Παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους , οπως θα δειτε και στο συνημενο , περασα μια εκδοση global και επειδη μ αρεσει να πειραματιζομαι , θελω να ξανα βαλω την xtrv αλλα εχω θεμα με την twrp οποτε μπαινει μεσα παγωνουν τα παντα δηλαδη δεν λειτουργει τιποτα στην οθονη αφης , καμια βοηθεια? ευχαριστω πολυ
το θεμα ειναι δεν μπορω να κανω κατι αφου δεν αναβει το κινητο δεν μπορει να το αναγνωρισει ο υπολογιστης κολλαει στο λογκο και δεν μπορει να το διαβασει ο υπολογιστης μου φαινεται το αποτελειωσα , δεν με πολυ ενδιαφερει το back up αλλα να δουλεψει το κινητο
παιδια ερωτηση υπαρχει safe mode στο redminote 4 ? το ρωταω γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο επειδη μου βγαζει συνεχομενα αυτη την ειδοποιηση θελω πχ να παω στις ρυθμισεις για να ενεργοποιησω τον εντοπισμο σφαλματων usb και δεν μπορω καμια ιδεα? ευχαριστω
σημερα με επιασε ορεξη για πειραματα , μολις περασα οπως θ δειτε και στο συνημενο μια global 8.2 σταθερη και μου πεταει συνεχεια οπως θα δειτε και στην 2η φωτογραφια μια αναφορα, ξερετε τι ειναι και γιατι το κανει? Σας ευχαριστω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38566/
ο μονος λογος που ηθελα να αλλαξω ειναι για να εχω αυτοματα τις ενημερωσεις οχι για καποιον αλλον λογο , ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την αποδοση του κινητο =============== Ιουν 14th 2017, 1:38pm =============== @ George Kaggelaris
καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω εγω που το λαπτοπ μου φοραει 32 windows τι λυση υπαρχει για να μπορεσω να περασω μια global developer rom? ευχαριστω εκ των προτερων
@ George Kaggelaris αυτο κανω μεχρι τωρα , ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις ποια ρομ να βαλω για να παιρνω τις αναβαθμισεις αυτοματα , σ ευχαριστω για την απαντηση σου