Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
κυριοι καλησπέρα σας εχω το red mi note 7(lavender)οπως εχω διαβασει στη σελιδα σας με τα μοντελα.Περιμενω κι εγω ρην αναβάθμιση για την 11 αλλα μεχρι τωρα τιποτα.Δοκιμασα και τους 3 τροπους που ειχατε ανεβασει αλλα και παλι τιποτα.Να προσθεσω οτι το τηλεφωνο εχει την 10 .3.6.0 PFGEUXMκαι οπως ειχα διαβασει ειμαι στην πρωτη διανομη που λεει απο 22 εως 31 Οκτωβρίου.Ακομα στην τελευταία δοκιμη με το προγραμμα προσεξα οτι δεν υποστηριζονται ολες οι ρομ τουλαχιστο με καταληξη PFGEUXM.Γνωριζει καποιο…
-
αν κατάλαβα καλά θα κάνω τη διαδικασία αυτή και ας πούμε μετά από 3 μέρες θα πρέπει να το ξαναμπριζωσω για να το ξεκλειδώσω; και μια ερώτηση ακόμα ποια η διαφορά μεταξύ των 2ρομ;η ελληνική είναι καλύτερη ας πούμε;
-
αν κατάλαβα καλά θα κάνω τη διαδικασία αυτή και ας πούμε μετά από 3 μέρες θα πρέπει να το ξαναμπριζωσω για να το ξεκλειδώσω;
-
Κύριοι καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας! είμαι νέος στο φόρουμ σας και προέρχομαι από Samsung μεριά.Θελω να σας ζητήσω τη βοήθεια σας όσον αφορά να περασω την ελληνική ρομ στο κινητό μου redmi note 6 Pro.Διαβάζω όμως για κάποιο tulip η omega;καλά το λέω; πώς ξέρω ποιο είναι το δικό μου και μπερδευομαι εντελώς με αποτέλεσμα να μην ξερω τί να πρωτοκανω,οι οδηγοι είναι πολλοί και δεν ξέρω ποιο τρόπο να επιλέξω.Τωρα όποιος μπορεί να με κατευθύνει θα ήταν το καλύτερο για μένα, όπως είπα προέρχο…