Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Καλησπέρα ξανά , Λοιπόν, δεν έχω βρει ακόμη χρόνο να αλλάξω ROM. Να πω ότι και με GSM only ρύθμιση το σήμα χανόταν. Και έσι μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες. 1. Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματική η SIM1 θέση και να χάνει το σήμα? 2. Μήπως η SIM μου είναι προβληματική? Την έχω απο το 2011 (micro). Δοκίμασα άλλη micro SIM, άλλου τηλεφώνου και πάλι σήμα δεν είχα.

• Παράθεση από demakhs: “Lte/wcmda ” Από το λίγο που πείραξα αυτές τις ρυθμίσεις, διαβάζοντας λίγο στο net, είδα ότι προς το παρόν, το καλύτερο σήμα μου το δίνουν το "GSM Only", "LTE/GSM/CDMA auto (PRL)", ειδικά το πρώτο. Από default είχε "TD-SCDMA,GSM/WCDMA and LTE"

• Καλησπέρα ξανά, Ποιο από τα παρακάτω είναι καλό να επιλέξω? 1.jpg

• Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από user: “Λέω να μην επιχειρήσω να αλλάξω ROM, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έχω σήμα μετά το flash? ” Κάθε νέα έκδοση βελτιώνει τη λειτουργία της συσκευής.εφόσον βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα στο hardware ” Και αν είναι στο hardware τι κάνουμε? Αλλάζω συσκευή πάλι?

• Καλησπέρα, Λέω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να αλλάξω ROM. Κάνοντας επιτέλους την λύση που είχα παραθέσει (με τοnon-hlos.bin), που βελτίωνε το σήμα. Τεράστια διαφορά δεν είδα. Το σήμα πάλι κόβεται σε αρκετά σημεία. Βέβαια, υπάρχουν σημεία που πριν δεν είχα και τώρα έχω 1 γραμμή. Να σημειώσω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δείχνει 2 και 3 γραμμές, αλλά αν κατεβάσω την μπάρα λέει "χωρίς δίκτυο". Λέω να μην επιχειρήσω να αλλάξω ROM, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έχω σήμα μετά το flash?

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτός είναι ο τρόπος, τα βήματα δηλαδή, μην μπερδευτείς με το stable > dev...τα βήματα του factory reset κοιτάς Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable ” Άρα ακολουθώ πιστά τα βήματα, και ελπίζω για σήμα, μετά το reboot. Ποια ROM κατεβάζω? Ευχαριστώ προς το παρόν

• Παράθεση από NasDriver: “Πριν πας πάλι σε fastboot rom δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία ελληνική ρομ που βγήκε για το redmi Note 3 Pro, ίσως να χρειαστεί factory reset οπότε καλού-κακού φρόντισε να έχεις αντίγραφα των αρχείων σου. ” Παράθεση από Bodai: “@user μάλλον θα είναι καλύτερα να κάνεις Factory Reset .. ” Οδηγοί γι' αυτά υπάρχουν?

• Δεν έχει ξαναναφερθεί το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα (με σήμα) εδώ? Άρα, πάλι στο ρίσκο?! Που έμπλεξα. Δεν έπαιρνα το P9 Lite να είχα το κεφάλι μου ήσυχο (χωρίς παρεξήγηση).

• Παράθεση από NasDriver: “ Για να βάλεις official fastboot rom εδώ είναι ο οδηγός Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Άρα αν ακολουθήσω (ξανά) αυτόν τον οδηγό, θα έχω μετά σήμα (Η ερώτηση του 1 εκ. ευρώ )? Γιατί την πρώτη φορά το παιδί που μου έκανε την αλλαγή (από multi σε ελληνική), ακολούθησε τον συγκεκριμένο οδηγό (του τον έστειλα τώρα και μου είπε ότι ακολούθησε αυτόν).

• Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δυστυχώς δεν δείχνει model number ” Άρα πως πορευόμαστε?! Ορίστε και τα υπόλοιπα στοιχεία από το πίσω μέρος του κουτιού. (Hidden Content)

• Παράθεση από NasDriver: “Φώτο από το κουτί αφού σβησεις τα ΙΜΕΙ ή από το αυτοκόλλητο που είχε από πίσω πάλι χωρίς ΙΜΕΙ ” Ελπίζω να είναι αυτό που θέλετε. (Hidden Content) Έγινε edit!

