Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

gkanton - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gkanton: “την δηλωσα σαν... isa-camera-isc5_miap8 το ” Πως το έκανες αυτό? ” Οταν κανεις προσθεση καμερας(+) κανεις επιλογη την καμερα...εγω επελεξα την isa-camera-isc5_miap8..ειναι μεσα στις επιλογες...

Μήνυμα

Παράθεση από tsilout88: “@gkanton τι εννοείς το έκανες και δουλεύει; Απλά αποσυνδέσεις την κάμερα την συνδέσεις την επόμενη μέρα και πλέον είναι σταθερό μπλε το λαμπάκι; Απλά αυτό; Βοήθα να μας σώσεις!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να εξηγήσω λοιπον...Εχω δυο από τις εν λογω καμερες. Η μια είναι με τρυπακι στο σεταπ και η άλλη με μπουτονάκι νεοτερης εκδοσης...Η πρωτη δουλευει αψογα και το μπλε λαμπακι είναι σταθερο, βλεπω από παντου, από το δικο μου wifi, από εξωτ…

Μήνυμα

Παράθεση από crow: “σου δουλευει και σε 3g/4g? ” Δεν εχω συνδεση δεδομενων αυτον τον μηνα για να το δοκιμασω...

Μήνυμα

Παράθεση από crow: “Μολις ειδα και αυτο I had the same problem before. I have a camera with Mac-adress starring with 34 (the one with the plastic reset button). I got it to work using the Mi Home app version 4.0.8 (you can download it on Google if you search for Mi Home 4.0.8 apk). Install the app and then unselect "update plug-ins", set region to "Mainland China" and change language to English. DO NOT UPDATE CAMERA OR APP.When this is done you have to reset the camera to the firmware version 3.…

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

gkanton - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Κανονικά δεν πειράζεις τίποτα. Οπως παρελαβες βάζεις τοποθεσία china και συνέχιζεις τα βήματα του mi home ” Ειναι "πονηρή" η καμερα. πρωτα θελει την θεση μου και μετα προσπαθει να δειξει εικονα και παιρνω το μηνυμα...only for china!... στην τοποθεσια βαζω Κινα, αλλα με εντοπιζει απο το gps..

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Και αυτή δουλεύει με το mi home. ” Το firmware ταιριάζει;...εμενα δεν μου δουλευει λογω τοποθεσιας(only china)....:(

Μήνυμα

Ηθελα να ρωτησω το λογισμικο για την YI Home...κανει και για την 1482255466426036534.jpg Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera? εχουν τα ιδια στοιχεια...