδία

• ΑΓΟΡΑ xiaomi mi4 3G

Μήνυμα

Παράθεση από marsele: “Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες, Θα ήθελα να αγοράσω το xiaomi mi 4 3G 16gb με 3GB RAM από το vickmall.είμαι κάτοχος iphone 4 8gb και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση σε xiaomi.όποιος είναι κάτοχος του Μi4 θέλω να μου πει εντυπώσεις και φυσικά εαν μου το προτείνετε να το αγοράσω.Η χρήση που θα προορίζεται το κινητό είναι για browsing,φωτογραφίες,ομιλία και εφαρμογές.Επίσης θα με ενδιέφερε κι ενα δικαρτο κινητό κι απ'οτι εχω δει το redmi note 2 είναι μια καλή επιλογή και …

• αγορά xiaomi πρώτη φορά

Μήνυμα

Παράθεση από Kserw: “Καλως ήρθες:-) τσέκαρε εδώ τηνβφοβερή δουλειά του μακεδόνα μας αναφορικά με το κινητό σου. XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone” Ωπ ωραίος, είχα κάνει ένα search αλλά δεν το βρήκα. Άρα μεταφέρω τις υπόλοιπες ερωτήσεις μου εκεί

• Σε ευχαριστώ Νίκο για την απάντηση σου! για τις μπάντες του σήματος ειναι κατι ειδικό που πρεπει να προσέξω; Επειδή θα το πάρω από Κίνα και όχι απο EU warehouse. επίσης πείτε μου λιγο, γιατί να βάλω την ελληνικη ρομ και να μην αφησω την ορίτζιναλ; με google play store τι παιζει;;

• Καλησπέρα στην κοινότητα. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το redmi note 2 (prime?). Να πω ότι θα είναι το πρώτο μου κινητό της εταιρίας. Ο λόγος που κατέληξα σε αυτό είναι ότι έχω πιστεί ότι είναι value for money. Δεν ασχολούμαι, ούτε προορίζομαι με developing, και ιδιαίτερους πειραματισμούς. Το κινητό το θέλω για browsing, social media, πολύ εμαιλ και γενικά πολύ multitasking. Καταρχάς, να μου πει η κοινότητα αν η επιλογή μου ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου ή αν θα πρέπει να πάω για κάτι καλύτερο Α…