• Μαζί με το τηλέφωνο πήρα και αυτή την θήκη, ήταν bundle μαζί με το τηλέφωνο και ένα tempered glass το gearbest. Μήπως αυτή δημιουργεί το πρόβλημα, επειδή έχει χρώμα? Kαι αν ναι, ποια προτείνεις να αγοράσω, σε τέτοιο στιλ, φθηνή φυσικά, από Ελλάδα. Φωτογραφία έρχεται. ΕDIT: Επίσης παρατηρώ ότι κάνει κάποια ώρα να αλλάξει τη κατάσταση του σήματος. Δηλαδή μπορεί να μην έχω σήμα, ενώ δείχνει ότι έχω για κάποια δευτερόλεπτα. Δεν είναι τόσο σύντομη η αναγνώριση της δύναμης του σήματος.. Μπορεί αυτά πο…

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτό δεν παίζει, πίστεψέ με...ανέβασε μία φώτο από το πίσω μέρος του κουτιού της συσκευής αφού πρώτα σβήσεις τα ΙΜΕΙ ” Εννοείς το αυτοκολλητο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, έτσι?

• Παράθεση από Nikos5150: “@user Ξεχάστηκα φίλε.Πρέπει να έχεις windows64,να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής (εύκολο είναι) και μετά να εγκαταστήσεις τους drivers ως διαχειριστης. Να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό αν έχεις το kenzo ------> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Καλημέρα, πήρα από το adb installer από τον οδηγό, έβαλα το PC σε test mode, μου εμφάνισε το κινητο στο cmd, έκανα ό,τι έλεγε ο οδηγός. Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.…

• Παράθεση από Nikos5150: “Έχεις εγκαταστήσει drivers για να αναγνωρίζεται η συσκευη σου;Μαλλον οχι. ” Μάλλον όχι, έχεις κάποιο link? Συγγνώμη που σας πρίζω, δεν το θέλω, απλώς με έχει εκνευρίσει το θέμα με το σήμα.

• Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από user: “Το θέμα μου είναι το adb devices, που δεν εμφανίζει το κινητό. ” Βαλε πρωτα το κινητο σε fastboot mode,απενεργοποιησε το και μετα κρατα πατημενο το power button+volume down και θα εκκινησει σε fastboot (θα σου εμφανισει το λαγουδακι στην οθονη) Κατοπιν,συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη με το usb και τρεξε το cmd ως διαχειριστης,δινοντας μετα τις καταλληλες εντολες. ” Ακολούθησα όπως είναι οι οδηγίες για 2η φορά, αλλά και πάλι δεν εμφανίζει την συσκευή…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από user: “Δοκίμασα χθες το βράδυ αυτό, πρώτον δεν ξέρω αν κατέβασα την σωστή "MIUI Fastboot ROM" (απ' εδώ την κατέβασα), σύνδεσα το τηλέφωνο στο PC και όταν γράφω στο cmd "adb devices" δεν το εμφανίζει. Το σύνδεσα σε 1 usb 2.0 και μία 3.0. Καμιά ιδέα? Επίσης, ο φίλος μου είπε ότι πέρασε την ελληνική με fastboot. Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου συτό. ” Δεν χρειάζεσαι fastboot rom για να εκτελέσεις τον οδηγό, απλά να μπαίνει η συσκευή σου σε fastboot λειτουργία και να την …

• Καλημέρα, Δοκίμασα χθες το βράδυ αυτό, πρώτον δεν ξέρω αν κατέβασα την σωστή "MIUI Fastboot ROM" (απ' εδώ την κατέβασα), σύνδεσα το τηλέφωνο στο PC και όταν γράφω στο cmd "adb devices" δεν το εμφανίζει. Το σύνδεσα σε 1 usb 2.0 και μία 3.0. Καμιά ιδέα? Επίσης, ο φίλος μου είπε ότι πέρασε την ελληνική με fastboot. Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου συτό.

• Παράθεση από Bodai: “Την διαδικασία την ξέρουμε και απο άλλη πηγη και είναι οκ (εννοώ δεν δινει bootloop και τετοια) ” Μήπως η άλλη πηγή δίνει πιο αναλυτικά (με εικόνες κλπ) την συγκεκριμένη διαδικασία.

• Παράθεση από Bodai: “@user μια λύση στο προβλημα σου θα ήταν ίσως να κάνεις Factory REset απο το TWRP και μετά να φλασαρεις την τελευταία ελληνική GTV Developer για το Kenzo ” Και αν δεν λυθεί το πρόβλημα ούτε με αυτό? Επίσης, ψάχνοντας βρήκα αυτό. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, και αν η πηγή είναι έγκυρη.