Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.

• Xiaomi Mi6

Mower - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Εχεις καποια νεοτερη να μου προτεινεις για Μι6 με ελληνικα μεσα και καποιον οδηγο για να την περασω?

• Xiaomi Mi6

Mower - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Απο το Honorbuy το ιταλικο

• Xiaomi Mi6

Mower - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Οχι δεν δοκιμασα κατι αλλο εκτος απο hard reset γιατι ειναι καινουριο το τηλεφωνο και λογο εγγυησης δεν ξερω τις διαδικασιες και τις ρομ για τα xiaomi και ειπα μην χασω και την ελληνικη γλωσσα αν δοκιμασω να περασω κατι αλλο

• Xiaomi Mi6

Mower - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Ελπιζω αυτο να βοηθησει. Ως τωρα ημουν κάτοχος samsung galaxy και τωρα ειπα να δοκιμασω την Xiaomi αλλα προς το παρον απογοητευτικα λιγο βλέποντας αυτα τα προβλήματα

• Xiaomi Mi6

Mower - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλησπερα. Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος ενος Μi 6 με πολυγλωσση ρομ Miui 8.2.0.2 stable. Θα ηθελα τις αποψεις σας σε καποια προβληματα που συναντησα και πιθανον να ειναι απο την ρομ, Το κινητο ενω δεν κολλαει πουθενα για να μου δειξει οτι ειναι ελαττωματικο παρατηρησα πως οταν βαζω το facebook messneger και μιλαω αρκετη ωρα με μηνυματα το κινητο σταματαει να παραγει ηχους ειδοποιησης δεν μπορει να παιξει βιντεο και οταν με καλουν χτυπαει μονο στην δονηση. Αν κανω επανεκκίνηση αρχιζει και …