Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Βασανιστική Ενημέρωσή.
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες όταν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω θα το κάνω. Με φιλικούς χαιρετισμούς. ✌️
-
Βασανιστική Ενημέρωσή.
ΜήνυμαΡομποτ δεν ειμαι διοτι καθως γνωριζεις τα Ρομποτ δεν κανουν λαθη και τα ξερουν ολα και δεν θελουν ποτε βοηθεια παρα μονο προσφερουν. Και με τις γνωσεις σου δεν θα πρεπε να ρωτας τα αυτονοητα.
-
Βασανιστική Ενημέρωσή.
ΜήνυμαΑντιθετα δεν απασφαλισα χειρομβοβιδα αλλα προσπαθω να αξιοποιησω τις γνωσεις των συγραφεων και να μη κανω πειραματα Το οτι MIUI Global 8.0| Stable 8.0.5.0.0 (MBFCNDG ) δεν καταχει πληρη Ελληνικα το ανεφερε ο πωλειτης καθως και οτι δεν γινεται αυτοματη αναβαθμιση ΟΤΑ. Απο σας εμαθα τα υπολοιπα και απο ενα βιντεο που ειδα στο Yoytube. Τωρα αυτο που προσπαθω ειναι να εχω πληρες ελληνικο ROM .Αλλα εγω δεν ακροβατω και για αυτο αναφερομε στις Βασανιστικες ενημερωσεις για να μην γραψω ειρονικες για οσ…
-
Βασανιστική Ενημέρωσή.
ΜήνυμαΑγαπητή σύνταξή. Γεια σας. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η οχι εκ του πονηρού συνεχόμενη ενημέρωση για αναβαθμίσεις που για να τις πραγματοποιησει ένας χρήστης του έξυπνου κινητού θα πρέπει να έχει το λιγότερο γνώσεις προγραμματιστη και καθαρές αντιλήψεις το τι γίνεται στο λειτουργικό του κινητού όταν κάνει την κάθε ενέργεια. Θα ηταν προτιμότερο να προτείνατε που και πως θα γίνουν όλα αυτά χωρίς πειραματισμους διότι οι συσκευές δεν ειναι καθόλου οικονομικές. Εαν απευθύνεστε σε χομπυστες που θέλουν ν…
-
Αναβαθμιση
ΜήνυμαΓειά σας Αγορασα το Xiaomi Redmi Note 4 απο Ελλάδα ( Με Ελληνικά κατα 25% ) MIUI VERSION MIUI Global 8.0/Stable 8.0.5.0.0 (MBFCNDG ) Android 6.0 MRA58K. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ [/quote]Τάκης Τσατουρα [/quote]Συνημμένη Φώτο.
-
Αναβαθμιση
ΜήνυμαΓεια σας . Πρόσφατα Αγορασα το Xiaomi Redmi Note 4 ( 3G/64G ) Με Ελληνική προεγκατεστημένη από Κίνα. Έχει Androide 6 Kai MIUI 8.0.5.0.01 Stable. Υπάρχει συσχετισμός με τις νέες ? Ολοκληρώθηκε η λίστα με όλες τις νέες GTV & XTRV-6.11.17 ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας. Αυτή την εβδομάδα σταδιακά θα σας δίνουμε όσες περισσότερες νέες XTRVbeta1 μπορούμε, ώστε μέχρι την επόμενη Παρασκευή, σχεδόν όλες οι συσκευές να έχουν πάρει την XT…