Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• το έκανα overwritten. =============== Φεβ 17th 2017, 12:47pm =============== παρότι το έκανα overwritten το κινητό δεν το πήρε .Τώρα το έσβησα και με copy paste έβαλα το άλλο. και δούλεψε. =============== Φεβ 17th 2017, 1:13pm =============== μπορώ να κάνω restore το backup που έχω στο mi cloud ? ή επειδή είναι άλλη rom δεν θα δουλέψει?

• κατεβάζω την nikel_global_images_7.2.9_20170209.0000.00_6.0_global_f14a290bab.tgz είναι η Redmi note 4 MTK latest Global Developer version Fastboot File ή πρέπει να κατεβάσω για redi note 4g (dual sim) γιατί το nikel είναι dual sim? =============== Φεβ 17th 2017, 12:56am =============== δεν θέλω να κλειδώσει το κινητό ,έχω κάνει και backup στο mi cloud. =============== Φεβ 17th 2017, 1:09am =============== είμαι οκ με την rom αυτή που κατεβάζω? =============== Φεβ 17th 2017, 1:49am =============…

• πρέπει δηλ. να φλασάρω πρώτα μία developer rom ,όπως περιγράφεις στα βήματα και μετά να δοκιμάσω να ξεκλειδώσω για να φλασάρω την ελληνική?

• γιατί δεν ξεκλειδώνει? του δίνω το ίδιο account και στο κινητό και στον Η/υ, αλλά αυτό μου βγάζει συνέχεια ότι δεν είναι το ίδιο account. τι κάνω?

• χρειάζεται να κατεβάσω για το ξεκλείδωμα την official developer rom chinese ή μπορώ να το κάνω με την official global stable rom που έχει?

• Έχει την MIUI Global 8.0 | stable 8.0.4.0 ( MBFMIDG) . Δεν έχω ξεκλειδώσει τον bootloader γιατί ξέρω ότι θα διαγράψει τα πάντα. Πως θα πάρω backup πρώτα? =============== Φεβ 16th 2017, 6:45pm =============== πήρα backup στο mi cloud μέσα από τον λογαριασμό μου. έλενξα την συσκευή για κρυπτογραφημένα αρχεία και δεν είδα κάτι. οπότε λέω να το ξεκλειδώσω. έχω κατεβάσει και το εργαλείο ξεκλειδώματος και περιμένω νέα σας. επίσης κατέβασα και την rom nikel_V8_XTRVbeta1_7.2.9.zip που είναι η τελευταία …

• δεν μου βγάζει κάτι για ασφαλής σύνδεση,στο κινητό. μήπως αυτό που μου έβγαλε χτες για το usb debugging είναι??,αν είναι το έκανα δεκτό. Τα επόμενα βήματα ποια είναι? ευχαριστώ.

• καλησπέρα σας. τα έκανα ,όλα τα βήματα,με ρώτησε στο κινητό να επιτρέψω το usb debbuging kai κλικαρα yes always. kai apo cmd μέσα στο directory adb έδωσατην εντολή adb devices και μου έβγαλε αυτό που σας επισυνάπτω. είναι οκ? τι κάνω μετά. χτες το βράδυ μου ήρθε μήνυμα από xiaomi ότι επιτρέπουν να ξεκλειδώσω το κινητό μου.

• Συγνώμη δεν το ήξερα. =============== Φεβ 14th 2017, 6:34pm =============== στο βήμα 6 ,το zip file το βάζω όπως είναι ως zip?? (ή το κάνω extract first) <<χύμα>> στο root C:\

• EKANA TA 3 ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ. ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ miflashSetup-v2016.08.030.zip αφού το έκανα exctract ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ....ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ? =============== Φεβ 14th 2017, 3:44pm =============== ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ SCREENSHOT ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.

• Καλησπέρα σας. Μπορεί παρακαλώ πολύ ,κάποιος να με καθοδηγήσει πως να βάλω τους σωστούς drivers, στα windows 10 64 bit ,έτσι ώστε να βλέπουν σωστά το xiaomi redmi note 4 nikel dual sim. Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες με όλα αυτά που είναι γραμμένα στο φόρουμ αλλά στη διαχείρηση συσκευών μου βγάζει ABD Device με κίτρινο χρώμα.Έκανα και μόνιμη απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής των windows,αλλά τίποτα. Θέλω να το κάνω για να βάλω την ελληνική developer rom,έχω κάνει αίτηση στην mui.com και περιμένω ν…