Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kkeram: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kkeram: “Καλησπέρα σας! Πρόσφατα απόκτησα το MiNote Pro το οποίο έχει την MIOUI by xiaomi-miui.gr GTV 5.10.29 | Developer Ήθελα λοιπόν να κάνω ορισμένες ερωτήσεις γιατί προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη μέσω όλων των θεμάτων που έχω διαβάσει στο φορουμ. Επειδή τρώει διάφορα κολλήματα το κινητό όπως αργή ανταπόκριση της οθόνης, απότομο ζουμάρισμα μια σελίδας ενώ κάνω page down, γενικότερα μια υπερευαισθησία της οθόνη…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kkeram: “Καλησπέρα σας! Πρόσφατα απόκτησα το MiNote Pro το οποίο έχει την MIOUI by xiaomi-miui.gr GTV 5.10.29 | Developer Ήθελα λοιπόν να κάνω ορισμένες ερωτήσεις γιατί προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη μέσω όλων των θεμάτων που έχω διαβάσει στο φορουμ. Επειδή τρώει διάφορα κολλήματα το κινητό όπως αργή ανταπόκριση της οθόνης, απότομο ζουμάρισμα μια σελίδας ενώ κάνω page down, γενικότερα μια υπερευαισθησία της οθόνης, κόλλημα όταν πάω να κάνω κλήση σκέφτηκα πως …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kkeram: “Αν κατάλαβα ο οδηγός είναι για developer rom. Κάνω τα ίδια και για την stable ; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι κι αλλιώς για να πας από developer σε stable ή ανάποδα, κάνεις καθαρισμό. Εφόσον λες ότι έχεις και προβλήματα, μία τελείως καθαρή εγκατάσταση επιβάλλεται!” Ευχαριστώ πολύ. Θα το βάλω μπρος σε λίγο και θα σας πω αποτελέσματα. Πρώτη φορά θα το δοκιμασω και ο Θεός βοηθός Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοπ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑν κατάλαβα ο οδηγός είναι για developer rom. Κάνω τα ίδια και για την stable ; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας! Πρόσφατα απόκτησα το MiNote Pro το οποίο έχει την MIOUI by xiaomi-miui.gr GTV 5.10.29 | Developer Ήθελα λοιπόν να κάνω ορισμένες ερωτήσεις γιατί προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη μέσω όλων των θεμάτων που έχω διαβάσει στο φορουμ. Επειδή τρώει διάφορα κολλήματα το κινητό όπως αργή ανταπόκριση της οθόνης, απότομο ζουμάρισμα μια σελίδας ενώ κάνω page down, γενικότερα μια υπερευαισθησία της οθόνης, κόλλημα όταν πάω να κάνω κλήση σκέφτηκα πως αν περάσω μια stable rom θα λύσω κάποια τέτοια …