Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.
-
Παιδια καλημερα , εχω το redminote 4 (nikel) και θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. 1) υπαρχει τροπος να αλλαξω rom μεσω συστηματος που τρεχει 32byt windows? 2) ενω εχω κατεβασει το mipcsuit δεν αναγνωριζει την συσκευη μαλιστα μου ζηταει να κανω το κινητο αναβαθμιση πρωτα σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
-
Διαφημισεις στο κινητο
Μήνυμα[list=1][*] [/list]Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας παιδιά , ελπίζω τα στοιχεια αυτά να βοηθήσουν στο να βγει μια άκρη
-
Διαφημισεις στο κινητο
Μήνυμαποια ειναι η αποψη σου? να περασω την ελληνικη rom , ειναι καλυτερη λυση? =============== Δεκ 11th 2016, 7:36pm =============== παιδια καλησπέρα Χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί έχω την τύφλα μου για τι πρεπει να κάνω . σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του κινητού μου, ας μου πει κάποιος αν φοράει επίσημη η όχι ROM και τι πρεπει να γίνει για να σταματήσουν οι διαφημίσεις
-
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση παρακατω θα δειτε σε συνημενο αρχειο το στιγμιοτυπο του κινητου μου με τα χαρακτηριστικα =============== Δεκ 9th 2016, 8:46pm =============== θα ηθελα να περασω κατι official , δεν με ενοχλει το αγγλικο μενου , αλλα γνωριζεις μηπως τα ελληνικα θα μπουνε και επισημα σε καποια απο τις επομενες ενημερωσεις? συγνωμη που απανταω με καινουργιο ποστ ειμαι καινουργιος και θα μαθω και τους κανονες του φορουμ
-
Παιδια καλησπερα εδω και 2 εβδομαδες ειμαι κατοχος ενος redminote 4 64 gb οπου το παρηγγειλα απο ελληνικο eshop στην δραμα , μου ηρθε εγκατεστημενο με το ελληνικο μενου και με εκδοση MIUI 8 GLOBAL. Eιναι η πρωτη μου φορα που παιρνω κινητο xiaomi ,και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα 1) για να δεχεται αναβαμθισεις το λογισμικο πχ σε android 6 masmallow τι θα πρεπει να κανω? 2) επειδη μου βγαζει εδω και λιγες μερες διαφημισεις πως θα τις αφαιρεσω? 3) εκανα εγκατασταση το mipcsuit αλλα για να δια…
-
Διαφημισεις στο κινητο
Μήνυμαπως γνωριζω αν ειναι ροοτ? συγνωμη αν σε ζαλιζω , το πηρα το κινητο μεσω e-shop απο δραμα με εγκατεστημενο το ελληνικο μενου και εκδοση ΜΙUI 8 GLOBAL ,και εκδοση android 6.0 MRA58K
-
Διαφημισεις στο κινητο
Μήνυμασ ευχαριστω πολυ , τωρα θα προσπαθησω να το εγκαταστησω
-
Διαφημισεις στο κινητο
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας μια ερωτηση ακομα αυτο το adaway πως μπορω να το βρω και να το εγκαταστησω?
-
Διαφημισεις στο κινητο
Μήνυμακαλημερα παιδια το προβλημα με τις διαφημισεις το εχω και εγω. καποια λυση για να τις απενεργοποιησω? σας ευχαριστω πολυ
-
καλημερα , ειμαι για πρωτη φορα κατοχος xiaomi redminote 4 64 gb , και το πηρα μεσω ενος ηλεκτρονικου καταστηματος απο την δραμα με περασμενο το ελληνικο μενου και εκδοση MIUI 8 GLOBAL. μπορω να κανω αναβαθμιση σε android 6? συγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν εχω καμια εμπειρια με την συγκεκριμενη μαρκα , φυσικα ομως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας