Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Καλή τύχη στους συμμετεχοντες
-
Ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό. Μόλις μου επανέφερε τη συσκευή που δεν έλεγε να πάρει ούτε μέσω bootloader
-
Ευτυχώς που δεν μπήκε σε fastboot γιατί κατάφερα και πέρασα τη ROM μέσω ADB sideload ακολουθώντας τον οδηγό του lallasgr εδώ Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια
-
Παράθεση από Gilles27: “Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεια. SOS To Xiaomi Mi2s μου σε απόπειρα να περάσω την stable V8.0.1 αρνείται πεισματικά να δει το storage με τη ROM. Εκτός αν το έσβησα κατα λάθος... Το ΤWRP ήταν λίγο διαφορετικο και επειδή ερχόμουν απο developer εκανα wipe μέσω advanced wipe τα κάτωθι: -dalvik/art cache -system -data -cache Μπαινω σε recovery , αλλα στο πεδιο install->select storage μου εμφανίζει μονο Internal storage (3456MB). Απο εκεί και έπειτα …
-
Αυτό το έχω κάνει, αλλα δεν μπορώ να δω το αρχειο της ROM (της V8.0.1) που το είχα στη Storage για να το φλασαρω!
-
Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω πως όχι. Που θα το έβλεπα; (μήπως το έχω μπροστά μου και είμαι στραβός) Έκανα flash την stable 7.5.1 αρχικά ( η οποία και δούλεψε αρχικα) και μετα είπα να συγκρίνω την 8.0.1 κάνοντας τα παραπάνω. Ξέρω, βλακεία, δεν έπρεπε να πάω για full wipe, αλλα απο συνήθεια/υπερβάλλοντα ζήλο
-
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεια. SOS To Xiaomi Mi2s μου σε απόπειρα να περάσω την stable V8.0.1 αρνείται πεισματικά να δει το storage με τη ROM. Εκτός αν το έσβησα κατα λάθος... Το ΤWRP ήταν λίγο διαφορετικο και επειδή ερχόμουν απο developer εκανα wipe μέσω advanced wipe τα κάτωθι: -dalvik/art cache -system -data -cache Μπαινω σε recovery , αλλα στο πεδιο install->select storage μου εμφανίζει μονο Internal storage (3456MB). Απο εκεί και έπειτα δεν ξέρω τι να κάνω. σημ…