Αδερφια μια ερωτηση.Εγω εχω την MIUI 77.0.11.0/STABLE απ το κινεζομαγαζο που το αγορασα?Για να κανω αυτην την διαδικασια μπορω να βαλω μανισια DelevoperROM και μετα με τους κωδικουσ ξεκλειδωματος να περασω αυτην?? Με λιγα λογια αυτη ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω την προκυμενη στιγμη?
Αδερφε Θεοδωρε χιλια ευχαριστω!Ειχε κολλησει το μυαλο μου δεν εξηγειτε αλλιως.Σε ευχαριστω και παλι για τον κοπο σου! Κατι αλλο για τν αιτηση στηην Xiaomi να στελει κωδικο να ξεκλειδωσουμε την συσκευη εχει βγαλει κανενας ακρη με τα κινεζικα???
Οσο και αν σου φαινεται περιεργο δεν μου εχει τετοια επιλογη και μου εχει σπασει τα νευρα 2 βδομαδες τωρα ολο βζουν και βζουν! Το κινητο ειναι απο το minideal και ειχν περασμενη μια κινεζοελληνοαγγλικη ROM αν αυτο βοηθαει H εκδοση της MIUI : MIUI 77./Stable 77.011.0(LHNCNCJ)
δεν εννοω την δονηση στα τρια κατω κουμπια αλλα την δονηση που πατας για να γραψεις ενα μηνυμα.δεν βρηκα κατι στο ηχος και δονηση.φταιει η ROM η κατι αλλο?γνωριζει κανεις>?
να ρωτηω και κατι αλλο??υπαρχει τροπος να βγει εντελως η δονηση οαν γραφουμε??οταν παταμε τα γραμματα εννοω...δεν το εχς καταφερει να την βγαλω ουτε να ρυθμισω την ενταση της
Παιδες και κατι αλλο?με την μπαταρια του ειστε ικανοποιημενοι??Εγω καθολου θα ελεγα.ειχα το Redmi Note 1 και νομιζω πως η δικια του ηταν καλυτερη.ασε που μερικες φορες φορτιζει μεχρι 98% και παει 100 μονο αν το βγαλω αι το ξαναβαλω???γτ αυτο ρε παιδια?ξερεισ κανεισ?
Παιδια καλησπερα και απο εμενα!Εχω το ιδιο προβλημα με το παλικαρι απο πανω.Αρα επιβαιβεωνοθμε για ελληνικη ROM μετα τισ γιορτεσ ετσι? Και κατι αλλο...μολις σημερα παρελαβα την συσκευη και στα μηνυματα μου βλεπω αυτο.θπαρχει γιατρεια??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8634/