Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Raf Xiaomakos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

ειχες προβλημα με την φορτιση η σε εβγαλε αυτο στα καλα καθουμενα?

• Η κεραια ειναι κουμπομενη σωστα.Με διαβεβαιωσε και φιλος τεχνικος.Παιζει να φταιει σε κατι Η ROM? Επισης μου ειπαν οτι εκαναν οτι μπορουσαν.Βεβαια οταν τους το εδωσα δουλευε κανονικα.Γι αυτο τον λογο εχω γινει τουρκος

• Παιδες εχω θεματακι τρελο.Ειχα προβλημα με το βυσμα USB στο Redmi Note 3 Λογο υγρασιας.Το δινω για φτιαξιμο καυ μου λενε οτι ηταν σε δυσκολη κατασταση αλλα το αλλαξαν κανοντας μια γεφυρα με καλαϊ πανω στην πλακετα.Το παιρνω στα χερια μου και ολα καλα δουλευει και φορτιζει σαν να μην εγινε τιποτα.Περναει κανα διμηνο ομως και να σου παλι τα προβληματα στην φορτιση και μεσασ ε μια μερα δεν εκανε καθολου επαφη το USB.Το δινω ξανα για φτιαξιμο στον ιδιο(μεγαλο Μαγαζι με Service κινητων κια υπολογιστω…

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Raf Xiaomakos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παιδες εχω θεματακι τρελο.Ειχα προβλημα με το βυσμα USB στο Redmi Note 3 Λογο υγρασιας.Το δινω για φτιαξιμο καυ μου λενε οτι ηταν σε δυσκολη κατασταση αλλα το αλλαξαν κανοντας μια γεφυρα με καλαϊ πανω στην πλακετα.Το παιρνω στα χερια μου και ολα καλα δουλευει και φορτιζει σαν να μην εγινε τιποτα.Περναει κανα διμηνο ομως και να σου παλι τα προβληματα στην φορτιση και μεσασ ε μια μερα δεν εκανε καθολου επαφη το USB.Το δινω ξανα για φτιαξιμο στον ιδιο(μεγαλο Μαγαζι με Service κινητων κια υπολογιστω…

• Παράθεση από osalonikios: “Δουλευέ κανονικά και τώρα κάνει τα χαζά ή έτσι ήτανε; Αν το πήρες από Gearbest έχεις 10000% μαιμου rom. ” δουλευε κανονικα.αλλα.απο μονιντιλ εινιαι

• Παράθεση από osalonikios: “@Raf Xiaomakos πότε πήρες το κινητό; ” το εχω στα χερια μου δεκα μερες

• Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς να βάλεις όποια ρομ θέλεις.. Αν όμως πας για ξεκλείδωμα καλά είναι να έχεις developer. ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Raf Xiaomakos: “βασικα εχετε καταλαβει τι εννοω ξεκλειδωμα? ” Το κινητό αυτό λόγω κλειδωμένου bootloader δεν σου επιτρέπει να κάνεις reset από το recovery..Αν δεν μπείς δλδ στις ρυθμίσεις του δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος να απαλλαχτείς από αυτό είναι να βάλεις άλλη ρομ με καθαρή εγκατάταση.. Είχες mi ac…

• βασικα εχετε καταλαβει τι εννοω ξεκλειδωμα?εχει μπλοκαρει και δν μοθ δεχεται το κωδικο για ξεκλειδωμα τησ οθονης

• me stable μπορω να το κανω?

• αρα πρεπει να ακνω κανονικα αυτο που λεει ο οδηγος βηα απλως απλως χωρις να ενεργοποοιηση εκεινα που δεν μπορω.σωστα? αυτο που μου εστειλς δεν εχει αρχειο edl.cmd. εει σκετο edl kai ενα fastboot.edl

• θα εχω το κινητο συνδεδεμενο σε φαστμουστ στον υπολογιστη? και πως θα τρεξω το αρχειο?

• το εψαξα λιγο.οι τροποι αυτοι δεν προυποθετουν να κανω την ρυθμιση για προγραμματιστη ή την ρυθμιση για usb debug και κατι τετοιο?εγω δεν εχω καθολου προσβαση στο κινητο.μονο μου λεει εισαγωγη κωδικου.

• redmi note 3 pro.Για την ρομ δεν ειμαι 1000 % σιγουρος.μου ηρθε απο μινιντιλ χωρις καθολου κινεζικες εφαρμογες και ειχε εγκτεστημενο playstore εχω την εντυπωση οτι ειναι unofficial.σωστα?

• αδερφια εχω θεμααααα!Χθες καθως ειχα το κινητο στο αμαξι καπως το πιεσα(μαλλον καποιο κουμπι η συνδυασμο) και κανει μια δονηση και χεκιναει επανεκινηση.Με βγαζει σε ενα μενου με μαυρο φωντο πο δεν εχω ξαναδει,ειχε πολλες απιλογες.προσπαθησα να βρω κατι που να λεει για επανεκκινηση η κλεισιμο.καταληγω σε μια επιλογη που μου ελεγε reboot to android.κανει λοιπον επανεκινηση-αναγνωριζει κανονικα τηνκαρτα SIM-την ξεκλειδωνο- αλλα δεν δεχεται τον κωδικο κλειδωματος που ειχα μαζι με το δαχτυλικο αποτυπ…

• οκ φιλε....καλο ψαχτηριιιιιι !!!

• Φιλε Jason ακολουθθησες τον οπως αναφερεται στην πρωτη σελικα και σεν ειχες κανενα προβλημα?

• Εκλεισε μια ωρα αισιος ετσι οποτε και το σταματησα!Παμε για αλλα τωρα...ή για αλλο(κινητο)...αρχιζω και απολπιζομαι λιγο

• Εκανα τις αλχημειες μου και εχει κανενα ταρτο που ειμαι εδω...Εκπεμπω S.O.S

• παιδια προσπαθω και εγω αλλα ματαια.και τι δεν εχω.κατεβασα αλλη εκδοση του για με αυτην που γραφη στο νημα κολλουσε στο prossecing.Kaτεβασα και τους drivers του επεξεργαστη και παλι τιποτα.τωρα προχωραει λιγο αλλα κολλαει παλι εδω...μια βοηθεια ρε παιδιαααα

• παιδια εγω παρατηρησα οτι φταιει το USB port .ξερει καποιος που και πως μπορω να βρω ανταλακτικο και ποσο θα στιχοισει!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερεων!.please SOS επεδη η ζημια φανηκε μολις το πουλησα και πρπει να το εγκαταστησω αμεσα για να ειμαι σωστος