Καλησπερα.Θα ηθελα αν ξερει κανεις να μου πει ποι εινα η πιο προσφατη rom για το rdmi note 3 pro kenzo μου.Εχω την MIUI 8.3 by xiaomi-miui.gr XTRV-7.5.18 beta.Ευχαριστω
Καλημερα παιδια.Στο redmi note 3 pro μου εχω την MIUI 8.3 XTRV 7.5.18.beta η οποια τοσο καιρο δουλευει τελεια.Ομως θέλω να βάλω την πιο πρόσφατη που υπάρχει για αυτό το κινητό.Ποια ειναι μπορεί κάποιος να μου πει και τον οδηγό της?Ευχαριστώ
Γεια σας παιδιά.Εχω την έκδοση MIUI 8,3 By xiaomi-miui.gr XTRV 7.5.18 beta και επειδή τελευταία έχω κάτι δυσλειτουργίες θα ήθελα να μάθω ποια είναι η πιο πρόσφατη Rom που θα μπορούσα να βάλω
Γεια σας και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους στο φόρουμ.Εχω το redmi note 3 pro το οποιο "φοράει" την MIUI 8.3 by xiaomi miui.gr XT RV 7.5.18 Beta.Μπορω να μάθω ποια είναι η πιο νέα rom που θα μπορούσα να βάλω και τις οδηγίες για να μην κάνω κάποιο λάθος?
Καλημερα παιδια.Στο redmi note 3 pro μου εχω την MIUI 8.3 XTRV 7.5.18.beta η οποια τοσο καιρο δουλευει τελεια.Μετα απο αυτην και θελοντας να βαλω την MΙUI9,τι πρεπει να κανω?Να βαλω καποιαν αλλη ωστε να κανει μετα μονο του update,η να περιμενω να βγει ΜIUI9 για το κινητο μου?
Θα το κάνω geoanto.Πες μου αν θες,το ξαναπερασμα της ρομ συνεπαγεται ξανά στησιμο εφαρμογών,λογαριασμών κλπ?μήπως το ότι έχω αυτό το allbackup σώζει την κατάσταση?
Αυτο θα το κάνω μέσω twrp από τον αρχικό οδηγό που έβαλα τη ρομ?Και αν το κανω γλιτωνω το ξανά στησιμο?(καημό που έχω...απλά έχω κουραστεί και όλο βάζω το χεράκι μου και σκαλιζω και να τι καταφέρνω...)
Λοιπον...τζόγος.Ξανά τα ίδια.Άνοιξε μετά τα wipe με κλειστό usb debbuging,το ανοιξα,restart και το βρήκα πάλι κλειστό.Τώρα...και το factory reset και ξανά πέρασμα η ρομ θέλουν μετά στησιμο το κινητό από την αρχή?
Αυτή τη ρομ την έχω είκοσι μέρες,δούλευαν όλα ρολόι,μέχρι που σκαλισα με το fx root file manager το system root,data,property,persist.sys.usb.config από mtp,adb σε mass _storage,adb,στην προσπάθεια μου να βγάλει usb mass storage κατά τη συνδεση με car audio.Τέλος πάντων,δεν δούλεψε,το επανέφερα ως ήταν και έτσι διαπίστωσα οτι έκτοτε έπρεπε κάθε φορά μετά από reboot να ενεργοποιώντας το usb debbuging,ενώ θυμάμαι ότι,μάλλον,θα έπρεπε να είναι κάθε φορά ανοικτό αφού το είχα επιλέξει να είναι.Τα λέω…