Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΑν ειναι θεμα εκδοσης android,δεν πειραζει,ας ακουω radio στο αμαξι,θα την βρω την ακρη,απλα το ειχα απορια.Thanks παλι
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΑυτο ειναι που θα εκανε σιγουρα τη δουλεια,ομως...τελος παντων θα το δοκιμασω αυριο στο ιχ και θα δω.Και παλι ευχαριστω παρα πολυ παιδια
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαδεν κανει ομως...
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμααυτες ειναι οι επιλογες,το msc δεν υπαρχει και οποια και να βαλω το car audio,ενα sony,βγαζει not supported.Τα λιγο παλιοτρα κινητα η tablets οταν τα συνεδεες σε υπολογιστη ελεγαν ...κοιτα τις φωτο
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαναι,βεβαια
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΤο εγχειρίδιο του car audio λέει:"Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συσκευές USB τύπου MSC (Mass Storage Class) που είναι συμβατές με το πρότυπο USB (όπως ένα μέσο αποθήκευσης (flash) USB, μια ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, ή ένα τηλέφωνο Android™). Ανάλογα με την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής ή το τηλέφωνο Android™, ενδέχεται να απαιτείται η ρύθμιση της μεθόδου σύνδεσης USB σε MSC."Αυτή λοιπόν η επιλογή δεν υπαρχει, εννοείται ότι κοίταξα στις επιλογές για διαχειριστές...
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαSorry που αργησα να απαντήσω.miui 8.1 miui gr GTV6.9.9 developer.Απλά,για νο δει το car stereo,πρέπει να ειναι σε usb mass storage και αυτή η επιλογή δεν υπάρχει
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΓεια σας πάλι παιδιά.Καμία ιδέα για το αν και πώς το redmi note 3pro γυρνάει σε usb mass storage?
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαευχαριστω για ολα geoanto555
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΓιεα σας παλι παιδια.Αφου ενιωσα σιγουρια,προχωρησα στον οδηγο αναβαθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo). Ολα πηγαν καλα.Ενα θεμα μονο.Αφου τελειωσα,σεταρισα,συνδεθηκα σε mi account και google και ολα κομπλε,πηρα δικαιωματα διαχειριστη,ενεργοποιω εντοπισμο σφαλματων USB,to OEM unlocking ηταν ηδη ενεργοποιημενο και λεω,ας συνδεσω το κινητο στο pc me miunlock να ξεκλειδωσω τον bootloader.Ομως στο 50% δεν προχωραει και λεει couldnt verify device,ομως απο κατ…
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαοκ,ευχαριστω,θα το κανω
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΟλα καλα παιδια.Και παλι σας ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση και την βοηθεια και ιδιαιτερα για την υπομονη.Η τελευταια μου απορια πριν οριστικοποιησω το σεταρισμα του κιν,ειναι να μεινω σε αυτη τη rom η να παω για mm και αν ναι σε ποια?
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΠροχωραω τωρα...
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμασορρυ.
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμααυτο μου βγαζει αρα υποθετω πως ειναι ξεκλειδωμενος
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΟΚ,περιμενω.συγνωνη παιδια,σας εχω τρελανει.Απορει ο καμενος ο geoanto555, ομως αφου εβαλα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Stable Version Fastboot File Download και αφου διαβασα αυτο που μου απαντησε ""Συνεχίζεις αύριο με κατέβασμα developer,πέρασμα μέσω updater, ξεκλείδωμα και Ελληνική"",καταλαβα οτι επρεπε πανω απο αυτην που ειχα βαλει να βαλω την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File ,γι αυτο τα εκανα ολα αυτα...
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΝΑΙ.φυσικα αυτο θελω.Να ακολουθησω τον οδηγο που μου στελνεις με αυτην STABLE Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0.zip αυτην Developer Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.30.zip η αυτην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.9.zip στην οποια θελω να καταληξω?
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΚαλησπερα απο τον προβληματικο,δλδ εμενα.Ειχα μεινει στο οτι εν τελει χθες μπηκε η Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Stable Version Fastboot File Download,σεταριστηκε και ολα καλα. Τσεκαρα τον bootloader,ηταν κλειδωμενος,τον ξεκλειδωσα,ολα καλα.Ξεκινησα λοιπον να βαλω την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download,που μου ειπε ο φιλος geoanto555 που βοηθησε εξαιρετικα.Λοιπον,και τις δυο φορες που επιχειρησα να την βαλω,σταματησε η διαδικασια του miflash λεγοντας…