Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• Συνεπώς, αν κατάλαβα καλά, όταν παραγγέλνεις το τηλέφωνο από κινεζομάγαζο είναι τζόκερ ποια θα είναι η rom; Μόνο στο vickmall απ' όσο είδα μπορείς να παραγγείλεις stable ή dev rom. Και επίσης όπου αναγράφει Multilanguage supported θα πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για κάποια unofficial rom;

• Παράθεση από geoanto555: “Όσοι κακολογούν την κάμερα του rn3pro το συγκρίνουν με κινητά 600ων ευρώ. ” Αχα... Σημαντική πληροφορία αυτή.. Ήμουν υπό την εντύπωση ότι το συγκρίνουν με κινητά της ίδιας κατηγορίας (και μεταξύ μας νομίζω το σωστό έτσι θα ήταν). Και μου κάνε εντύπωση ιδίως μετά την αναβάθμιση που πήγε στα 16.

• Όχι, καλή είναι! υγ. μέχρι και τα βαθουλώματα του αμαξιού πίσω τράβηξε. υγ. έψαχνα να βρω και από νύχτα.. (έχω κ εγώ το ίδιο δίλημμα βασικά για τις συσκευές αυτές)

• Βρίσκω λίγο άκυρη τη σύγκριση με τα 600 ευρώ. Το δίλημμα του φίλου δεν είναι αν θα αγοράσει xiaomi ή ένα κινητό που κοστίζει 600 ευρώ αλλά αμφιταλαντεύεται μεταξύ των δύο αυτών συσκευών. Δεν πρέπει να τον βοηθήσουμε να συγκρίνει τις 2 συσκευές που τον ενδιαφέρουν;

• Καλησπέρα και από μένα, μεγάλο το δίλημμα, δεν έχω κάποιο από τα 2 ίσα ίσα τώρα το ψήνω για xiaomi, επίσης δεν ξέρω κατά πόσο σ ενδιαφέρει η κάμερα, δεν ακούω καθόλου καλά λόγια για την κάμερα του redmi note 3 (γενικά), ενώ αν δεν κάνω λάθος το Mi4 έχει τη sony imx214.